بستن

ویـــــژه

ویـــــژه

معاون محيط زيست طبيعي سازمان محيط زيست از دستگيري عاملان احتمالي حريق جنگل‌هاي ارسباران خبر داد. حميد ظهرابي گفت: آتش‌سوزي در منطقه حفاظت‌شده ديزمار در شهرستان ورزقان استان آذربايجان‌شرقي رخ داده که به‌طور کامل مهار شد، اما از بعدازظهر ديروز در روستاي اويلق آتش‌سوزي شروع شده که نيروها در حال اطفا هستند. اين منطقه خارج از مناطق تحت مديريت سازمان محيط زيست است. وي ادامه داد: عمده مناطقي که از ارسباران دچار حريق شده؛ جزو مناطق حفاظت‌شده و تحت مديريت سازمان محيط زيست بوده که اين منطقه هم پوشش جنگلي و هم پوشش مرتعي دارد. معاون محيط زيست طبيعي سازمان محيط زيست با اشاره به بازديد خود از مناطق دچار حريق تاکيد کرد: طي بازديدي که صبح از منطقه داشتم مشخص شده که اراضي دچار حريق بيشتر زيراشکوب بوده است و درختان هم کمتر از 30درصد آسيب ديده‌اند. وي در پاسخ به اين پرسش که چه مساحتي از ارسباران دچار حريق شده، گفت: چون آتش‌سوزي در حد فاصل دو يا سه روستا به صورت پراکنده و لکه‌لکه اتفاق افتاده است، نمي‌توانيم عدد مشخصي را اعلام کنيم و نياز به بررسي کارشناسي دارد. ظهرابي با اشاره به استقرار بالگرد اطفاي حريق و بالگردهايي براي هليبرد نيرو در منطقه ارسباران، در پاسخ به پرسشي در مورد دليل آتش‌سوزي در اين منطقه گفت: بحث‌هايي در مورد عمدي‌بودن آتش‌سوزي‌ها مطرح است. چند فرد مشکوک در ارتباط با اين موضوع دستگير شده‌اند اما بررسي‌ها در خصوص شناسايي عوامل حريق ادامه دارد. وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينکه آيا متخلفان با نيت تصرف اراضي، جنگل‌ها را آتش زده‌اند، گفت: اراضي دچار حريق در موقعيتي نيست که متخلفان با هدف تصرف آتش زده باشند. اما در عين حال اين را هم مي‌توان گفت که بخشي از حريق نيز مي‌تواند با هدف تصرف زمين بوده باشد. در مجموع عمدي‌بودن حريق تا حد زيادي ثابت شده است و در همين رابطه چند نفر را که مشکوک بوده‌اند، بازداشت کرده‌اند. معاون محيط زيست طبيعي سازمان محيط زيست تاکيد کرد: از ابتداي امسال تاکنون، آذربايجان‌شرقي بيشترين ميزان حريق را در مناطق تحت مديريت محيط زيست در کل کشور داشته است. به غير از آتش‌سوزي‌هاي اخير، وسعت حريق در اين استان به430هکتار مي‌رسد. ظهرابي در پايان گفت: در اطفاي حريق ارسباران علاوه بر محيط‌‌بانان، نيروهاي ارتش، سپاه، جنگل‌بانان، هلال‌احمر و مردم محلي مشارکت داشتند.

سرقت روزانه 10 خودرو

رئيس کلانتري 121 سليمانه گفت: سارق حرفه‌اي و همدستش که متهم به روزي 10 فقره سرقت بودند، دستگير شدند. سرهنگ احمد گودرزي رئيس کلانتري 121 سليمانه گفت:در چهارم و پنجم مرداد ماه تعداد 20 فقره سرقت کامپيوتر از خودرو‌هاي سواري به کلانتري گزارش شد و تيم عمليات کلانتري شناسايي و دستگيري سارق ياسارقان را در دستور کار قرار دادند.اين مقام انتظامي با اشاره به تلاش‌هاي شبانه‌روزي ماموران کلانتري 121 سليمانيه، تصريح کرد: تمامي سرقت‌ها حاکي از اين بود که سرقت‌ها توسط يک گروه انجام شده است.وي تصريح کرد: در تحقيقات ميداني که از محل‌هاي سرقت انجام شد، مشخص شد که سرقت‌ها توسط 2 سارق با يک دستگاه موتورسيکلت انجام شده است و در يکي از محل‌ها چهره واضحي از يکي از سارقان به‌دست آمد.رئيس کلانتري سليمانه افزود: در پايش‌هاي اطلاعاتي به‌دست آمد که متهم سابقه‌دار بوده و محکوم به حبس ابد است.سرهنگ احمدي تصريح کرد: مخفيگاه متهم در محدوده کلانتري شناسايي شد و با دستور قضائي متهم دستگير و به کلانتري انتقال يافت.کلانتر محله سليمانيه با اشاره به اينکه متهم در بازجويي اوليه به 20 فقره سرقت در 2 روز با همکاري همدستش اعتراف کرد، گفت: متهم همچنين اظهارداشت: درساعت‌هاي مرخصي از زندان سرقت کرده است.اين مقام انتظامي عنوان کرد: همدست متهم که وي نيز سابقه‌دار است در عملياتي ديگر دستگير و موتورسيکلتي که با آن سرقت مي‌کردند، نيز توقيف شد.سرهنگ احمدي اضافه کرد: تحقيقات در خصوص شناسايي و دستگيري مالخر اموال مسروقه ادامه دارد.

دستگيري سارقان خودرو

سرکلانتر هفتم گفت: سارقان خودرو و لوازم خودرو با 27 فقره سرقت دستگير شدند.سرهنگ دوستعلي جليليان سرکلانتر هفتم گفت: با وقوع چند فقره سرقت لوازم داخل خودرو، تعداد گشتزني‌هاي شبانه در محدده سرکلانتري افزايش تا اينکه ماموران کلانتري 130 نازي‌آباد هنگام گشتزني در محدوده خيابان گودرزي متوجه رفتار مشکوک راننده و سرنشين يک دستگاه خودروي سواري که در حال کنترل محيط اطرافشان بودند، شدند.وي عنوان کرد: مدتي ماموران هر 2 نفر را تحت مراقبت قرار دادند تا اينکه راننده خودروي سواري به يکي از خودرو‌هاي پارک شده در کنار خيابان نزديک و سرنشين خودرو از خودرو پياده شد.اين مقام انتظامي تصريح کرد: ماموران بلافاصله براي دستگيري متهمان اقدام کردند و موفق شدند هر 2 سارق را دستگير و خودروي شان را توقيف کنند.سرهنگ جليليان تصريح کرد: در بازرسي از خودروي متهمان تعدادي لوازم داخل خودروي سرقتي از قبيل: باند و ضبط و 9 جفت کفش، قالپاق و ... کشف شد.سرکلانتر هفتم افزود: متهم به‌همراه اموال سرقتي و خودروي توقيفي به کلانتري منتقل و مشخص شد که خودرو سرقتي بوده و سابقه ثبت سرقت در کلانتري 160 خزانه دارد.وي تصريح کرد: متهمان در کلانتري 27 فقره سرقت لوازم خودرو با خودروي سرقتي اعتراف و همچنين اظهارداشتند که خودروي سرقتي را از محله خزانه سرقت کرده‌اند.سرهنگ جليليان اضافه کرد: پرونده‌اي در اين خصوص تشکيل و در حال تکميل تحقيقات پليسي است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی