صدور حکم اعضاي سابق شوراي شهر بابل
جمعا 19سال حبس، 33سال محروميت
از حقوق اجتماعي و 540 ضربه شلاق
13 شهريورماه سال گذشته بود که خبري از سوي منابع آگاه از بازداشت 5 عضو شوراي شهر در ارتباط با جرائم اخلاقي و مالي چند عضو شوراي اسلامي شهر بابل در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته بود، اما ساعتي بيش طول نکشيد که عصر همان روز اين 5 عضو شورا با حکم قضائي توسط نيروهاي امنيتي سپاه بازداشت شدند. پيگيري براي آخرين وضعيت پرونده اعضاي شوراي شهر بابل از سوي اصحاب رسانه ادامه داشت که در اين زمينه سيد يونس حسينيعالمي دادستان عمومي و انقلاب مازندران با تاييد پرونده اعضاي شوراي شهر بابل به بيان بخشي از اين پرونده پرداخت و گفته بود؛ دادستان مرکز مازندران در ارتباط با پرونده بابل شوراي شهر بابل که منجر به استعفاي چند نفر از اعضاي شوراي شهر شده بود، گفت: اين پرونده به سه بخش تقسيم شد که بايد همين روزها اظهارنظر شود. اکنون بعد از گذشت حدود يکسال حجتالاسلام محمدحسن اکبري، رئيس کل دادگستري مازندران از صدور حکم قطعي اعضاي سابق شوراي اسلامي شهر بابل خبر داد و اظهار کرد: اعضاي سابق شوراي شهر بابل، بهدليل اتهاماتي از قبيل شرکت در تهيه مخفيانه فيلم مبتذل و مستهجن، تهديد بهمنظور اخاذي و اخذ وجه، شرکت در تهديد از طريق فيلم به منظور کار غيرقانوني، معاونت از طريق تطميع، تشويق و فريب در تهديد با فيلم به منظور اخاذي، معاونت در تهيه فيلم و تهديد بهمنظور انجام کار خلاف نسبت به احدي از شکات و رابطه نامشروع، محکوم شده و رأي قطعي در اين خصوص صادر شده است. وي افزود: با صدور رأي قطعي در شعبه 27 دادگاه تجديدنظر مازندران و شعبه 47 ديوان عالي کشور، محکومين جمعا به 19سال حبس، 33سال محروميت از حقوق اجتماعي و 540 ضربه شلاق محکوم شدند.
برق جان مردي را گرفت
فرمانده انتظامي شهرستان اروميه گفت: مرد 55 سالهاي در شهرستان اروميه دچار برقگرفتگي شد و جان خود را از دست داد. سرهنگ کريم اکبري دراين باره گفت: با اعلام گزارشي از برق گرفتگي فردي، به مرکز فوريتهاي پليس 110، بررسي موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت.وي اظهارداشت: با اعلام اين خبر بلافاصله ماموران انتظامي در محل حادثه حاضر شده و پس از واکاوي حادثه، دريافتند که مردي 55 ساله حين تعمير برق مغازه دچار برقگرفتگي شده و جان سپرده است.سرهنگ کريم اکبري خاطرنشان کرد: علت وقوع حادثه از سوي کارشناسان در دست بررسي است.فرمانده انتظامي اروميه در پايان با تاکيد بر رعايت اصول ايمني از سوي شهروندان در هنگام تعميرات برقي افزود: پس ازهماهنگي با دستگاه قضائي، جسد متوفي براي بررسي بيشتر به پزشكي قانوني منتقل شد.
کشف 30 کيلو شيشه
جانشين فرمانده انتظامي استان گلستان از کشف 30 کيلو شيشه طي يک عمليات هدفمند پليسي در شهرستان گنبدکاووس خبر داد.سرهنگ مسعود فروزان گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر گنبدکاووس پس از يکسري اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات ميداني موفق شدند مخفيگاه 3 تن از سوداگران مرگ را شناسايي کنند.اين مقام انتظامي افزود: پس از هماهنگي با مقام قضائي و در بازرسي از محل مورد نظر، 30 کيلوگرم شيشه کشف و 3 متهم نيز در اين رابطه دستگير شدند.سرهنگ فروزان با بيان اينکه اين مواد افيوني از مرزهاي شرقي وارد کشور شده گفت: مواد مخدر بهويژه از نوع صنعتي، آسيبهاي جسمي و روحي جبرانناپذيري از خود باقي ميگذارند و زمينهساز بسياري از جرايم ديگر هستند، لذا برنامهريزي در خصوص مقابله هدفمند با اين پديده شوم از مهمترين اولويتهاي سازمانهاي متولي است.جانشين فرمانده انتظامي گلستان در پايان با اشاره به معرفي متهمان به مراجع قضائي تصريح کرد: شهروندان ميتوانند در صورت آگاهي از فعاليت قاچاقچيان مواد مخدر مراتب را در اسرع وقت از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند تا اقدامات لازم در اين خصوص انجام شود.
سارق دستگير شد
فرمانده انتظامي استان کردستان از دستگيري سارق حرفهاي تجهيزات و سيمها و کابل برق هوايي واعتراف وي به 25فقره سرقت در سنندج خبر داد.سردار علي آزادي اظهار داشت : در پي وقوع چندين فقره سرقت تجهيزات و سيمها و کابل برق در شهرستان سنندج، تحقيقات در خصوص شناسايي و دستگيري عوامل سرقت در دستور كار، کارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.وي گفت: با بررسي ميداني محلهاي وقوع سرقت واستفاده از دوربينهاي مدار بسته، سارق حرفهاي و سابقهدار سيمها و کابل برق در سطح شهرستان شناسايي وحين سرقت در يکي از محلات سنندج دستگير شد.اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: در تحقيقات تخصصي بهعمل آمده متهم با ارائه شواهد ومستندات از سوي ماموران چارهاي جز بيان حقيقت نداشت وبه 25فقره سرقت اعتراف کرد.فرمانده انتظامي کردستان با بيان اينکه در بازرسي از مخفيگاه متهم اموال مسروقه زيادي کشف شده است، خاطرنشان کرد: در اين عمليات 2مالخر نيز دستگير ومتهمان با تشکيل پرونده تحويل مراجع قضائي شدند.
دستگيري اعضاي باند عرفان نوظهور
به گفته دادستان شهرستان سيرجان با رصدهاي اطلاعاتي انجام گرفته يک باند عرفان نوظهور در اين شهرستان کشف و اعضاي آن دستگير شدند. محسن نيکورز افزود: اعضاي اين گروه که از فقههاي نوظهور و کاذب بودند با رصد اطلاعاتي و بررسي دقيق توسط سازمان اطلاعات سپاه انجام گرفته است. وي با بيان اينکه چهار نفر عضو فعال اين باند در سيرجان شناسايي و دستگير شدند، اظهار داشت: 9 نفر ديگر نيز توسط دستگاه قضائي احضار شدهاند که سه نفر مرد و 6 نفر خانم بودند که در خصوص آگاهسازي و روشنگري نسبت به اين عرفانکاذب ارشاد شدند. دادستان سيرجان تصريح کرد: کيفر خواست متهمان به اتهام عضويت در گروههاي معاند عليه نظام، توهين به مقدسات و کلاهبرداري از طريق اميدوارکردن مردم به امور واهي جهت صدور حکم به دادگاه انقلاب اين شهرستان ارسال شد.