بستن

خبــــــر

خبــــــر

تنظيم بودجه 99 با نگاه 2 ساله

رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: مقرر است تا در نيمه آذر بودجه 99 با نگاه 2 ساله به مجلس تقديم شود. به گزارش سازمان برنامه و بودجه، محمدباقر نوبخت با بيان اينکه اصلاح ساختار بودجه در سال‌هاي 99 و 1400 عملياتي مي‌شود به تشريح آخرين چکش‌کاري‌هاي مجلس بر اصلاحيه اصلاح ساختار بودجه‌ريزي سال‌هاي 99 و 1400 اشاره و اظهار کرد: با توجه به شرايط حاکم بر اقتصاد ايران و دستور مقام معظم رهبري، ملزم به اين هستيم که بودجه‌ريزي را با نگاهي بلندمدت و 2 ساله تدوين کنيم. معاون رئيس‌جمهور ادامه داد: اين نگاه 2 ساله ما را مجاب مي‌کند تا قسمتي از مديريت منابع موجود کشور را بر اساس فشارهاي ناجوانمردانه تحريم‌ها پايه‌ريزي کرده و از اين فشارها براي کشور فرصت شکوفايي فراهم آوريم، در واقع هدفمان همان شعاري خواهد بود که در ابتداي تقديم اصلاحيه اصلاح ساختار بودجه به شوراي عالي هماهنگي اقتصادي يعني کاهش سهم درآمدهاي نفتي در بودجه کشور ارائه شد. نوبخت تصريح کرد: کليات اين اصلاحيه بسيار مفصل بود، به همين جهت در چهار فصل و 9 بسته گنجانيده شد تا مجلس بتواند آن را بررسي کند. مقرر است تا در نيمه آذر بودجه 99 با نگاه 2 ساله به مجلس تقديم شود.

بدهي‌هاي ارزي بانک مرکزي کم شد

آمار بانک مرکزي حاکي از کاهش بدهي‌هاي ارزي اين بانک در پايان خردادماه سال جاري است. به گزارش ايسنا، بر اساس تازه‌ترين گزارش بانک مرکزي از آمارهاي بخش پولي و بانکي کشور، حجم بدهي‌هاي ارزي بانک مرکزي در پايان خردادماه سال جاري به 221 هزار ميليارد تومان رسيده است. از سوي ديگر، بانک مرکزي در خردادماه سال گذشته 221 هزار ميليارد تومان بدهي ارزي داشته که اين آمار نشان‌دهنده ثبات در بدهي‌هاي ارزي بانک مرکزي در طول اين يک سال است. اين در حالي است که آمار منتشر شده از سوي بانک مرکزي نشان مي‌دهد که بدهي‌هاي ارزي اين بانک در پايان سال گذشته 223 هزار ميليارد تومان بوده که حجم اين بدهي‌ها در خردادماه سال جاري نسبت به پايان سال گذشته 8/0 درصد کاهش يافته است. بانک مرکزي در خردادماه دو سال پيش يعني سال 1396، به ميزان 155 هزار ميليارد تومان بدهي ارزي داشته که اين بدهي‌ها در سال جاري نسبت به دو سال پيش بيش از 42 درصد افزايش يافته است.

افزايش 24درصدي حجم تجارت ايران و روسيه

گمرک دولت روسيه از افزايش حجم مالي تجارت ايران و روسيه خبر داد. به گزارش مهر به نقل از اسپوتنيک، گمرک فدرال روسيه اعلام کرد که حجم مالي تجارت ايران و روسيه از ماه ژانويه تا ژوئيه 6/24 درصد افزايش يافته و به 33/1 ميليارد دلار رسيده است. در همين حال صادرات روسيه به ايران 3/999 ميليون دلار است که 9/39 درصد افزايش يافته است و صادرات ايران به روسيه 7/333 ميليون دلار است که 2/6 درصد کاهش داشته است. با اين‌حال، سهم ايران در کل تجارت خارجي روسيه از 3/0 درصد به 4/0 درصد رسيده است.

صادرات سيب‌زميني آزاد شد

بر اساس اعلام دفتر هماهنگي صادرات محصولات کشاورزي و صنايع تبديلي وزارت صنعت، معدن و تجارت ممنوعيت صادرات سيب‌زميني به کشور عراق لغو شد. عراق يکي از مقاصد مهم صادراتي سيب‌زميني ايران است و عمده سيب‌زميني کشور به آنجا صادر مي‌شود. همچنين، روز گذشته رئيس اتحاديه بارفروشان با بيان اينکه قيمت موز در حدود يک هفته اخير نزديک به پنج هزارتومان کاهش يافته است، گفت: قيمت هندوانه به کيلويي 300 تومان رسيده است. مصطفي دارايي‌نژاد در گفت‌وگو با مهر درباره آخرين وضعيت بازار ميوه اظهار کرد: همه اقلام به وفور وجود دارد و عرضه ميوه و صيفي‌جات در بازار کافي است. او افزود: قيمت موز به کيلويي 10 هزار تومان رسيده که دليل اين مساله نيز عرضه زياد و کاهش تقاضاست.

شرکت‌هاي دانش‌بنيان بازوي توسعه فناوري

مديرعامل شرکت فولاد مبارکه به همراه جمعي از معاونان و مديران اين شرکت، ضمن بازديد از شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان و شرکت‌هاي فناورِ مستقر در آن با سرپرست اين مرکز ديدار کردند و راهکارهاي تعامل حداکثري صنعت با شهرک علمي و تحقيقاتي و دانش‌بنيان را مورد بررسي و تبادل نظر قرار دادند. عظيميان با بيان اينکه شهرک‌هاي علمي و تحقيقاتي، دانشگاه و شرکت‌هاي دانش‌بنيان بازوي توسعه فناوري هستند، بر برقراري ارتباط بيشتر صنعت با شهرک علمي و تحقيقاتي تاکيد کرد و گفت: با توجه به اينکه فناوري در تمامي زمينه‌ها و به‌ويژه در صنعت فولاد با سرعت قابل‌ملاحظه‌اي در حال پيشرفت است، به نظر مي‌رسد دستيابي و استفاده از فناوري‌هاي پيشرفته اجتناب‌ناپذير است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی