بستن

کــــوتــــاه

کــــوتــــاه

يارانه نقدي واريز شد

تسنيم: يارانه نقدي 45 هزار و 500 توماني دي‌ماه ساعت 24 پنجشنبه واريز شده است. يکصدوهفتمين مرحله يارانه نقدي مربوط به دي‌ماه سال جاري به‌ازاي هر نفر 455 هزار ريال به همراه افزايش حداقل مستمري خانوارهاي مددجويان تحت حمايت کميته امداد امام خميني‌(ره) و سازمان بهزيستي کشور ساعات 24 روز پنج‌شنبه 19 دي 98 به حساب سرپرستان محترم خانوارها واريز و قابل‌برداشت شد.

آخرين رقم فروش اموال مازاد بانکي

ايلنا: معاون امور بانکي با بيان اينکه تا پايان سال بايد 40 هزار ميليارد تومان از دارايي مازاد بانکي به فروش برسد، گفت: تا‌کنون 15 هزار ميليارد تومان از اموال مازاد به فروش رفته و بانک‌هايي که دارايي‌هاي خود را واگذار نکنند، مشمول جرائم مالياتي خواهند شد. عباس معمارنژاد، درباره ميزان فروش و واگذاري دارايي‌هاي منجمد بانکي در سال‌جاري اظهار کرد: از يک سال گذشته برنامه‌ريزي‌هايي براي تعيين سقف واگذاري دارايي‌هاي منجمد بانکي انجام شد که قرار بر اين است تا پايان امسال 40 هزار ميليارد تومان از دارايي‌هاي شبکه بانکي واگذار شود يا به فروش برسد. او همچنين درباره کاهش شعب بانکي در کشورمان افزود: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده تا سه سال آينده، بايد 10 هزار شعبه بانکي کاهش پيدا کند. در سال‌جاري تا به امروز 500 شعبه بانکي مازاد حذف و يا ادغام شده است که تمام بانک‌ها در اين عدد سهم دارند.

تب طلا فروکش کرد

ايسنا: با صعود بازارهاي سهام و کاهش تنش‌هاي خاورميانه، تب افزايش قيمت طلا در معاملات بازار جهاني فروش کرد و بهاي اين فلز ارزشمند روز جمعه براي دومين روز متوالي کاهش يافت.‌ هر اونس طلا براي تحويل فوري در معاملات روز جاري بازار سنگاپور 3/0 درصد کاهش پيدا کرد و به 1547 دلار و 55 سنت رسيد. قيمت‌ها روز پنجشنبه حداکثر يک درصد سقوط کرده و به 1539 دلار و 78 سنت رسيدند که پايين‌ترين قيمت از سوم ژانويه بود. در بازار معاملات آتي آمريکا، هر اونس طلا با 3/0 درصد کاهش، 1549 دلار و 20 سنت معامله شد. معاملات اين بازار روز پنجشنبه با حدود شش دلار کاهش قيمت بسته شد.

اجراي سامانه جامع روابط کار تا يک ماه آينده

ايرنا: معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: سامانه جامع روابط کار هم‌اکنون در 23 استان راه‌اندازي شده است و ظرف يک ماه آينده در سراسر کشور اجرا مي‌شود. حاتم شاکرمي با اشاره به آخرين وضعيت راه‌اندازي سامانه جامع روابط کار که با هدف الکترونيکي ثبت قراردادهاي کار و تنظيم روابط کارگر و کارفرما در دستور کار قرار گرفته است، افزود: با شروع به کار اين سامانه در سراسر کشور، تمامي دادخواست‌ها در اين سامانه ثبت مي‌شوند و اجازه ثبت قرارداد سفيد امضا را نخواهد داد. او شفافيت را موضوع اصلي راه‌اندازي سامانه جامع روابط کار بيان کرد و ادامه داد: براي استفاده از اين سامانه همه کارگران و کارفرمايان کشور بايد يکبار به پيشخوان دولت مراجعه کنند.

قيمت گاز کاهش يافت

مهر: نگاهي به روند قيمت گاز در بازارهاي آمريکا و شرق آسيا نشان مي‌دهد بهاي گاز در بازارهاي اصلي گاز با کاهش همراه بوده و ارزان‌ترين گاز نيز توسط قطر به انگلستان صادر شده است. مرتضي بهروزي‌فر، کارشناس حوزه انرژي، يکي از دلايل عمده کاهش قيمت گاز در آمريکا را کاهش توليد گاز دانست و گفت: بر اساس آماري که اداره اطلاعات انرژي آمريکا منتشر کرده است توليد گاز اين کشور در ماه سپتامبر (مهر و آبان سال جاري) به رقم 86 ميليارد متر مکعب کاهش يافته که نشان از نزول کاهش 4/2 درصدي نسبت به گذشته است. او افزود: ميزان واردات خالص گاز اين کشور هم با افزايش 13 درصدي به 3/5 ميليارد مترمکعب رسيده است.

کاهش واردات موبايل

ايسنا: دبير انجمن واردکنندگان موبايل، تبلت و لوازم جانبي گفت: تحليل ما از بررسي داده‌هاي موجود و روند واردات و مصرف کشور اين است که در سه ماه پاياني سال، حداقل سه ميليون و 800 هزار دستگاه موبايل وارد کشور خواهد شد. البته اين پيش‌بيني در صورتي محقق خواهد شد که شرايط عادي باشد و اختلالي در روند تخصيص ارزو ثبت‌سفارش‌ها به وجود نيايد. نکته حساس و نگران‌کننده در اين مسير که همواره واردات را دستخوش تغييرات مي‌کند، جهش ارز و نوسانات آن است. اما اگر شرايط مطلوب و پايدار باشد، انتظار آن مي‌رود که از اوايل بهمن‌ماه مصرف موبايل در کشور سير صعودي داشته باشد. امير اسحاقي همچنين با اشاره به از ‌صرفه ‌افتادن واردات موبايل با استفاده از رويه مسافري افزود: نتيجه سياستگذاري‌ها و همکاري مستمر واردکنندگان در اجراي سياست‌ها منجر به کاهش 10 برابري استفاده تجاري از رويه مسافري واردات تلفن همراه در کشور بوده است. آمار واردات مسافري از يک ميليون و 200 هزار دستگاه در ارديبهشت‌ماه امسال، به 150 هزار دستگاه تا پايان آذرماه رسيده است که اين اتفاق دستاورد مهمي براي فعالان اين حوزه محسوب مي‌شود.

 

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی