بستن

خـــبــــر

خـــبــــر

عفو 4 زن اعدامي در زندان شهرري

با تلاش اعضاي شوراي حل اختلاف 4 نفر از بانوان محکوم پرونده‌هاي قتل‌عمد از اعدام و يک نفر از محکومان معاونت در قتل، از حبس رهايي يافتند.به گزارش روابط عمومي و اطلاع‌رساني شوراي حل اختلاف استان تهران از آغاز سال 1398 تاکنون با تلاش‌هاي گسترده و خستگي ناپذير قضات، اعضا و کارکنان شعبه 2907 مجتمع شماره 30 شوراي حل اختلاف تهران (ويژه زندان) مستقر در ندامتگاه شهرري، تعداد 4 نفر از بانوان محکوم پرونده‌هاي قتل بيش از پنج سال بود که در زندان تحمل کيفر مي‌کردند با تلاش‌هاي دلسوزانه اعضاي شوراي حل اختلاف و برگزاري جلسات متعدد مذاکره و سازش در نهايت موفق به اخذ رضايت از اوليا دم شدند و اين 4 زن از قصاص نفس رهايي يافته و به آغوش گرم خانواده‌هاي خود بازگشتند.براساس اين گزارش، همچنين مددجويي که به اتهام معاونت در قتل به 15 سال حبس محکوم شده بود با رضايت اولياي دم آزاد شد.شعبه 2907 شوراي حل اختلاف ندامتگاه شهرري موفق شده است از سال 1390 تاکنون آزادي 39 نفر از محکومان به قصاص را فراهم نمايد.

جان‌باختن مادر و دختر در برخورد با پيكان

رئيس پليس راهور استان فارس گفت: برخورد سواري پيكان با 2 عابر پياده، مادر و دختر 4 ساله‌ را به كام مرگ فرستاد.سرهنگ مصطفي عباسي، اظهارداشت: ماموران پليس راهور از وقوع يك تصادف رانندگي در شهرك مهديه شهرستان مرودشت با خبر و بلافاصله به محل اعزام شدند.رئيس پليس راهور استان گفت: در اين تصادف رانندگي يک سواري پيكان با 2 عابر پياده كه مادر و دختر بودند برخورد كرده كه متاسفانه در اين حادثه هر 2 نفر به علت شدت جراحات وارده در دم جان باختند.اين مقام انتظامي افزود: کارشناس پليس راه از صحنه تصادف بازديد و علت حادثه را عدم توجه به جلو راننده اعلام كرد.

محموله سيگار قاچاق به مقصد نرسيد

فرمانده انتظامي شهرستان پارسيان از کشف 698 هزار نخ سيگارقاچاق به ارزش 3 ميليارد و 500 ميليون ريال طي يک عمليات موفق پليسي خبر داد.سرهنگ آرش بخشايي گفت: در پي دريافت خبري مبني بر دپو سيگار توسط قاچاقچيان در حاشيه روستايي در انتهاي سطح حوزه استحفاظي شهرستان پارسيان، پيگيري موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.وي افزود: ماموران پس از شناسايي محل دپو، در بازرسي از آن 698 هزار نخ سيگار خارجي قاچاق کشف کردند.سرهنگ بخشايي، ارزش محموله‌هاي مکشوفه را بنا به‌نظر کارشناسان 3 ميليارد و 500 ميليون ريال عنوان و تصريح کرد: در اين رابطه يک دستگاه وانت مزدا که در امر قاچاق از آن استفاده مي‌شد، توقيف و يک متهم نيز دستگير و به مراجع قضائي معرفي شد.فرمانده انتظامي شهرستان پارسيان تاکيد کرد: پليس با تمام توان و جديت همواره آماده است با قاچاقچيان و مخلان نظم و امنيت اقتصادي مقابله کند و سامانه 110 به‌صورت 24 ساعته آماده دريافت درخواست‌هاي انتظامي، اطلاعاتي و امنيتي شهروندان است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی