متهم کودکآزاري دستگير شد
دادستان کرمانشاه از دستگيري فرد متهم به کودکآزاري در اين استان خبر داد. محمدحسين صادقي درباره انتشار خبري مبني بر آزار و اذيت دختر 4 ساله توسط صاحبکار پدرش در کرمانشاه، اظهار کرد: پروندهاي در اين زمينه در شعبه اول بازپرسي تشکيل شده که درحال رسيدگي است، اما مطلبي که در فضاي مجازي منتشر شده را نميتوان تاييد کرد. وي با بيان اينکه پزشکي قانوني هنوز در زمينه آزارجنسي اظهارنظري نکرده است، ادامه داد: هنوز آزارجنسي ثابت نشده است، البته آثار ضرب و جرح از سوي پزشکي قانوني در بدن اين کودک تاييد شده، اما مستندات ديگري درباره ادعاهاي مطرح شده هنوز وجود ندارد و لذا بازپرس در حال رسيدگي است. دادستان کرمانشاه از دستگيري متهم خبر داد و گفت: اکنون متهم در اختيار ما قرار دارد. تحقيقات مقدماتي از او صورت گرفته است و يکسري استعلامات، توضيح از شهود و گواهان در حال انجام است و بهزودي تعيين تکليف خواهد شد.
قاچاقچي موادمخدر به دام افتاد
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر پايتخت از دستگيري يک قاچاقچي موادمخدر با همکاري پليس شيراز خبر داد. سرهنگ محمد بخشنده رئيس پليس مبارزه با موادمخدر پايتخت گفت: با رصد اطلاعاتي و کنترل رفت و آمدهاي يکي از متهمان سابقهدار در زمينه قاچاق موادمخدر، موضوع براي پيگيري دقيق در اختيار ماموران پايگاه چهارم پليس مبارزه با مواد مخدر پايتخت قرار گرفت.اين مقام انتظامي عنوان داشت: با تلاشهاي شبانهروزي ماموران مشخص شد که متهم با سفر به جنوب کشور مقاديري موادمخدر را در يک کاميونت بارگيري کرده و قصد انتقال آن را به تهران دارد.او افزود: با مشخص شدن اين موضوع هماهنگي از سوي پليس مبارزه با موادمخدر شهر شيراز انجام شده و تيمي از ماموران پليس، پايتخت و شيراز به تعقيب خودروي متهم پرداختند که اين اقدام در عوارضي قم - تهران، نتيجه داد و خودروي متهم متوقف و متهم مذکور دستگير شد.سرهنگ بخشنده، تصريح کرد: در بازرسي از خودروي متهم 68 کيلوگرم ترياک که در بخش فوقاني آن جاسازي شده بود، کشف و بههمراه پرونده متهم به پليس مبارزه با موادمخدر پايتخت منتقل شد.رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر پايتخت، بيان داشت: متهم در بازجوييهاي انجام شده به جرم خود مبني بر قاچاق و توزيع موادمخدر اعتراف و پس از تکيمل پرونده به دادسرا معرفي شد.
خردهفروش موادمخدر دستگير شد
فرمانده يگان انتظامي وزارت بهداشت و درمان از دستگيري يک خردهفروش مواد مخدر بعد از انتقال به بيمارستان سينا در پي تصادف شديد خبر داد.سرهنگ رضا جنتي فرمانده يگان انتظامي وزارت بهداشت و درمان بيان داشت: صبح روز چهاردهم شهريورماه عوامل اورژانس مرکز فوريتهاي پزشکي موتورسوار مجروحي را به بيمارستان سينا منتقل کردند.او گفت: بررسي اوليه حکايت از اين داشت که موتورسوار با يک دستگاه خودرو سواري سمند در خيابان ابنسينا تصادف کرده است که بر اثر شدت تصادف و مصدوميت راکب، بلافاصله عوامل اورژانس او را به بيمارستان منتقل کردهاند.فرمانده يگان انتظامي وزارت بهداشت و درمان بيان داشت: تيم پرستاري مرکز درماني سينا براي پيداکردن کارتهاي شناسايي و مشخص شدن هويت مجروح اقدام که در بازرسي بدني از او، 20 گرم انواع موادمخدر از نوع شيشه و هروئين بهصورت پکشده و آماده براي فروش بود کشف کردند.اين مقام انتظامي با اشاره به بازجويي اوليه از متهم و اعتراف او به جرم ارتکابي، عنوان کرد: متهم در بيمارستان بستري است و پس از بهبود وضعيت جسماني براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار خواهد گرفت.
دستگيري زوج سارق
رئيس کلانتري 144 جواديه تهرانپارس از دستگيري زوج سارق خودروهاي شهروندان در شرق تهران خبر داد. سرهنگ منصور حشمتيان رئيس کلانتري 144 جواديه تهرانپارس گفت: ماموران گشت انتظامي کلانتري 144 جواديه تهرانپارس هنگام گشتزني در خيابان 22 بهمن متوجه رفتار مشکوک زن و مردي شدند که با يک دستگاه خودرو سواري پرايد به آهستگي از کنار خودروهاي پارک شده در کنار خيابان عبور ميکردند.او بيان داشت: ماموران براي بررسي موضوع پلاک انتظامي خودرو را استعلام که در پاسخ استعلام گرفته شده، مشخص شد که خودرو سرقتي است و سابقه ثبت سرقت دارد.اين مقام انتظامي عنوان کرد: بلافاصله ماموران براي دستگيري اين زوج سارق اقدام و موفق شدند در يک عمليات ضربتي پس از مدتي تعقيب و گريز هر 2 متهم را دستگير و خودروشان را مورد بررسي قرار دهند.کلانتر محله جواديه تهرانپارس افزود: در بازرسي از خودرو تعداد لوازم داخلي خودرو کشف و هر 2 متهم به سرقت اموال سرقتي با همکاري يکديگر اعتراف کردند.سرهنگ حشمتيان با اشاره به انتقال متهمان به کلانتري و انجام تحقيقات مقدماتي، گفت: هر 2 متهم به 5 فقره سرقت اعتراف و اظهارداشتند: اموال سرقتي را به مالخري در خيابان وفادار پس از سرقت فروختهاند.رئيس کلانتري 144 جواديه تهرانپارس، اعلام کرد: در عمليات ديگري مالخر اموال مسروقه نيز دستگير و ماموران تاکنون تعدادي از مالباختگان را شناسايي کردند.او در پايان خاطرنشان کرد: تحقيق از متهمان براي شناسايي ساير جرائم ادامه دارد.
عطار قلابي بازداشت شد
معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس پايتخت، از کشف عرقيات دارويي، روغن خوراکي و مواد شوينده غيرمجاز در يک عمليات مشترک با معاونت غذا و دارويي دانشگاه علوم پزشکي ايران، خبر داد.سرهنگ تقي افرند معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس پايتخت گفت: با شکايت نماينده بازرسي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي تهران، در خصوص فعاليت مجرمانه و توزيع داروي غيرمجاز در يک واحد مسکوني در مرکز شهر تهران، تيمي از ماموران اين يگان براي رسيدگي به موضوع وارد عمل شدند.اين مقام انتظامي عنوان داشت: در اين راستا، ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومي پليس امنيت عمومي پايتخت با همراهي و همکاري بازرسان معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران، اين واحد مسکوني را مورد بازرسي و بازديد قرار دادند که طي آن مشخص شد مالک اين واحد مسکوني با تغيير کاربري، اقدام به تهيه و توزيع عرقيات دارويي، موادشوينده و روغن خوراکي غيرمجاز و تاريخ مصرف گذشته ميکند.وي افزود: در بازرسي از محل نيز چهارهزارليتر عرقيات دارويي غيرمجاز، شامپو، الکل صنعتي، روغن کنجد، شيره انگور، سرکه سيب و سرکه دبهاي تاريخ مصرف گذشته و فاسد شده کشف شد.سرهنگ افرند، تصريح کرد: متهم اين پرونده دستگير و پس از تحقيقات انجام شده به جرم خود اعتراف کرد و پس از تکميل پرونده با هماهنگي از سوي داديار شعبه اول ناحيه 26 تهران (جرايم پزشکي) محل مذکور بهعلت غيرمجازبودن فعاليت، پلمب شد.معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس پايتخت، در ادامه افزود: از اين محل، حجم بالايي تجهيزات حجامت بهصورت غيراستاندارد نيز کشف شد که همگي توقيف و در اختيار کارشناسان معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران قرار گرفت.