مهدي علينژاد که مهمان برنامه «رکورد» در شبکه سه بود، درباره دغدغه اصلي وزارت ورزش و کميته ملي المپيک اظهارداشت: هفت ماه تا اين رويداد بزرگ زمان باقي مانده و اين زمان اندکي است. البته ستاد عالي بازيها در گذشته شکل گرفته و نگاه المپيکي وجود دارد. من هم براي نخستينبار در اين جلسه در هفته گذشته شرکت کردم. در اين جلسه آييننامه نحوه پرداخت پاداش به مربيان و ورزشکاران انجام شد. اولويت ورزش ايران، المپيک است و تمام تمرکزمان روي اين است که رشتههاي المپيکي شرايط بهتري داشته باشند.
وزارت ورزش
وي در پاسخ به اين سوال که نگاه وزارت ورزش به المپيک کمي است يا کيفي؟ گفت: نگاه ما تلفيقي از کمي و کيفي است. تا الان 29 سهميه کسب شده که تا الان خوب است. فکر ميکنم درخصوص سبد کسب مدال شرايط خوب است. ما اينبار به تيراندازي، شمشيربازي و کاراته اميدواريم تا علاوه بر کسب سهميه، مدالآور نيز باشيم. تمام تلاش خود را ميکنيم تا اين رشتهها مدال بگيرند و سهميههاي بيشتري هم در مجموع کسب کنيم. علينژاد در پاسخ به اين سوال که چرا پيشنهاد حضور در معاونت ورزش قهرماني را قبول کرد؟ اظهارداشت: من 13 سال مسئوليت فدراسيون ووشو را بر عهده داشته و علاقه زيادي به اين رشته دارم. اين 13 سال تجربه خيلي خوبي بود که يک مجموعه ناموفق را موفق کنيم. اين فرصتي که امروز به من داده شده، وظيفهام اين است که اين تجربه را در اختيار ساير همکارانم قرار بدهم. چين 20 سال است که در بازيهاي آسيايي دو برابر تيم دوم بازيها مدال ميگيرد و اين کار با کمک رشتههاي ديگرش اتفاق افتاده است. در چين 150 ميليون ووشوکار وجود دارد و اين رشته سابقهاش 5 هزار ساله است، ولي ما در آنجا قهرمان دنيا شديم. ما بايد اين مدل را در همه ورزش ايران پياده کنيم تا رشد بيشتري داشته باشيم. انگيزه من هم اين بوده که اين تجربيات را در اختيار ديگر همکارانم قرار بدهم هرچند که همکاران ما در فدراسيونها جزو بهترينها هستند. برخي ريزهکاريها وجود دارد که بايد به آنها توجه کرد. از سوي ديگر 5 سال در ورزش وزارت نفت تجربيات خوبي کسب کردم و تمام ورزش ايران را حمايت کرديم. اين موضوع هم باعث شد تا تجربههايم بيشتر شود. در اين شرايط فکر کردم که ميتوانم به ورزش کمک کنم.
فدراسيونها
وي درباره ثبتنام افرادي در وزارت ورزش در انتخابات فدراسيونهاي مختلف، گفت: وزارت ورزش جايي است که متخصصان ورزش در آنجا مشغول هستند. طبق آييننامه انتخاباتي، همه افراد ميتوانند در انتخابات ثبتنام کنند و اين شامل افرادي در خارج از حوزه ورزش نيز ميشود. در وزارت ورزش نيز افرادي هستند که تجربه زيادي دارد و متخصص ورزش محسوب ميشوند که ميتوانند ثبتنام کنند. ما هم در معاونت قهرماني درخصوص حضور افرادي از اين معاونت در انتخابات سختگيرانهتر عمل خواهيم کرد و اگر در جايي ضروري باشد، اين اتفاق رخ خواهد داد و درحالت عادي اجازه نميدهم کسي در معاونت قهرماني نامزد رياست فدراسيون شود. وي در خصوص اينکه ظاهرا قرار بود يک نفر از حوزه معاونت ورزش قهرماني کانديداي يکي از فدراسيونها شود و شما اين اجازه را به وي نداديد، خاطرنشان کرد: بله، همينطور است.البته اسمش را نخواهم گفت.علينژاد درباره روند خصوصي سازي دو باشگاه پرسپوليس و استقلال گفت: هفتهاي يک جلسه با محوريت آقاي تقيزاده در سازمان خصوصيسازي برگزار ميشود و مديران عامل دو باشگاه نيز حضور دارند. تمام عزم وزارت ورزش اين است که اين دو باشگاه در اسرع وقت خصوصي شوند.