بستن

هر نقشی برای بازیگر آزمون و خطاست

هر نقشی  برای  بازیگر
 آزمون و خطاست

سيما تيرانداز درباره‌ دشواري‌هاي بازي در سريال «هيولا»، علت گرايش هنرمندان به سمت مجموعه‌هاي شبکه نمايش خانگي و همچنين چالش با کاراکتر انيس در سريال «ستايش» مطالبي را عنوان کرد.سيما تيرانداز که اين روزها با سريال «هيولا» در شبکه نمايش خانگي حاضر شده است، در گفت‌وگويي با ايسنا درباره‌ ايفاي نقش «مينا» و اينکه بازي خوب بازيگران و استقبال مخاطب، به مرور نويسنده را مجاب به پررنگ‌تر کردن نقش‌ها کرده‌ است، اظهارکرد: من براي اولين‌بار است اين را مي‌شنوم اما تا آنجايي که من مي‌دانم قرار نبوده کمرنگ باشيم، آن چيزي که براي من اتفاق افتاد و با آقاي مديري صحبت کردم، اصلا صحبت نقش کمرنگ نبود. صحبت اين بود که اين خانواده‌ها از يک جايي قرار است با همديگر موازي حرکت کنند؛ البته من روي پنج قسمت فيلمنامه قرارداد بستم ولي به هر حال از همان ابتدا معتقد بودم کاري که اتفاق افتاده خيلي بايد پررنگ‌تر از اين حرف‌ها مي‌بود. در حقيقت قراردادي هم که بستم بر اين اساس بود و معتقدم نقش «مينا» آنقدر که قرار بود پررنگ شود، نشده است.

نقش «مينا» برايم ترسناک بود

وي درباره‌ شخصيت «مينا» و بازتاب‌هاي آن در بين مخاطبان گفت: خوشبختانه بازتاب‌هاي خوبي از اين کاراکتر داشتم؛ البته تيپ بازي‌کردن، کار بسيار سختي است؛ چرا که شما نبايد از يک حد و اندازه‌اي عدول کنيد و بايد ضوابط تيپ بازي‌کردن را رعايت کنيد. خوشبختانه اين اتفاق افتاد.اصولا ما اولين چيزي که در بازيگري ياد مي‌گيريم خوب ديدن و خوب شنيدن است و استفاده از اين ويژگي‌ها تجربيات کاري را براي ما به‌وجود مي‌آورد و باعث مي‌شود که کارمان خروجي خوبي داشته باشد. نقش «مينا» براي من ترسناک بود؛ چرا که اکثر اوقات طنزي که بازي کرده بودم، طنزهاي موقعيت و واقعي بود. ولي اين کار به شدت بسنده به شخصيت بود و خيلي مي‌توانست اغراق‌آميز باشد؛ اما خوشبختانه اين اتفاق نيفتاد. من تمام تلاشم را کردم در عين اينکه تيپ بازي مي‌کنم کاراکتر خيلي واقعي باشد. خوشحالم که از اين اتفاق سربلند بيرون آمدم. نه به‌خاطر بازي خودم بلکه براساس بازتاب‌هايي که از مخاطبان گرفتم خيلي خوب بود. من از اين بابت خوشحالم که توانستم سربلند از آن بيرون بيايم.هر نقشي براي هر بازيگري آزمون و خطاست و حساسيت‌هاي خاص خودش را دارد و از اين بابت خيلي خوشحالم که توانستم با سربلندي از اين نقش بيرون بيايم.

محمد بحراني پاي به پاي من مي‌آمد

وي درباره‌ اولين همکاري‌اش با مهران مديري که در سريال «هيولا» شکل گرفت، توضيح داد: به‌نظر من هر کارگرداني ويژگي‌هاي خاص خودش را دارد، آقاي مديري انسان بسيار باهوش، نکته‌بين و نکته‌سنجي هستند که اين ويژگي‌شان به شدت به بازيگران کمک مي‌کند که بتوانند خودشان را پيدا کنند. تجربه‌ي جذابي بود. در سريال «هيولا» تو بايد خودت را با يک ويژگي و شکل ديگري همراه با کار مي‌کردي. پيداکردن اين قضيه در روزهاي اول کمي برايم سخت بود ولي خدا را شکر توانستم با مجموعه همراه باشم و از فرصت بداهه‌گويي و موقعيت بازي که براي بازيگران گذاشته بودند، استفاده کنم. اين براي بازيگري که بداهه‌گو باشد و کار را بلد باشد بسيار جذاب است.از آن طرف هم خطرناک است؛ به واسطه‌ اينکه اين بداهه‌گويي بيش از حد و غيرطبيعي باشد. البته پارتنر من آقاي بحراني خيلي خوب و همراه بودند و هر تکيه‌اي که اضافه مي‌کردم پاي به پاي من مي‌آمد و اين اتفاق هم براي من جذاب بود. کار کردن با آقاي مديري کمي ترسناک بود چراکه هر کارگرداني ويژگي خاص خودش را دارد. براي اينکه بتواني با کارگردان همراه شوي و همفکري داشته باشي کمي زمان مي برد و اين فقط به آقاي مديري مربوط نمي‌شود. خدا را شکر مي‌کنم که هميشه آدم‌هاي خوب و باهوش سر راه من قرار مي‌گيرند و موقعيت را در اختيار من قرار دادند تا بخشي از آن کاري که مي‌خواهم انجام دهم را به تصوير بکشم. کارکردن با آقاي مديري هم جذابيت‌هاي خاص خودش را داشت.

چالش با کاراکتر انيس در «ستايش»

اين بازيگر در بخش ديگري از گفت‌وگو درباره حضور در فصل سوم سريال «ستايش» و اينکه کاراکتر وي تا چه ميزان در خط اصلي داستان تاثيرگذار است؟ اظهار کرد: اصولا سليقه‌ شخصي من در بازي در سريال «ستايش» فقط در فصل اول اتفاق افتاد هر چند تاثيرگذاري خاص خودش را همچنان دارد. آقاي مطلبي نويسنده بسيار خوبي هستند ولي شايد آن ديدگاهي که ايشان نسبت به کاراکتر من داشتند باب سليقه من به‌عنوان بازيگر نباشد و به‌طور کلي مخالف روي ويلچر نشستن و لال‌شدن اين کاراکتر بودم. من انتظار داشتم کاراکتر «انيس» پررنگ‌تر باشد. در فصل دوم هم جزو مخالفان صددرصد اين اتفاق بودم ولي آقاي مطلبي همچنان بر اين باور بودند که بهترين اتفاق براي کاراکتر «انيس» رخ داده است.سيما تيرانداز درباره‌ اينکه آيا فضاي سريال «ستايش» نسبت به فصل‌هاي قبلي تعييراتي خواهد داشت؟ نيز اظهارکرد: «ستايش» يک سريال درام است و با ويژگي‌هاي يک سريال درام عمل مي‌کند و از ابتدا هم بر همين مبنا بوده و قرار نيست که مسير خود را عوض کند و طنز يا جنايي و چيز ديگري شود. مسير و ژانر سريال «ستايش» همين است. قاعدتا يک‌سري از تماشاگرها آن را دوست دارند و يکسري تماشاگرها آن را دوست ندارند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی