بستن

خبر

خبر

جواد نوروزبيگي با اعلام اين خبر که مينا ساداتي هم به جمع بازيگران «عنکبوت» پيوسته، گفت: اين بازيگر قرار است ايفاگر نقشي متفاوتي در «عنکبوت»باشد.جواد نوروزبيگي تهيه‌کننده اين اثر، درباره آخرين وضعيت فيلم سينمايي «عنکبوت» در گفت‌وگو با ايسنا گفت: اکنون روزهاي پاياني پيش‌توليد را پشت‌سر مي‌گذاريم و از اواسط شهريور فيلمبرداري فيلم در تهران آغاز خواهد شد.اين تهيه‌کننده اضافه کرد: نزديک يکماه است که با مينا ساداتي براي حضور در فيلم قرارداد بستيم، تست گريم انجام شده و در مرحله دورخواني فيلمنامه هستيم.او ادامه داد: اين بازيگر قرار است ايفاگر نقشي متفاوت در فيلم باشد.

رضا عطاران به‌تازگي به فيلم سينمايي «انفرادي» به کارگرداني مسعود اطيابي پيوسته است.رضا عطاران به فيلم سينمايي «انفرادي» به کارگرداني مسعود اطيابي به تهيه‌کنندگي ابراهيم عامريان چندي است که کليد خورده است.رضا عطاران نيز به‌تازگي با اين پروژه قرارداد بسته و جلوي دوربين اين اثر رفته است.پيش از اين احمد مهران‌فر و مهدي هاشمي نيز با «انفرادي» قرارداد بسته بودند.امير کريمي به‌عنوان فيلمبردار و عبدا... اسکندري به‌عنوان طراح گريم در «انفرادي» حضور دارند.«انفرادي» فيلمي کمدي است و اطيابي بعد از فيلم‌هايي چون «تگزاس» يک و دو و «ديناميت» آن را کارگرداني مي‌کند.

بهروز افخمي اين روزها مشغول نگارش فيلمنامه سريال «رعد و برق» براي شبکه پنج سيماست و قرار است آن را در مهر کليد بزند. بهروز افخمي اين روزها مشغول نگارش فيلمنامه سريال «رعد و برق» با محوريت سيل در استان‌هاي سيل‌زده مانند لرستان، خوزستان و... است.افخمي تصويربرداري سريال «رعد و برق» را مهرماه امسال آغاز مي‌کند و طبق پيش‌بيني‌هاي انجام شده تصويربرداري آن تا اواسط بهار سال آينده ادامه خواهد داشت.اين سريال قرار است نقش‌هاي فرعي زيادي داشته باشد که افخمي قصد دارد از بازيگران کلاس‌هاي بازيگري خود براي ايفاي اين نقش‌ها استفاده کند.در اين سريال 25 قسمتي، در هر اپيزود چند شخصيت فرعي وارد داستان مي‌شوند که طي يک يا چند قسمت در داستان حضور دارند و در مجموع مي‌توان گفت اين سريال نزديک به 75 شخصيت فرعي دارد.«رعد و برق» به تهيه‌کنندگي داوود هاشمي براي شبکه پنج ساخته مي‌شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی