بستن

گزارش‌هاي پوشالي

گزارش‌هاي پوشالي

روايت «آرمان ملي» از واکنش به اظهارات فتاح

گزارش‌هاي پوشالي

ادامه از صفحه 2 / ...پرديس حکومتي (از تقاطع پاستور و خيابان فلسطين) مورد تاييد قرار نگرفتند و طبق تفسير و مصوبه اعضاي مجمع قرار شد کاخ مرمر در خيابان قدس محل جلسات باشد، آقاي هاشمي اصراري بر اين امر نداشتند.

گلايه محسن هاشمي

رئيس شوراي شهر تهران در واکنش به اظهارات فتاح در حساب شخصي خود در توئيتر نوشت: «در مورد اظهارات آقاي فتاح مبني بر استقرار آيت‌ا... هاشمي در کاخ مرمر، معتقدم اين حرکت کاملا انحرافي و تخريبي و تنها براي تبليغات و انتخابات بود. البته فکر نمي‌کنم منظور آقاي فتاح تخريب بوده بلکه از صحبت ايشان سوءاستفاده شده. بعيد مي‌دانم آقاي فتاح قصد تخريب آيت‌ا... هاشمي را داشتند يا اينکه ايشان نمي‌دانسته در طول 40 سال بيست ‌و ‌خرده‌اي سال قوه قضائيه در کاخ مرمر بوده است. پس از فوت آيت‌ا... هاشمي، آقايان موحدي و هاشمي‌شاهرودي به کاخ‌مرمر رفتند، يعني تا حدود 5/1سال بعد از فوت حاج آقا. پس از آن، مجمع به مجلس قديم نقل مکان کرد. ادعاي زندگي آيت‌ا... هاشمي در کاخ مرمر هم کذب است، خانواده ما اصلا در اين کاخ حضور نداشت و تنها جلسات مجمع در آن برگزار مي‌شد.»

جوابيه مجمع

روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام با صدور توضيحاتي به اظهارات فتاح رئيس بنياد مستضعفان پيرامون ساختمان برگزاري جلسات مجمع و همچنين محسن هاشمي، رياست شوراي شهر تهران پاسخ داد. در اين جوابيه آمده است: به دنبال اظهارات رياست محترم بنياد مستضعفان در برنامه نگاه يک و گزارش تهيه شده از سوي خبرگزاري صداوسيما و برخي رسانه‌هاي ديگر، به اطلاع عموم مي‌رساند: پس از رحلت مرحوم آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني در سال 1395، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام نامه‌اي در خصوص محل برگزاري جلسات مجمع به محضر رهبر انقلاب نوشتند و تقاضا کردند که جلسات مجمع به ساختمان مجلس قديم منتقل شود. رهبر معظم انقلاب اسلامي با پيشنهاد دبير مجمع موافقت کردند و طي دوسال گذشته هيچ کدام از روساي مجمع در آن ساختمان مستقر نشدند و هيچ جلسه‌اي از مجمع تشخيص مصلحت نظام در آنجا تشکيل نشده است. لذا با هماهنگي آقاي سعيدي‌کيا، رياست وقت بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي، با وجود آنکه تنها بخشي از ساختمان قديم مجلس در اختيار مجمع قرار گرفت، مجمع تشخيص مصلحت نظام، مجموعه کاخ‌مرمر را به بنياد تحويل داد و از ارديبهشت سال 97جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام در مکان جديد برگزار گرديده است. مراحل بازگشايي موزه کاخ‌مرمر پس از تحويل اين مجموعه از سوي مجمع تشخيص مصلحت نظام مربوط به ساير نهادها و مراجع تصميم‌گير بوده و انتظار آن بود که گزارش امور صادقانه از سوي مديران و مراجع خبري به اطلاع افکار عمومي رسانده شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی