گاز مايع
چرا کپسولهاي گازمايع 11 کيلويي 6 کيلو گاز دارد مگر تعزيرات حکومتي وظيفه نظارت بر آنها را ندارد؟مسئولين لطفا نظارت بيشتري داشته باشند. بعد اين کپسولها را به قيمت سي هزارتومان به ما ميفروشند مگر ما چه گناهي کردهايم که بايد با اين بيقانوني زندگي کنيم.
اصغري از مرتضيگرد
حذف سرويس مدارس
امسال خيلي از مدارس ( حدود 80 درصد ) سرويس مدرسه را حذف کردند و اين باعث شده در ساعات باز شدن و تعطيلي مدارس شاهد ترافيک شديدي باشيم. ميخواستم از مسئولين آموزش و پرورش و راهنمايي و رانندگي و همينطور شهرداري درخواست کنم تعامل و هم فکري براي اين مساله کنند که شاهد اين همه آلودگي و ترافيک در شهر عزيزمان نباشيم .
سعيدي از تهران
کرايه ماشين
بنده سرباز هستم از وقتي بنزين گران شده کرايه هم به طبع آن افزايش قيمت داشته و ما با حقوقي که داريم حتي نميتوانيم پول کرايه ماشين را تقبل کنيم. وضعيت سربازها اصلا خوب نيست لطفا مسئولان رسيدگي کنند.
يک سرباز از ورامين
جوابيه وزارت راه و شهرسازي
پيرو درج مطلبي در تاريخ 26/8/98 تحت عنوان«وضع نامناسب روکش آسفالت آزادراه قزوين- زنجان» به اطلاع ميرساند: پروژه بهسازي و آسفالت آزادراه قزوين- زنجان در حوزه استحفاضي قزوين توسط پيمانکار طرف قرارداد از اواخر سال گذشته آغاز شده که با صرف 10 هزار تن آسفالت جهت اجراي عمليات لکهگيري بيش از 30 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است. در حوزه استحفاظي زنجان نيز عمليات لکهگيري و روکش آسفالت مقطعي اين آزادراه در سال جاري انجام شده و رفع نقاطي که نياز به لکهگيري و ترميم داشته باشند در زمان باقيمانده از فصل کاري سال جاري در دستور کار است.
منصور فخاران- مشاور رياست و مدير روابط عمومي