بستن

شأن وزارت نیست که وارد نقل‌وانتقالات باشگاه‌ها شود

شأن  وزارت  نیست که 
وارد نقل‌وانتقالات باشگاه‌ها  شود

مهدي علي‌نژاد در حاشيه استقبال از تيم‌ملي واليبال ايران که توانست سهميه المپيک 2020 توکيو را کسب کند، درمورد افتخارآفريني بلندقامتان ايران اظهارداشت: ابتدا بايد به مردم ايران، مجموعه ورزش کشور، مجموعه واليبال و همه افرادي که در اين راه کمک کردند تبريک بگويم. اتفاق خوبي بود که واليبال ايران رقم زد که باعث خوشحالي است.

سهميه

وي ادامه داد: ملي‌پوشان ايران در رقابت‌هاي اخير اقتدار خوبي داشتند و در فينال موفق شدند با نتيجه 3 بر صفر چينِ ميزبان را شکست دهند و براي دومين دوره متوالي سهميه المپيک را کسب کنند. اين اتفاق نشان‌دهنده برنامه‌ريزي خوب فدراسيون است. بعد از سال‌ها حالا کاروان ايران دو رشته بسکتبال و واليبال را به‌صورت همزمان در رقابت‌هاي المپيک خواهد داشت که اين موضوع بسيار ارزشمند است. معاون وزير ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ورزشکاران ايران تاکنون موفق به کسب 41 سهميه شده‌اند و اين روند بايد ادامه پيدا کند و تعداد سهميه‌ها بالاتر برود. واليبال ايران المپيکي شد و از حالا برنامه‌ريزي ويژه‌اي خواهيم داشت تا اين رشته حضور قدرتمندي در پيکارهاي المپيک داشته باشد، چراکه به عقيده من توان واليبال ايران فراتر از قاره‌کهن است.

مربيان خارجي

علي‌نژاد درمورد ترک ايران توسط مربيان خارجي در فوتبال و اينکه آيا اين اتفاق براي کولاکوويچ هم رخ خواهد داد يا خير، تصريح کرد: اينگونه نيست که ما يک سياست واحد براي همه رشته‌ها داشته باشيم. هر رشته‌اي شرايط خاص خود را دارد. فدراسيون واليبال بايد در مورد آينده کولاکوويچ تصميم بگيرد. وي درخصوص اهداي پاداش به ملي‌پوشان واليبال، عنوان کرد: يک تصميم کلي در ستاد المپيک گرفته شده که شرايط آن مشخص کنند است. قطعا براساس همان مصوبه پاداش‌هايي هم به ملي‌پوشان واليبال که کسب سهميه کرده‌اند پرداخت خواهد شد. 30 ميليون به‌زودي به واليبال پرداخت مي‌شود و 30 ميليون هم به نفرات اعزامي به المپيک پرداخت خواهد شد، چون به‌هر حال ممکن است تغييراتي در ترکيب تيم‌ملي براي آن رقابت‌ها ايجاد شود.

فوتبال

معاون وزير ورزش و جوانان درمورد اظهارات حميداوي، مالک باشگاه شهرخودرو مبني بر اينکه براي صدور رضايت‌نامه يحيي گل‌محمدي براي حضور در پرسپوليس مجبور به اين کار شدند، تصريح کرد: من در جريان اين اظهارات نيستم. من با انصاري‌فرد و حميداوي حرفي نزدم و مطلع نيستم. اگر حميداوي اين صحبت‌ها را واقعا مطرح کرده باشد که شک دارم اينگونه باشد، اميدوارم اسنادش را هم ارائه کند. من چون اطلاع زيادي از اين موضوع ندارم ندارم و نمي‌توانم اظهارنظر کنم، اما در مجموع بايد بگويم که شأن وزارت ورزش اين نيست که وارد نقل‌وانتقالات باشگاه‌ها شود. احتمالا براي اين انتقال باشگاه‌ها با هم توافق کرده‌اند. علي‌نژاد درخصوص شانس تيم‌ملي فوتبال اميد براي صعود به المپيک 2020 توکيو، گفت: هنوز زود است که بخواهيم درمورد اين تيم حرف بزنيم، چون آنها درگير رقابت‌ها هستند. به هر حال شاگردان استيلي هنوز شانس صعود دارند. ورزش غيرقابل پيش‌بيني است. بايد صبر کنيم تا شرايط را ببينيم و سپس اظهارنظر کنيم.

کوچ ورزشکاران

وي در پاسخ به سوالي مبني بر کوچ ورزشکاراني همچون کيميا عليزاده از ايران و کناره‌گيري سارا خادم‌الشريعه از حضور در تيم‌ملي شطرنج، تصريح کرد: موضوع خادم‌الشريعه ربطي به مهاجرت ندارد، اما عليزاده بعد از ترک ايران يک بيانيه سياسي داده که فکر مي‌کنيم نوشتن آن کار خودش نيست و افرادي برايش نوشته‌اند. باعث تأسف است چون عليزاده مديون نظام و مردم بوده و در همين شرايط رشد کرده است. حمايت‌هاي بي‌نظيري از وي شده که به مدال المپيک رسيد و پس از آن هم که با مصدوميت‌هاي متعدد و بيماري‌هايي هم روبه‌رو شد. علي‌نژاد با بيان اينکه عليزاده با آن بيانيه تمام موضوعات را زير سوال برد، گفت: سوال من اين است که اگر شرايط به آن بدي است که عليزاده نوشته پس چگونه زندگي‌اش در ايران تغيير کرد و به اين موفقيت‌ها رسيد؟ حمايت‌هاي مالي بسيار خوبي از وي شد. اگر او مي‌خواست مهاجرت کند مشکلي نبود، اما صداقت را نبايد زير پا مي‌گذاشت. وي احتمالا براي زود محقق شدن اهدافش يکسري صحبت‌ها را مطرح کرده است. به ورزشکاري لقب قهرمان ملي مي‌دهند که متعلق به مردم باشد وگرنه اسامي ديگري بايد به آنها داد که نمي‌توانم بيان کنم. ساختن زندگي جديد ايرادي ندارد، اما نبايد در اين مسير به دروغ متوسل مي‌شد، چون انصافا همه ارگان‌ها براي وي سنگ‌تمام گذاشته بودند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی