بستن

خــــبـــــر

خــــبـــــر

حمايت چين از هنگ‌کنگ‌براي پايان‌دادن به اعتراضات خشونت‌آميز

دولت چين بار ديگر از مواضع دولت محلي هنگ‌کنگ براي پايان‌دادن به اعتراضات خشونت‌آميز حمايت کرد. سخنگوي هنگ‌کنگ ديروز گفت که دولت مرکزي چين به‌طور کامل از دولت و کري لام، رهبر هنگ‌‌کنگ حمايت مي‌کند تا از تمام راه‌هاي قانوني براي پايان‌دادن به اعتراضات خشونت‌آميز استفاده کنند. شولوئينگ، سخنگوي دولت مرکزي هنگ‌کنگ و دفتر امور ماکائو در يک نشست خبري گفت که دفاتر دولت مرکزي در هنگ‌کنگ نماينده يک ايالت هستند و عزت و امنيت‌شان نبايد به چالش کشيده شود. براساس گزارش رويترز، مردم هنگ‌کنگ از چند هفته پيش در اعتراض به طرح استرداد مجرمين به چين در پارلمان محلي اين کشور به خيابان‌ها آمده‌اند. پکن معتقد است که واشنگتن در دامن‌زدن به آشوب‌هاي هنگ‌کنگ نقش داشته است. اخيرا نيز تصاويري از يک ديپلمات آمريکايي در حين ديدار با رهبران معترضان هنگ‌کنگ منتشر شده است. با اين‌حال، واشنگتن مدعي است که نقشي در اعتراضات هنگ‌کنگ ندارد و ديدار با افراد مختلف را يک امري کاملا طبيعي و عادي جلوه داده است. هنگ‌کنگ از سال 1842 تا 1997 تحت سيطره بريتانيا بوده است، اما در سال 1997 و پس از پايان‌يافتن پيمان پيشين با بريتانيا، به جمهوري چين پيوست. اين منطقه، بيش از هفت‌ميليون نفر جمعيت دارد و يکي از مراکز مهم مالي در منطقه شرق آسيا و جهان به شمار مي‌رود.

ژاپن توان دفاعي‌اش در جزاير

مورد مناقشه با چين را تقويت مي‌کند

منابع خبري اعلام کردند که توکيو با ايجاد يگان پليس ويژه درصدد تقويت توان دفاعي‌اش در جزاير مورد مناقشه با چين و ساير جزاير دورافتاده است. شبکه راديو - تلويزيوني «ان‌اچ‌کي» ژاپن ديروز اعلام کرد که اين يگان مجهز به تسليحات اتوماتيک است و در جزيره اوکيناوا، 420کيلومتري شرق جزاير مورد مناقشه تحت کنترل ژاپن مستقر خواهد شد. اين جزاير مورد مناقشه در ژاپن، سنکاکو و در چين، ديائويو خوانده مي‌شوند. طبق اعلام «ان‌اچ‌کي»، ارتش و گارد ساحلي ژاپن مواضع خود را در حوالي اين جزاير مورد مناقشه تقويت کرده‌اند اما‌ اين اولين‌باري است که پليس يگاني را براي دفاع از اين جزاير در اين منطقه ايجاد کرده است. سازمان ملي پليس ژاپن در درخواست بودجه براي سال مالي آينده، خواستار حضور 159 نيروي بيشتر در اوکيناوا و فوکوکا به منظور تقويت توانش در واکنش به اوضاع در جزاير دورافتاده شد. روابط ژاپن و چين به‌خاطر تهاجم ژاپن در جنگ جهاني دوم و اختلاف بر سر حاکميت جزاير از ديرباز متشنج شده است. گروهي از فعالان چيني در سال 2012 وارد يکي از اين جزاير شدند و اقدام به برافراشتن پرچم کشورشان در آن کردند که اين کار خشم ژاپن را برانگيخت. با اين حال، در پي سفر اکتبر گذشته شينزو آبه به پکن، سران دو کشور خواستار بهبود و ارتقاي روابط شدند.

درخواست کره‌شمالي از سئول

براي خروج از توافق امنيتي با ژاپن

کره‌شمالي از کره‌جنوبي خواست تصميم خود براي خروج از توافقنامه اشتراک‌گذاري اطلاعات محرمانه نظامي با ژاپن را تغيير ندهد و از اين توافقنامه خارج شود. روزنامه رودونگ سينمون کره‌شمالي ديروز گزارش کرد که کره‌جنوبي ماه گذشته ميلادي رسما به توکيو اطلاع داد که به توافق امنيت عمومي اطلاعات نظامي موسوم به

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی