بستن

کوتاه

کوتاه

کاوه آفاق بازيگر تئاتر شد

نمايش «راه‌پله» که براي اجرا در اواخر آذرماه امسال برنامه‌ريزي شده است، بازيگران اصلي خود را شناخت. کاوه آفاق و بهاره رهنما به‌عنوان بازيگران اصلي تئاتر «راه‌پله» انتخاب شدند و اين نمايش به‌زودي بليت‌فروشي خود را آغاز خواهد کرد.سپيده ميرحسيني که پيش‌تر با کارگرداني فيلم‌هايي چون «زمستان است»، «نه تو ماني و نه من»، «مدلاسيون» و «شبيه الويس» در کارنامه خود داشته، اين بار در صحنه تئاتر قرار است نمايش «راه‌پله» را کارگرداني کند.سامان بهرام‌پور تهيه‌کنندگي اين تئاتر را بر عهده دارد و اين نمايش از اواخر آذرماه در پرديس شهرزاد روي صحنه خواهد رفت.اطلاعات بليت‌فروشي اين برنامه به‌همراه پوستر اصلي و جزئيات بيشتر به‌زودي در اختيار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

ساخت «طناب‌کشي» به تعويق افتاد

ساخت فيلم سينمايي «طناب‌کشي» به کارگرداني بيژن ميرباقري به تعويق افتاد.به گزارش مهر، بيژن ميرباقري کارگردان سينما اواخر شهريور ماه سالجاري پروانه ساخت فيلم سينمايي «طناب‌کشي» با تهيه‌کنندگي سعيد شاهسواري دريافت کرد.اين کارگردان در تلاش بود تا اين پروژه سينمايي را اواخر مهرماه جلوي دوربين ببرد تا بتواند براي حضور در سي و هشتمين جشنواره فيلم فجر آماده شود.اما ساخت اين فيلم سينمايي به‌دليل نبود سرمايه‌گذار مناسب به تعويق افتاده است و هنوز مشخص نيست که «طناب‌کشي» چه زماني جلوي دوربين مي‌رود.«طناب‌کشي» يک اثر اجتماعي خانوادگي است که نگاهي به مشکلات جوانان دارد.

زمان اکران «خداحافظ دختر شيرازي»

فيلم‌سينمايي «خداحافظ دختر شيرازي» به نويسندگي و کارگرداني افشين هاشمي از 13 آذرماه بر پرده‌ سينماهاي کشور خواهد رفت.فيلم ‌سينمايي «خداحافظ دختر شيرازي» به نويسندگي و کارگرداني افشين هاشمي و تهيه‌کنندگيِ فرشته طائرپور از 13 آذرماه (چهارشنبه‌ هفته‌ بعد) بر پرده‌ سينماهاي کشور خواهد رفت. پخش اين فيلم برعهده‌ شرکت سينمايي «نمايش گستران» است.در «خداحافظ دختر شيرازي» شبنم مقدمي، افشين هاشمي، آيسان حداد و... ايفاي نقش کرده‌اند.محمد حدادي (مدير فيلمبرداري)، ويليام نيّري (موسيقي)، نازنين توسلي (طراح صحنه و لباس)، رضا عربي (طراح چهره‌پردازي)، حسن شبانکاره (صدابردار)، حسين قورچيان (صداگذار)، سياوش رمضانلو (دستيار کارگردان و برنامه‌ريز)، حسين فرخزاد (مدير توليد)، عباس اميني و سعيد صفرپور (مجريان طرح) گروه توليدِ اين فيلم هستند.

پايان فيلمبرداري «عروسي مردم»

فيلمبرداري فيلم سينمايي «عروسي مردم» به کارگرداني مجيد توکلي به پايان رسيد.به گزارش روابط عمومي پروژه، فيلمبرداري فيلم سينمايي «عروسي مردم» به کارگرداني مجيد توکلي به پايان رسيد. اين فيلم که فيلمبرداري آن اوايل مهرماه آغاز شده بود با ضبط سکانس‌هاي خياباني به پايان رسيد.تدوين همزمان فيلم مجيد توکلي که توسط سپيده عبدالوهاب در جريان است، فرم سي و هشتمين جشنواره فيلم فجر را پر کرده است.«عروسي مردم» دومين فيلم توکلي بعد از «متولد 65» است که به قلم جميله دارالشفايي و براساس طرحي از توکلي به نگارش درآمده و علي سرتيپي به‌عنوان تهيه‌کننده، علي اوجي مجري طرح و دانيال زماني مدير پروژه کنار توکلي قرار گرفتند.نازنين بياتي، شکيب شجره، زهرا داوودنژاد، خسرو بامداد، افسانه تهرانچي، سجاد تابش، محمد امامي، سارا محمدي، محمد حيدري، ايمان صديق، ژوبين و احترام برومند از بازيگران اين فيلم هستند که مقابل دوربين تورج اصلاني رفتند.عبدا... اسکندري به‌عنوان طراح گريم، اميرحسين حداد طراح صحنه، پوپک مظفري مدير برنامه‌ريزي و دستيار کارگردان، رعنا اميني طراح لباس، احمدرضا شجاعي عکاس، محمود خرسند مدير صدابرداري، حسن اصلاني و مهدي اصلاني فيلمبردار، محمد جمشيدي مديرتوليد، کوروش جوان مستند پشت صحنه از جمله عوامل اين فيلم سينمايي هستند.

پخش ادامه «فوق‌ليسانسه‌ها» در بهار 99

ادامه سريال «فوق‌ليسانسه‌ها» به کارگرداني سروش صحت در سال آينده از شبکه سه سيما پخش مي‌شود.از ابتدا قرار بر اين بود تا مجموعه تلويزيوني «فوق‌ليسانسه‌ها» در 40 قسمت از شبکه سه سيما پخش شود، اما به‌دليل پخش زودهنگام اين سريال در زماني که مشخص شده بود، تنها 30 قسمت از آن به پخش در سال 98 رسيد.بنا بر اين گزارش، 10 قسمت باقي‌مانده از اين سريال قرار است در سال آينده و بعد از پايان پخش سريال‌هاي نوروزي 99 و قبل از آغاز ماه رمضان به روي آنتن رود. بر همين اساس 10 قسمت به اين سريال اضافه شده است که در مجموع ادامه «فوق‌ليسانسه‌ها» در 20 قسمت پخش خواهد شد.براساس اين گزارش تصويربرداري بخشي از اين سريال به پايان رسيده است و در حال حاضر گروه مشغول استراحت هستند و ادامه تصويربرداري از اوايل دي‌ماه آغاز خواهد شد.داستاني که در بخش دوم «فوق‌ليسانسه‌ها» به تهيه‌کنندگي رضا جودي به تصوير کشيده مي‌شود، در ادامه قصه بخش اول سريال است.همچنين ساخت ادامه اين سريال در فصل‌هاي آتي معلوم نيست و بخشي از آن به بازخوردهاي مخاطبان و درخواست شبکه بستگي دارد.فصل اول سريال «ليسانسه‌ها» در دي‌ماه سال 95 از شبکه سه سيما پخش شد و در آذر ماه 96 فصل دوم اين سريال پخش شد.از بازيگران اين مجموعه مي‌توان به هوتن شکيبا، بهنام تشکر، کاظم سياحي، اميرحسين رستمي، امير کاظمي، هوتن شکيبا، متين ستوده، بيژن بنفشه‌خواه و ... اشاره کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی