بستن

فوتبــال داخلــی

فوتبــال  داخلــی

تسنيم : رضا شاهرودي با اشاره به برد يک بر صفر پرسپوليس برابر پارس‌جنوبي در هفته اول ليگ‌برتر گفت: پرسپوليس در شرايطي فصل را شروع کرد که برانکو بعد از کسب افتخارات زياد از اين تيم جدا شده و هواداران هم بايد به سرمربي جديد فرصت بدهند. براي شروع گرفتن سه امتياز بسيار مهم بود و خوشبختانه پرسپوليس در هفته اول به برد رسيد. اين تيم بازي بانظمي انجام داد و مي‌توانست گل‌هاي بيشتري هم بزند ولي مهم اين بود که سه امتياز را بگيرد. وي در پاسخ به اين پرسش که «آيا پرسپوليسِ کالدرون تفاوت مهمي با تيم فصل گذشته دارد؟» عنوان کرد: نمي‌توان با يک بازي در مورد تفاوت‌ها صحبت کرد و فکر مي‌کنم نبايد دنبال مقايسه‌کردن باشيم. هر مربي سبک خاص خودش را دارد و طبيعتا کالدرون هم دوست دارد تيمش را به بهترين شرايط برساند. اين مربي نياز به زمان دارد تا ترکيب موردنظرش را به دست بياورد و هواداران هم بايد به کادر فني و بازيکنان زمان دهند. بازي‌هاي ابتدايي شرايط خاص خودش را دارد ولي اميدوارم پرسپوليس در همين هفته‌ها نيز امتيازهاي خوبي جمع کند. شاهرودي در خصوص اضافه شدن جونيور مهاجم برزيلي به پرسپوليس تصريح کرد: من در فضاي مجازي گل‌هاي اين مهاجم را ديده‌ام و بايد ببينيم در چه شرايطي قرار دارد. اين مهاجم به‌خوبي مي‌داند که پيراهن چه تيمي را بر تن کرده است و اميدوارم بهترين عملکرد را در پرسپوليس داشته باشد. بازيکن پيشين پرسپوليس عنوان کرد: خيلي از تيم‌ها با تغييرات زيادي مواجه شدند ولي پرسپوليس شاکله اصلي‌اش را حفظ کرد و اين اتفاق بسيار مهمي بود. اميدوارم پرسپوليس در اين فصل هم نتايج خوبي بگيرد تا هوادارانش را خوشحال کند. هواداران هم بايد در بازي‌هاي خانگي بيشترين حمايت را از تيم کنند تا ورزشگاه آزادي پُر شود.

 

 

 

آندره‌آ پيرلو و لوکا توني هم به جمع بازيکنان پيشکسوتي پيوستند که براي کسب مدرک مربيگري اقدام کرد‌ه‌اند. پيرلو که پس از ترک يوونتوس يکي دو فصلي هم در تيم نيويورک سيتي آمريکا توپ زد، در کنار تعدادي ديگر از بازيکنان سابق سري A از جمله، کريستين چيوو، پائولو مونترو، تياگو موتا و والتر ساموئل در کلاس‌هاي مربيگري پرولايسنس يوفا در دفتر مرکزي فدراسيون فوتبال ايتاليا شرکت کرده‌‌اند. مدرک مربيگري پرولايسنس يوفا، بالاترين مدرک مربيگري فوتبال جهان از حيث اعتبار است و با دريافت آن، امکان مربيگري در تيم‌هاي طراز اول فوتبال ايتاليا و اروپا فراهم مي‌شود. پيرلو در حال حاضر به عنوان کارشناس شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا ايفاي نقش مي‌کند.

باشگاه اينتر به‌صورت رسمي از ارائه پيراهن شماره 7 اين تيم به مائورو ايکاردي خبر داد. ايکاردي با توجه به اختلافاتي که با مديران باشگاه پيدا کرده بود و به موجب آن از کاپيتاني اين تيم هم خلع شد، تابستان امسال در فهرست بازيکنان مازاد اينتر قرار گرفت و حتي پيراهن شماره 9 او نيز به خريد جديد تيم، روملو لوکاکو داده شد. او تا چند روز پيش حتي شماره هم نداشت اما ظاهرا با کاهش شانس انتقال او از اينتر، باشگاه تصميم گرفته که پيراهن شماره 7 را به اين مهاجم آرژانتيني بدهد. اين تنها نشانه از ماندن ايکاردي در اينتر نيست؛ پيش از اين هم او از ساخت خانه جديدش در شهر ميلان خبر داده بود. در همين حال همسر و مديربرنامه‌هاي وي واندا نارا هم در شبکه‌هاي اجتماعي از ماندنش در شهر ميلان خبر داده است. علاوه بر اين اخباري منتشر شده مبني بر اينکه آنتونيو کونته، سرمربي اينتر به ايکاردي 26 ساله اجازه داده که براي اولين بار در تمرينات تاکتيکي تيم شرکت کند و او روز جمعه در تمرينات حضور داشته است. اين در حالي است که اينتر دوشنبه شب اولين بازي‌اش در فصل جديد سري A را مقابل لچه برگزار خواهد کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی