بستن

تا دیروز نخبه بودیم، امروز متخلف

تا دیروز نخبه بودیم، امروز متخلف

آرمان ملي- سرويس اجتماعي : چند وقت پيش يکي از شعب ديوان عدالت اداري با صدور دستور موقت مبني بر توقف فرايند مصاحبه و جذب پذيرفته‌شدگان آزمون سردفتري 97 موافقت کرد و در اين رأي آمده که اين قرار در پي شکايت برخي معترضان به نتيجه آزمون سردفتري اسناد رسمي روز 15 مرداد 1398 و با عنايت به گزارش سازمان بازرسي کل کشور درباره اين آزمون صادر شده است. در نتيجه ديوان عدالت اداري نيز براساس مواد 34 و 35 قانون تشکيلات و آيين دادرسي ديوان عدالت اداري صدور دستور موقت مبني بر توقف اجراي تصميمات و اقدامات داد و در نتيجه دستور موقت توقف عمليات ادامه روند استخدام از جمله مصاحبه و صدور حکم سردفتري پذيرفته‌شدگان صادر و اعلام شد. همين امر باعث شد که روز گذشته (26 مرداد) بيش از 220 نفر از پذيرفته‌شدگان آزمون سردفتري سال 97 در مقابل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تجمع کنند. معترضان معتقدند که تقلبي در اين آزمون صورت نگرفته و ظرفيت پذيرش در آن بسيار محدود بوده است.

همان‌طور که احمد تويسرکاني رئيس سابق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفته بود: طراحي سوال و تکثير آنها با حفاظت اطلاعات قوه قضائيه بود و لو رفتن سؤالات اتهاماتي است که بدون شواهد زده شده است. حدود 80‌هزار نفر براي 960 دفترخانه ثبت‌نام کردند و ما مکلف بوديم 30‌درصد افراد را از ايثارگران انتخاب کنيم که نزديک به 300 نفر سهميه ايثارگران شد و 660 نفر از ساير افراد بود و 55‌هزار نفر در روز آزمون حضور داشتند. همچنين قرار بود ابتدا يک آزمون و سپس يک اختيار در مرحله دوم انجام شود، اما تصميم گرفتيم نفرات بالاتر را دعوت کنيم و اگر پذيرفته نشدند، ساير رتبه‌ها را دعوت کنيم. بنابراين به گفته اين مقام مسئول، اين آزمون از سالم‌ترين آزمون‌ها بوده و مدارک آن نيز موجود است و حرف و حديث‌ها نارواست.

ما آقازاده نيستيم

يکي از اين معترضان در اين باره مي‌گويد: هر حوزه اي يک يا دونفر را پذيرش مي‌کرده و با اين اوصاف پس از گذشت يک سال و نيم از برگزاري آزمون، حالا آمده و مي گويند تقلب شده است و انجام مصاحبه ها را لغو کرده‌اند. ما همان هايي هستيم که رئيس سازمان ثبت از ما به‌عنوان نخبه ياد کرده و حالا ديوان عدالت مي خواهد به‌دليل اظهارنظر برخي ها آزمون را باطل کند. چرا حالا اين کار را مي‌کنند؛ همان موقع مي‌گفتند تا ما هم تکليف خود را مي‌دانستيم، ما آقازاده نيستيم و در ميان داوطلبان ما اهل سنت هم حضور داشته‌اند و اکنون آنها در ميان تجمع‌کنندگان نيز حضور دارند.

تخلفي صورت نگرفت

رئيس جديد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نيز به صراحت موضوع تخلف در اين آزمون را رد کرد و مي‌گويد: در جريان بررسي روند آزمون سردفتري 97، با تخلفي که منجر به ابطال اين آزمون شود، برخورد نکرده ايم.

ذبيح‌الله خداييان با اشاره به برخي اعتراضات نسبت به آزمون سردفتري اسناد رسمي مي گويد: اين آزمون قبل از ورود بنده به اين سازمان برگزار و نتايج اعلام شده است. در هر حال يکسري افراد شکاياتي را مطرح کردند و در ديوان عدالت اداري، سازمان بازرسي کل و ديگر مراجع قانوني، پيگير اين اعتراض و شکايت خود بوده و هستند. اين آزمون زير نظر مرکز حفاظت اطلاعات قوه‌قضائيه برگزار شد و آنطور که شخصا بررسي کردم، تخلفي که موجبات ابطال اين آزمون را فراهم کند نديدم. به هرحال افرادي در اين زمينه شکايت کردند و ما هم تابع نظر مراجع قضائي هستيم اما چيزي که موجب تضييع حق کسي شده باشد، نديدم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی