آرمانملي: هافبک سابق استقلال معتقد است از اول هم مشخص بود استراماچوني قصد بازگشت به اين تيم را ندارد و مسئولان بايد زودتر مربي را انتخاب ميکردند. سيروس دينمحمدي از مجيدي سرمربي جديد استقلال خواست که استقلال را همچون گذشته به موفقيت برساند و هواداران را راضي کند.
بالاخره مربي استقلال هم انتخاب شد؟
نظر من هم اين است که استراماچوني به ايران بازگردد. شرايط بازگشت فراهم نبود و استقلال بايد خيلي زودتر از اين سرمربي تيمش را انتخاب ميکرد، زيرا اين باعث شد وقت زيادي از استقلال گرفته شود. اميدوارم شرايط همانگونه که پيش از رفتن استراماچوني از استقلال بوده پيش برود و تيم بتواند شرايط خوب گذشتهاش را باز يابد.
مجيدي هم بهعنوان سرمربي انتخاب شد؟
بههر حال گزينه ديگري براي استقلال وجود نداشت که بخواهد سرمربيگري را قبول کند در ثاني هياتمديره از خيلي وقت پيش بهدنبال آوردن مجيدي به استقلال بود. براي او آرزوي موفقيت در استقلال ميکنم.
فکر ميکنيد مجيدي بتواند در استقلال موفق شود؟
بايد قبول کنيم کار سختي را در پيش دارد او جاي سرمربي آمده که هواداران خيلي او را دوست داشتند و اميدوارم محبوبيت قبلي فرهاد خراب نشود.
بازيهاي استقلال را تماشا ميکنيد؟
راستش را بخواهيد فقط بهخاطر بازيکنان بازيهاي استقلال را نگاه ميکنم. آنها در اين بين بهخاطر هواداران بايد خيلي تلاش کنند که دوباره موفقيت گذشته را بهدست بياورند.
حضور نامجومطلق در کادرفني چقدر تاثيرگذار است؟
فکر نميکردم نامجومطلق به استقلال بيايد. او رزومه خوبي در مربيگري دارد و انتخاب خودش بود که در تيم حضور داشته باشد.
قائدي هم به شرايط ايدهآل بازگشته است؟
از اين اتفاق خيلي خوشحال هستم که او توانست به شرايط خوب بازگردد فقط اميدوارم که بتواند همين شرايط را ادامه دهد. قائدي آينده بسيار خوبي در فوتبال ايران دارد.