امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از ديدار شاگردانش مقابل تيم فوتبال شهرخودرو اظهارداشت: باشگاه شهرخودرو در چند روز اخير تمام امکانات تمريني را در اختيار ما گذاشت و از مجموعه آنها تشکر ميکنم.
شرايط بازي
سرمربي تيم فوتبال سپاهان با ابراز اميدواري به اينکه با توجه به شرايط جدول، بازي تيمش مقابل شهرخودرو خوب و تماشايي از آب دربيايد، تصريح کرد: خوشحالم با تيمي بازي داريم که تفکر و نگرش آن مانند سپاهان، ارائه يک بازي زيباست. از اين بابت خوشحالترم در زميني هستيم که اجازه ميدهد دو تيم خوب بازي کنند. هميشه بازي سپاهان و شهرخودرو از جمله در فصل گذشته و با وجود همه کملطفيها، زيبا بوده و دو تيم در جدول شرايط خوبي داشتهاند. امسال هم اين اتفاق افتاده و سپاهان و شهرخودرو شرايط خوبي در جدول دارند. هر چند اين براي برخي خوشايند نيست! قلعهنويي با بيان اينکه دو باشگاه سپاهان و شهرخودرو رابطه خوبي دارند، خاطرنشان کرد: فارغ از هر نتيجه، دعا ميکنم بازي خيلي خوب باشد که بينندگان از آن لذت ببرند. شهرخودرو بهخصوص در خطمياني بهدنبال مالکيت توپ است و اگر بتوانيم ارتباط هافبکها با مهاجمان حريف را قطع کنيم، به يک هدف مهممان رسيديم. سپاهان هم تيم خيلي خوبي است و در بازي قبل خيلي بدشانسي آورديم. اگر شرايط بهخوبي پيش ميرفت، ميتوانستيم گلهاي دوم يا سوم را بزنيم و باورمان نميشود که آن توپها گل نشد.
تيمملي
سرمربي سپاهان در واکنش به سوال خبرنگاري که نظرش را بهعنوان يک پيشکسوت براي سرمربيگري تيمملي پرسيد، گفت: من نه پيشکسوت هستم و نه کارشناس که درباره تيمملي نظر بدهم. اميدوارم انتخاب خوبي صورت گيرد و سرمربي جديد بتواند به تيمملي کمک کند. دعا کنيم تيمملي به جامجهاني و تيم اميد به المپيک صعود کند.«تساوي عراق مقابل بحرين، هديهاي بود که خدا به ما داد و بايد از آن استفاده کنيم.»، قلعهنويي ضمن بيان اين جمله تصريح کرد: تيمملي ما شايستگي دارد که هم مستقيم به جامجهاني صعود کند و هم در اين مسابقات، حرفهايي براي گفتن داشته باشد. تيم ما با اين شرايط سني، پختهتر هم ميشود. وي درباره اينکه او و گلمحمدي گزينههاي سرمربيگري تيمملي هستند، بيان کرد: من جزو گزينهها نيستم، اما حتما گلمحمدي گزينه است. براي هرکسي که سرمربي تيمملي شود، دعا و آرزوي موفقيت ميکنيم. اگر گلمحمدي يا مربي ديگري سرمربي تيمملي شود، حتما لياقتش را دارد. من که اين لياقت را ندارم و ميدانم دوستان ضديت شديدي با من دارند. با توجه به مصاحبه حدودا يک سال و نيم پيش، ميدانم دوستان و «آن بالايي» ميانه خوبي با ما ندارند. قلعهنويي در ادامه افزود: دوستان سالها به ما هجمه وارد ميکردند و الان اهل فن و فوتباليها خانهنشين هستند. مدير صنعتي بايد در صنعت باشد و مدير نظامي در حوزه خودش. در 10 سال گذشته چقدر از اين اتفاقات افتاد؟ امثال مصطفوي و دادکان خانهنشين بودهاند. ببينيد رسانه ملي چه آدمهايي ميآورد که درباره فوتبال و ورزش صحبت کنند. آنها يکبار در تخصص خودشان حرف نزدهاند، اما درباره فوتبال صحبت ميکنند. توقع داريد با اين رفتارها در سطح کشور، فوتبال ما درست شود؟
برنامه 90
وي درباره عدم پخش برنامه نود و غيبت عادل فردوسيپور بيان کرد: فردوسيپور سرمايه کشور است و من خيلي از او انتقاد کردم. خيلي جاها معتقدم اظهارات فردوسيپور درست بود، اما راهي را که بايد ميرفت، رها کرد و وارد مسائل ديگري شد. با اين حال نبايد به اين راحتي از سرمايههايي که براي آنها هزينه شده، بگذريم و انشاءا... فردوسيپور هر چه زودتر برگردد. نکته مهم اين است که او همانند اوايل برنامهاش بازگردد. فردوسيپور تحصيلکرده، سالم و کاربلد است، اما به جاده خاکي زد.