بستن

خبـــــر

خبـــــر

منظور از بودجه دوسالانه چيست؟

رئيس سازمان برنامه و بودجه با بيان اينکه ​بودجه ما دو‌ ساله نيست بلکه نگاه ما به بودجه دو ساله است، گفت: در واقع همه مصوبات ما يک ساله خواهد بود، اما در کنار آن پيش‌بيني از سال بعد صورت مي‌گيرد. به گزارش صدا‌و‌سيما، محمدباقر نوبخت اظهار کرد: منظور از بودجه دو ساله اين است که پيش‌بيني‌ها براي دو سال انجام مي‌شود؛ آنچه به‌عنوان لايحه بودجه سال 99 به مجلس داده مي‌شود صرفا مصوبات آن براي سال 99 و يک ساله است. او افزود: با اين حال در لايحه بودجه ارقام و پيش‌بيني‌هاي سال 1400 را هم به مجلس ارائه مي‌کنيم يعني نوع نگاهمان به درآمدها و مصارف دوساله است، اما مصوبه‌اي که از مجلس مي‌گيريم مانند سنوات گذشته بودجه سالانه است و بودجه يک سال را از مجلس مصوبه مي‌گيريم. او تاکيد کرد: در واقع ​بودجه ما دو ساله نيست بلکه نگاه ما به بودجه دو ساله است که آن هم در جهت ابلاغيه مقام معظم رهبري بود که فرمودند شما نگاهتان را به جاي يک ساله دو ساله بگيريد که با توجه به شرايط خاص کشور و تحريم‌هاي غير منطقي بتوانيم از اين شرايط عبور کنيم.

پرداخت 350ميليارد تومان به سيل‌زدگان

رضا صالحي شهرابي، سرپرست اداره کل تسهيلات تبصره‌اي بانک مسکن، گفت: سه استان لرستان، گلستان و خوزستان به ترتيب بيشترين ميزان پرداخت تسهيلات به سيل‌زدگان به لحاظ ارزش ريالي را تاکنون داشته‌اند. او به مجموع اعتبار ابلاغي براي 21 استان کشور در مرحله نخست پرداخت تسهيلات اشاره کرد و افزود: مجموعا رقمي معادل 450 ميليارد تومان اعتبار به مديريت شعب 21 استان کشور که در جريان سيل آسيب ديده‌اند ابلاغ شده و تا روزهاي ابتدايي آبان‌ماه امسال، بيش از 77 درصد از اعتبار ابلاغي به شعب يعني حدود 350 ميليارد تومان از اين اعتبار به شکل تسهيلات قرض‌الحسنه به متقاضيان در استان‌هاي مختلف پرداخت شد.

تحقق 82درصدي اهداف فولاد مبارکه

مديرعامل شرکت فولاد مبارکه در جمع اعضاي کميته مديريت شرکت ضمن ابراز خرسندي از تحقق 82درصدي برنامه‌ها و اهداف فولاد مبارکه، روند رو به ‌رشد ارتقاي ايمني و تثبيت روند رضايت‌مندي مشتريان از محصولات شرکت گفت: هرچه دشمنان عرصه را تنگ‌تر کنند، ما نيز اميدوارتر و سختکوش‌تر از هميشه براي کشور تلاش خواهيم کرد. عظيميان، تصريح کرد: با اقدامات خوبي که انجام شده، خوشبختانه برداشت آب از زاينده‌رود روند کاهشي داشته است.

رشد صادرات ايران به عراق

رئيس اتاق مشترک ايران و عراق با اشاره به کاهش 75 درصدي صادرات ايران به اروپا گفت: به‌رغم تمام مشکلات صادرات ايران به عراق در شش ماهه ابتداي امسال رشد خوبي داشته است. يحيي آل‌اسحاق در گفت‌وگو با فارس در رابطه با تجارت ايران و عراق افزود: حجم تجارت ايران و عراق در سال 1397 حدود 13 ميليارد دلار و در شش ماهه اول سال جاري حدود چهار ميليارد و 600 ميليون دلار بوده است.

ورود ايران به ‌کريدور ريلي راه ابريشم

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه به زودي شاهد فعاليت ايران در راه ابريشم خواهيم بود، گفت: اين کريدور از چين به قزاقستان و ترکمنستان مي‌رود و از سرخس وارد ايران مي‌شود و سپس به ترکيه و اروپا مي‌رود. به گزارش فارس، سعيد رسولي اظهار کرد: در ارتباط با راه ابريشم (کريدور جنوبي) چندي پيش سندي در آنکارا به امضا رسانديم و به‌زودي شاهد فعاليت ايران در اين کريدور خواهيم بود.

جلوگيري از ريزش 200هزار نيروي کار

مديرکل حمايت از مشاغل و بيمه بيکاري گفت: در شش ماهه اول سال جاري با پيگيري‌ها در حل و فصل مشکلات بنگاه‌هاي اقتصادي بيش از 200 هزار فرصت شغلي تثبيت و از خروج نيروي کار از بنگاه‌ها جلوگيري شد. به گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، کريم ياوري اعلام کرد: وزير کار بر حمايت موثر و جدي در جهت تثبيت اشتغال نيروي کار در بنگاه‌هاي اقتصادي تاکيد دارد و دستورات موکدي به تمامي زير مجموعه‌هاي اين وزارتخانه صادر کرده است.

بانک رفاه در مسير سودآوري

بانک رفاه کارگران به مديرعاملي محمدعلي سهماني موفق شده در نيمه نخست امسال به حرکت خود در مسير سودآوري ادامه دهد؛ به‌گونه‌اي که اين بانک در نيمه نخست پارسال با زيان خالص 10 هزار و 788 ميليارد و 90 ميليون ريالي مواجه بود اما تازه‌ترين آمارها نشان مي‌دهد که اين بانک از زيان خارج ‌شده و در پايان شهريور امسال سود خالص خود را به چهار هزار و 780 ميليارد و 737 ميليون ريال رسانده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی