بستن

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

گراني دارو

من يک بيمار قلبي ام و مرتب بايد طبق تجويز پزشک دارو مصرف کنم ، امروز به‌تاريخ 21/8/98 رفتم داروخانه که داروهايم را بخرم. قيمت داروهايم دو برابر شده است. از وزير بهداشت درخواست دارم که به فکر بيماراني که احتياج مبرم به دارو دارند و مرتب دارو مصرف مي‌کنند باشند. نگراني در جامعه از بابت خدمات پزشکي بيشتر از قبل شده است.

ساجدي از تهران

پارکبان

خيابان‌هاي اطراف مرکز خريد تيراژه در منطقه 5 چند نفري هستند که به عنوان پارکبان از مردم پول براي دريافت پارک کردن ماشين مي‌گيرند. با 137 هم تماس گرفتيم ولي هيچ کس پاسخگو نيست. از مسئولان تقاضا داريم که به اين موضوع رسيدگي کنند.

کلهرزاده از تهران

آنتن‌دهي موبايل

آنتن‌دهي همراه اول در بسياري از مناطق تهران افتضاح شده است و مدام قطع مي‌شود. حتي در بعضي از محله‌هاي تهران مثلا ميدان بهمنيار، جواديه، خاني‌آباد، ميدان اتحاد نازي‌آباد و اطراف آن در محدوده منطقه 16 شهرداري اصلا آنتن وجود ندارد. ما که از بس پيگيري کرديم به هيچ نتيجه اي نرسيديم. لطفا رسيدگي کنيد.

کرمي از تهران

جوابيه شهرداري

پيرو درج مطلبي در تاريخ 18/8/98 تحت عنوان «چاره‌جويي براي ترافيک سنگين شهر تهران مخصوصا صبح‌ها» به اطلاع مي‌رساند: شهرداري تهران نه تنها موافق شناور شدن ساعات کاري ادارات، مدارس، بانک‌ها و ... است بلکه خودش اين موضوع را پيشنهاد داده و پيگيري کرده اما متاسفانه هيات دولت با شناور کردن دائمي ساعات کار ادارات و نهادها هيچ وقت موافقت نکرده است. هيات وزيران در دو سال اخير براساس پيشنهاد شهرداري فقط با شناور شدن ساعات کاري در دو هفته اول مهرماه موافقت کرده است آن هم به اين مفهوم که تاخير کارمندان، مرخصي محسوب شود نه اينکه ساعات کاري جا به جا شود. شهرداري معتقد است با شناور شدن دائمي ساعات کار ادارات و نهادهاي مختلف از حجم ترافيک صبحگاهي و عصرگاهي کاسته مي‌شود.

علي عالي- مدير روابط عمومي معاونت حمل و نقل ترافيک

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی