بستن

استقلال دلخواه استراماچونی بازی می‌کند

استقلال  دلخواه  استراماچونی  بازی  می‌کند

اميرحسين صادقي در خصوص برد تيم فوتبال استقلال مقابل سايپا گفت:‌ روند استقلال و جوانگرايي اين تيم و همچنين امتيازاتي که به‌راحتي از دست داد باعث شد تا اين تيم اين روزها شرايط خوبي داشته باشد. البته الان زود است که بخواهيم بگوييم استقلال همان استقلالي شده که همه انتظارش را دارند اما بازيکنان اين تيم بايد تمرکز زيادي داشته باشند و از نظر رواني در آرامش باشند.

استراماچوني

بازيکن اسبق استقلال در خصوص اينکه استراماچوني سرمربي اين تيم توانسته پس از هشت بازي ترکيب اصلي‌اش را بشناسد، افزود: من فکر مي‌کنم او توانسته سيستم مورد نظرش را پيدا کند و سيستم 2-5-3 سيستم مورد دلخواه او است. از طرف ديگر آمدن روزبه چشمي به‌عنوان يک مدافع آخر مطمئن و يک رهبر مي‌تواند به استقلال کمک زيادي بکند. استقلال دو هافبک فوق‌العاده دارد و داريوش شجاعيان و فرشيد اسماعيلي خيلي خوب بازي مي‌کنند. از طرف ديگر علي کريمي و فرشيد باقري خيلي خوب بازي حريفان را تخريب مي‌کنند. به‌نظر من استقلال نياز به يک مهاجم با تجربه دارد. سياوش يزداني هم بازيکن خيلي خوبي است که کنار خودم من بازي کرده و در سپاهان بازيکن با تجربه‌اي شده است. دانشگر هم در نفت عملکرد خيلي خوبي داشت و او هم مدعي پوشيدن تيم‌ملي است. روزبه چشمي هم بازيکن توانمندي است اما بايد برخي از رفتارهايش را تصحيح کند و با آرامش بازي کند. غلامي هم از بازيکنان آينده‌دار و جوان استقلال است و اميدوارم با اين بازي‌ها اتفاقي برايش نيفتد و مغرور نشود.صادقي تصريح کرد:‌ الان براي اين خوشحالي‌ها زود است و نبايد اينطور باشد که با يک باخت يا مساوي دوباره حاشيه‌ها برگردد. نبايد اينطور باشد که با يک برد بازيکنان مغرور شده و با يک باخت يا مساوي دچار حاشيه شوند. به نظر من استقلال نياز به مهاجمي دارد که در شرايط سخت بتواند گل بزند. اعتقاد دارم بازيکناني مثل قائدي، آقايي يا دياباته بازيکناني هستند که وزنه سنگيني روي‌ شانه‌هاي آنها است. آنها بايد بتوانند اين شرايط را تحمل کنند. استقلال نياز به بازيکن بزرگ ندارد چرا که در استقلال بازيکنان بزرگ مي‌شوند و بايد جنبه اين بزرگي را داشته باشند. در استقلال کارکردن هم راحت است و هم سخت و بايد بتوانند بار رواني را از روي دوش بازيکنان بردارند که البته هنوز اين اتفاق رخ نداده است.

ناراحتي زرينچه!

پيشکسوت باشگاه استقلال افزود:‌ من يکبار گفتم که استقلال کسي را مثل کريم باقري مي‌خواهد اما جواد زرينچه که کاپيتان خود من هم بود ناراحت شد و مصاحبه کرد، اما زرينچه که نمي‌تواند در مسائل فني نظر بدهد. هرچند که او يک اسطوره و يک پيشکسوت در فوتبال ايران به حساب مي‌آيد. به‌نظر من کسي بايد به استقلال اضافه شود بتواند بار رواني را از روي دوش بازيکنان بردارد چرا که بار فني را خود استراماچوني برمي‌دارد.

قهرماني؟

وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين استقلال توانايي قهرماني در ليگ برتر را دارد يا نه، گفت: استقلال داعيه قهرماني دارد و هيچ رقيبي جز خودش نمي‌‌تواند اين تيم را از قهرماني دور کند. کسي نمي‌تواند ادعا کند که استقلال قهرمان نمي‌شود و خوشبختانه بازيکنان به خودباوري رسيده‌اند و به‌نظرم بايد روي مسائل رواني بيشتر کار کنند تا استقلال به موفقيت برسد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی