بستن

کـوتـاه حوادثی

کـوتـاه حوادثی

توقيف محموله کالاي قاچاق

فرمانده انتظامي استان کردستان از کشف مقاديري کالاي قاچاق به ارزش بيش از يک ميليارد و 500 ميليون ريال در شهرستان کامياران خبر داد. سردار علي آزادي در اين باره، گفت: در راستاي طرح مبارزه با قاچاق کالا، ماموران ايست و بازرسي شهيد ميرجليلي کامياران حين کنترل خودروهاي عبوري به يک دستگاه وانت نيسان مشکوک و آن را متوقف کردند.فرمانده انتظامي استان خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسي از خودروي مذکور 140ثوب البسه و 7 هزار و 500 پاکت تنباکوي قاچاق کشف کردند.سردار آزادي با اشاره به اينکه در اين رابطه يک نفر دستگير شده، گفت: کارشناسان ارزش محموله قاچاق کشف شده را بيش از يک ميليارد و 500 ميليون ريال برآورد کردند.

نشت گاز جان مردي را گرفت

بر اثر نشتي گاز در منطقه گلدشت کرج يک مرد 45 ساله دچار گازگرفتگي شد و جان خود را از دست داد. در پي اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني‌بر مرگ يک نفر بر اثر گازگرفتگي در منطقه گلدشت کرج، بلافاصله ماموران کلانتري 41 خرمدشت به محل حادثه اعزام شدند.با حضور ماموران مشخص شد، براثر نشت گاز 2 نفر دچار مسموميت و گاز گرفتگي شده‌اند که يک نفر از آنها که مردي 45 ساله بوده فوت کرده و نفر دوم به بيمارستان منتقل شده که علت حادثه توسط کارشناسان در دست بررسي است.

مرگ کارگر هنگام حفر چاه

مقني 38 ساله چاه براثر پاره‌شدن سيم بوکسل و سقوط سطل بر روي سرش جان باخت.سرهنگ بيژن جنتي فرمانده انتظامي شهرستان فرديس با اعلام اين خبر، گفت: خبر حادثه‌اي دردناک از فوت يک کاگر مقني به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام و بلافاصله تيمي از ماموران كلانتري 12 اهري به محل اعزام شد.وي افزود: در بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد، مردي 38 ساله هنگام حفرچاه براثر پاره‌شدن سيم بوکسل و سقوط سطل بر روي سر وي به شدت مصدوم شده است.اين مقام انتظامي در پايان تصريح کرد: فرد مصدوم توسط عوامل آتش‌نشاني و اورژانس از داخل چاه خارج و به بيمارستان منتقل شد ولي متاسفانه به‌دليل شدت جراحات وارده جان باخت.

دستگيري سارق حرفه‌اي

جانشين فرمانده انتظامي استان کرمانشاه از دستگيري سارق حرفه‌اي توسط پليس آگاهي و کشف 24 فقره سرقت محتويات داخل خودرو خبر داد.سردار عليرضا مرزباني اظهارداشت: به‌دنبال وقوع چند فقره سرقت محتويات داخل خودرو، رسيدگي به موضوع در دستور تيمي از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي قرار گرفت.وي ادامه داد: کارآگاهان در تحقيقات گسترده خود موفق به شناسايي يک سارق حرفه‌اي شده و پس از هماهنگي با مقام قضائي نسبت به دستگيري وي اقدام کردند.سردار مرزباني خاطرنشان کرد: متهم دستگيرشده در بازجويي‌ها به ارتکاب 24 فقره سرقت محتويات داخل خودرو در سطح شهر کرمانشاه اعتراف کرد.جانشين فرمانده انتظامي استان کرمانشاه با بيان اينکه فرد سارق در اعتراف خود عنوان کرد که اموال مسروقه را به فردي مالخر فروخته است که در ادامه با راهنمايي وي، اين فرد نيز دستگير شد.وي گفت: در بازرسي از مخفيگاه فرد مالخر مقدار زيادي اموال مسروقه کشف و پس از شناسايي صاحبانشان، به آنها بازگردانده شد.سردار مرزباني در پايان به شهروندان توصيه کرد حتما از تجهيزات ايمني در خودروي خود استفاده کنند تا سارقان نتوانند به اهداف خود برسند.

فروش گوشت و فست‌فود فاسد

رئيس کلانتري 111 هفت‌چنار از دستگيري پدر و پسري خبر داد که در مغازه‌هاي قصابي و ساندويچ‌فروشي گوشت و مواد غذايي فاسد به مشتريان خود مي‌فروختند. سرهنگ هادي زمانيان در اين‌باره اظهار داشت: تعدادي از شهروندان به کلانتري 111 هفت‌چنار مراجعه و از نگهداري و توزيع گوشت فاسد توسط قصابي محله‌شان اعلام شکايت کردند.وي با اشاره حساسيت موضوع و اينکه توزيع مواد غذايي فاسد سلامت شهروندان را به مخاطره مي‌اندازد، افزود: بلافاصله تيمي از ماموران کلانتري به نشاني اعلامي اعزام و به بررسي موضوع پرداختند.رئيس کلانتري 111 هفت‌چنار تصريح کرد: با حضور ماموران در محل به‌دست آمد که مالک قصابي از يخچال‌هايي براي نگهداري گوشت استفاده مي‌کند که دماي مناسبي براي نگهداري آنها نبوده و موجب شده که گوشت داخل يخچال فاسد شود.اين مقام انتظامي با اشاره به هماهنگي‌هاي قضائي، تصريح کرد: در گام بعدي از تحقيقات پليسي، مشخص شد که مالک قصابي در زيرزمين محل سکونتش، طيور زنده نگه مي‌دارد و با ذبح غيربهداشتي و نگهداري آنها در زيرزمين، گوشت‌هاي غيربهداشتي را به اهالي محل توزيع مي‌کند.کلانتر محله هفت‌چنار در ادامه تصريح کرد: علاوه بر گوشت فاسد، در زيرزمين محل سکونتش مقداري ضايعات گوسفندي و لوازم تهيه غذاي فست‌فودي وجود داشت که نشانگر اين بود متهم اين ضايعات را براي تهيه مواد غذايي فست‌فودي مصرف مي‌کند.زمانيان عنوان کرد: در گام بعدي تحقيقات پليسي مشخص شد که پسر اين خانواده داراي مغازه ساندويچي است و با همکاري پدرش مواد غذايي فست‌فودي مانند همبرگر و ... از ضايعات گوسفندي تهيه مي‌کند.رئيس کلانتري هفت‌چنار با اشاره به حضور نماينده دامپزشکي استان تهران در محل و کشف 400 کيلو گوشت فاسد و ضايعات گوسفندي، افزود: اين پدر و پسر در همان بازجويي اوليه به جرايم ارتکابي اعتراف و در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی