بستن

خبر

خبر

وزارت دفاع روسيه يک پهپاد ديگر را به پرواز درآورد که دومين پهپاد ضربتي جديد روسيه در يک‌ماه اخير به حساب مي‌آيد و گفته مي‌شود بيش از يک شبانه‌روز مي‌تواند در آسمان باشد. پهپاد جديد آلتيوس-او نام دارد و در يکي از فرودگاه‌هاي روسيه تا ارتفاع 800متري به مدت 32دقيقه به‌طور خودکار پرواز کرد. براساس گزارش وزارت دفاع روسيه، تمام بخش‌هاي هواپيما در جريان پرواز آزمايشي خوب کار کرد و اين هواپيماي بدون سرنشين مي‌تواند انواع اقدامات تجسسي را با استفاده از دوربين‌ها و سيستم‌هاي راديوتکنيکي انجام دهد. از ويژگي‌هاي پهپاد آلتيوس-او اين است که آن را مي‌توان از طريق کانال ماهواره‌اي هدايت کرد که اين باعث مي‌شود برد پرواز آن نامحدود باشد. در همين حال تارنماي روسي «ديسکرد رو» به نقل از دنيس فدوتينوف کارشناس امور پهپادهاي روسيه، مشخصات بيشتر پهپاد جديد روسي را منتشر کرده که به گفته وي، آلتيوس-او شش‌تن وزن دارد و قادر است تا يک تن سلاح و مهمات ازجمله بمب‌هاي هوايي حمل کند.

 

وزراي خارجه چين و ژاپن در ديداري که صبح ديروز در پکن برگزار شد خواستار توسعه و تقويت روابط سياسي و اقتصادي بين توکيو و پکن شدند. وزير خارجه چين در اين ديدار گفت: به‌تازگي چين و ژاپن شاهد بهبود روابط بوده‌اند و اين موفقيت بايد گرامي داشته شود، زيرا به راحتي حاصل نشده است. وانگ يي، خواستار برقراري ارتباط نزديکتر بين دوطرف براي ايجاد شرايط لازم و فضاي مناسب براي مبادلات سياسي سطح بالا در مرحله بعدي شد. او گفت که دوطرف بايد همکاري را در عرصه‌هاي مختلف تقويت کنند. وزير خارجه چين همچنين در اين ديدار اصول و مواضع پکن را در مورد موضوعات حساس بين چين و ژاپن روشن و تاکيد کرد هر دوطرف بايد پيشگيري و کنترل خطر را تقويت کنند و اختلافات را به صورت سازنده برطرف نمايند. تارو کونو، وزير خارجه ژاپن نيز در اين ديدار گفت که توکيو مايل به همکاري نزديک با چين براي دستيابي به نتايج مثبت مبادلات سياسي سطح بالا است.

عبدالفتاح البرهان ديروز رسما به‌عنوان رئيس شوراي حاکميتي سودان که وظيفه انتقال قدرت به يک دولت غيرنظامي را بر عهده دارد، سوگند ياد کرد.عبدالفتاح البرهان رئيس شوراي حاکميتي سودان که قرار است ظرف سه‌سال قدرت را از شوراي نظامي به يک حکومت غيرنظامي تحويل دهد، ديروز رسما سوگند ياد کرد. روز سه‌شنبه اعلام شد که اعضاي شوراي نظامي و معارضين توانسته‌اند در مورد ترکيب اين شوراي يازده نفره به توافق برسند. اين توافق راه را براي برگزاري انتخابات عمومي و تشکيل يک دولت منتخب هموار مي‌کند.قرار است از اين پس اداره امور در اختيار يک دولت موقت قرار گيرد. معارضين عبدا... حمدوک را به‌عنوان نخست‌وزير و رئيس موقت دولت نامزد کرده‌اند. سودان در ماه‌هاي اخير پس از سقوط حکومت عمر البشير شاهد ناآرامي‌هاي گسترده و درگيري ميان نيروهاي نظامي که حکومت را در اختيار داشتند و معترضان بوده است.توافق ميان نظاميان و معارضين با استقبال گسترده نهادهاي بين‌المللي روبه‌رو شده است. اتحاديه آفريقا اين توافق را تاريخي توصيف کرده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی