بستن

اخــبــارکـوتـاه

اخــبــارکـوتـاه

پيام رهبر به نشست اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان در اروپا

مقام معظم رهبري فرمودند: شهادت‌ها، قدرت‌نمايي‌هاي نظامي، حضور بي‌نظير مردمي، روحيه‌ قوي و عزم راسخ جوانان، در کنار هزاران مجموعه‌ فعال در عرصه‌ دانش و فناوري و نيز رويکرد ديني و معنوي در بخش عظيمي از جوانان سراسر کشور، همه از سر بر آوردن يک پديده‌ يکتا در جهان امروز خبر مي‌دهد. متن پيام مقام معظم رهبري به پنجاه و چهارمين نشست اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان در اروپا که صبح روز شنبه در وين قرائت شد، به اين شرح است: «بسم‌ا... الرحمن الرحيم؛ جوانان عزيز اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي امسال نشست شما در ميانه‌ حوادث مهمي برگزار مي‌شود که هر يک از جهتي نشانه‌ عظمت و اعتبار ايران اسلامي و ملت انقلابي آن است. شهادت‌ها، قدرت‌نمايي‌هاي نظامي، حضور بي‌نظير مردمي، روحيه‌ قوي و عزم راسخ جوانان، در کنار هزاران مجموعه‌ فعال در عرصه‌ دانش و فناوري و نيز رويکرد ديني و معنوي در بخش عظيمي از جوانان سراسر کشور، همه از سر بر آوردن يک پديده‌ يکتا در جهان امروز خبر مي‌دهد. پديده‌يي که مي‌تواند در آينده‌ تاريخ تأثيرات عميق و تعيين‌کننده بگذارد. گام دوم انقلاب اسلامي بايد بتواند به حول و قوه‌ الهي اين پديده را به کمال برساند و به ثمر بنشاند. چشم اميد و انتظار در اين پويش حياتي به جوانان دانشمند و فرزانه و با ايمان است و شما مي‌توانيد در شمار اين برگزيدگان تاريخ‌ساز باشيد. به اميد موفقيت‌هاي بزرگ شما عزيزان والسلام عليکم ورحمه‌ا... سيّدعلي خامنه‌اي، 3 بهمن‌ماه 1398». همچنين توئيتر منتسب به سايت رهبر انقلاب در واکنش به راهپيمايي ضدآمريکايي مردم عراق نوشت: «مردم کشورهاي اين منطقه از آمريکا متنفرند؛ شما در عراق جنايت کرديد؛ جوانان عراقي از شما متنفرند. اين را چرا نمي‌فهمند آمريکايي‌ها؟»

همدري ظريف با همتاي ترک خود

محمدجواد ظريف وزير امور خارجه در گفت‌وگوي تلفني با همتاي ترک خود ضمن ابراز همدردي با دولت و ملت ترکيه و تسليت به بازماندگان جانباختگان زمين لرزه اخير، آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي ارسال کمک‌هاي مورد نياز زلزله زدگان اعلام کرد. وزير خارجه ترکيه هم از ابراز همدردي دولت و ملت ايران قدرداني کرد. زمين لرزه‌اي به بزرگي 8/6 در مقياس امواج دروني زمين (ريشتر) جمعه شب شرق ترکيه را لرزاند. اين زمين لرزه به قدري قوي بوده است که در استان‌هاي دياربکر، شيرناک، ماردين، شانلي اورفا، گوموشحانه، سامسون و ملردين ترکيه احساس شده و گفته مي‌شود حدود 20 ثانيه به طول انجاميده است. براساس گزارش منابع درماني ترکيه زمين لرزه 8/6 ريشتري در اين کشور، تاکنون 19 کشته و 772 زخمي برجاي گذاشته است و 30 تن نيز همچنان مفقود هستند.

لزوم تحليل مستقل جعبه سياه

معاون جاستين ترودو نخست‌وزير کانادا در گفت‌وگو با تلويزيون بلومبرگ در شهر داووس سوئيس گفت: اتاوا بي‌وقفه به سوال کردن از ايران درباره سانحه سقوط اين هواپيما ادامه خواهد داد. فريلند افزود: کانادا در فشار براي تحليل واقعي و مستقل جعبه سياه هواپيما تحت حمايت متحدانش است. اين مقام کانادايي، در حالي اين اظهارات را مطرح کرده که هيات امنيت حمل‌ونقل کانادا پيشتر اعلام کرده بود، ايران از اين سازمان دعوت کرده تا در بررسي اطلاعات جعبه‌سياه هواپيماي اوکرايني در هر زمان و مکاني که اين بررسي‌ها انجام شود، شرکت داشته باشند. وي در ادامه گفت: مطمئنم مي‌توانيم پاسخ پرسش‌هاي خود را بگيريم، زيرا کانادا بي‌وقفه براي پاسخ گرفتن از ايران متمرکز است

کمک20هزار ميلياردي

براي خسارات سيل

چهل و پنجمين جلسه شورايعالي هماهنگي اقتصادي روز شنبه به رياست حسن روحاني رئيس‌جمهوري و با حضور روساي قواي مقننه و قضائيه و ديگر اعضاي شورا تشکيل شد. در اين جلسه مهم‌ترين مسائل و تحولات اقتصادي کشور و مناسبات اقتصادي بين‌المللي و تحليل مقايسه‌اي شاخص‌هاي اقتصادي کشورهاي منطقه، مورد بحث و بررسي قرار گرفت. دولت براي رسيدگي و جبران خسارات ناشي از سيل فروردين ماه 98 در استان‌هاي کشور، تاکنون 20هزار ميليارد تومان به صورت بلاعوض و تسهيلات و همچنين بازسازي زيرساخت‌ها پرداخت کرده است.

شوراي نگهبان فقط مسئول بررسي صلاحيت‌هاست

رئيس دفتر عقيدتي سياسي فرمانده معظم کل قوا با بيان اينکه شوراي نگهبان فقط مسئول بررسي صلاحيت کانديداهاست، گفت: مردم مي‌بايست با بصيرت، درک شرايط، توجه به روحيه انقلابي و جهادي و شايستگي، کانديداها را به درستي ارزيابي تا اصلح‌ترين افراد به مجلس راه پيدا کنند. حجت‌الاسلام محمد سعيدي فشار و تحريم آمريکا و همپيمانش عليه ايران، تغيير راهبرد آمريکا از نبرد سخت به نرم، تغيير راهبرد آمريکا از جنگ تمدني به جنگ درون تمدني، بروز جنگ‌هاي مهم منطقه‌اي، بيداري اسلامي، بحران داعش و تروريست گسترده منطقه‌اي، متغيرهاي داخلي و تفاوت مطالبات مردمي، تغيير نسل مخاطبان، تحول سيستم ارتباطات و ظهور شبکه‌هاي اجتماعي و فضاي مجازي، تغيير در وضعيت خواص، تغيير در وضعيت حوزه‌هاي علميه و ظهور چهره‌هاي جديد مخالف نظام، خروج عربستان از لاک محافظه‌کارانه و مخالفت علني با تشيع، جنگ نرم و نفوذ، فراز و فرود در موضوع هسته‌اي و تبعات آن و درنهايت سکوت خواص همراه نظام را از مهم‌ترين تفاوت‌هاي عصر امام و رهبري امام خامنه‌اي (مدظله العالي) بر شمرد.

تأمين 10 درصد از نياز خودروسازان

وزير دفاع با بيان اينکه 10 درصد نياز خودروسازان به‌طور کامل عملياتي شده است، گفت: تمامي خودروهاي نيمه‌کاره با همکاري صنايع دفاع از پارکينگ‌ها ترخيص شد. سرتيپ امير حاتمي با بيان اينکه خودروسازي صنعتي عظيم و داراي شبکه‌اي گسترده است، اظهارداشت: بعد از اينکه شرکاي خارجي خودروسازان داخلي از تعهدات خود سرباز زده و اقدام به قطع همکاري کردند، ما اعلام کرديم آماده تامين نياز آنها هستيم و خودروسازان مي‌توانند در حوزه‌هايي که خارجي‌ها از صنعت خودروسازي خارج شده و دست آنها را خالي گذاشتند، روي صنعت دفاعي حساب کنند. وزير دفاع با بيان اينکه خودروسازان حدود 20 تا 25 درصد به خارجي‌ها وابسته بودند، ادامه داد: بعد از اعلام آمادگي از سوي نيروهاي مسلح، خودروسازان به صنايع دفاع مراجعاتي داشتند که در پي آن اقلام مورد نياز آنها شناسايي شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی