بستن

ویـــــژه

ویـــــژه

دختربچه 5 ساله در زاينده‌رود غرق شد

مسئول روابط عمومي مرکز مديريت حوادث و فوريت‌هاي پزشکي چهارمحال وبختياري از غرق‌شدن دختربچه 5 ساله در روخانه زاينده‌رود خبر داد. محسن ابراهيمي افزود: اين دختر بچه در حوالي روستاي صادق‌آباد هوره شهرستان سامان غرق شد که با تلاش باشگاه قايقراني رفتينگ شهر سامان از آب بيرون آورده شد و به تکنسين‌هاي اورژانس تحويل داده شد. به گفته وي، با توجه به اينکه اين کودک مدت زمان طولاني زيرآب مانده بود، عمليات احيا براي وي موثر نبود و فوت کرد. ابراهيمي افزود: امسال 31 فوتي بر اثر غرق‌شدگي به مرکز مديريت حوادث استان گزارش شده است. براساس اعلام گزارش پزشکي قانوني چهارمحال و بختياري در سال گذشته 22 مورد فوتي (5 زن و 17 مرد) به‌دليل غرق‌شدن به مراکز پزشکي قانوني استان ارجاع شدند که نسبت به سال 1396 که 14 مورد (1 زن و13 مرد) بود، اين حوادث 57 درصد افزايش داشته است.

 

 

دستگيري جاعل اسناد مالکيتي

جاعل حرفه‌اي که اسناد مالکيتي تعدادي از شهروندان را به ارزش 50 ميليارد ريال جعل کرده بود توسط کارآگاهان پليس استان خراسان شمالي در شهرستان مانه و سملقان دستگير شد.سردار عليرضا مظاهري با اعلام جزئيات اين خبر، گفت: در پي اعلام خبري مبني‌بر اينکه فردي با جعل و سوءاستفاده از سند مجعول املاک و اراضي تعدادي از شهروندان، اقدام به فروش آنها کرده است، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پليس آگاهي شهرستان مانه و سملقان قرار گرفت.وي افزود: در بررسي اظهارات شاکيان پرونده مشخص شد، اين فرد قطعاتي از زمين‌هاي تفکيک شده حاشيه بلوار اصلي شهر «آشخانه» را که متعلق به اشخاص ديگري بوده با جعل سند به افراد ديگري فروخته است.اين مقام ارشد انتظامي با بيان اينکه کارآگاهان براي انجام تحقيقات ميداني به محلي که متهم اقدام به جعل اسناد مي‌کرد، اعزام شدند، گفت: در بازرسي از مخفيگاه، مبايعه‌نامه‌هاي زيادي که داراي خط‌خوردگي بود و در پشت اوراق، فسخ قرارداد به‌صورت يک‌طرفه صورت گرفته بود، کشف شد.سردار مظاهري ادامه داد: با تلاش کارآگاهان، متهم در يک عمليات غافلگيرانه دستگير که براي تکميل تحقيقات به مقر انتظامي انتقال شد.فرمانده انتظامي استان خراسان‌شمالي با بيان اينکه متهم در تحقيقات پليسي به جعل 50 ميليارد ريال از اسناد مالکيتي تعدادي از شهروندان اعتراف کرد، گفت: در اين رابطه 11 شاکي نيز مورد شناسايي قرار گرفت که در نهايت متهم با دستور مقام قضائي با قرار بازداشت موقت راهي زندان شد.

دستگيري باند سارقان منزل

رئيس پليس آگاهي استان گيلان از شناسايي و دستگيري سارقان حرفه‌اي و سابقه‌دار منزل با 35 فقره سرقت در رشت خبر داد.سرهنگ رحيم شعباني، در تشريح اين خبر، گفت: در پي وقوع سرقت‌هاي حرفه‌اي از منازل در شهرستان رشت و ديگر شهرهاي مختلف گيلان، پيگيري موضوع به‌صورت ويژه در دستور كار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان قرار گرفت.اين مقام انتظامي افزود:کارآگاهان پليس آگاهي با تلاش شبانه‌روزي و اقدامات پيچيده اطلاعاتي و پليسي، يکي از سارقان را شناسايي کردند.وي تصريح کرد: ماموران انتظامي با انجام تحقيقات نامحسوس، متهم را به‌همراه 2نفر از همدستانش در حالي كه با يك دستگاه خودرو پژو 206 به سمت بندرانزلي درحال تردد بودند، شناسايي و به آنها دستور توقف دادند.سرهنگ شعباني ادامه داد: متهمان بدون توجه به ايست پليس اقدام به فرار کردند که طي عمليات تعقيب و گريز خودرو آنها متوقف و در اين راستا 3 نفر دستگير شدند.شعباني اظهارداشت: در بازرسي از محل اختفاي متهمان و همچنين خودروي آنها مقادير زيادي طلاجات، پول نقد مسروقه و ابزاروآلات جرم کشف شد.وي با اشاره به اينکه سارقان در بررسي فني پليس به 35فقره سرقت منزل در رشت و شهرهاي ديگر استان گيلان اعتراف کردند، گفت: متهمان دستگير شده اهل و ساکن يکي از استان‌هاي مرکزي کشور بودند که پس از ارتکاب سرقت دوباره به محل سکونت خود مراجعت مي‌کردند.رئيس پليس آگاهي استان گيلان با بيان اينکه متهمان 26، 27 و 29 ساله داراي سوابق متعدد سرقت هستند از شهروندان خواست، در صورت مشاهده افراد مشكوك و پرسه‌زن در كوچه‌هاي خلوت و جلوي مغازه‌ها بلافاصله مراتب را با شماره تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.

کشف اموال سرقتي 40 ميلياردي

فرمانده انتظامي استان مرکزي گفت: 40 ميليارد ريال اموال سرقتي يک شرکت صنعتي متعلق به يکي از بانک‌هاي استان طي يک عمليات پليسي کشف و به نماينده حقوقي بانک تحويل داده شد.سرهنگ حسن مخفمي‌شهرستاني در تشريح اين خبر اظهارداشت: نماينده حقوقي يکي از بانک‌هاي استان مرکزي با اعلام شکايتي، گزارش سرقت از يک کارگاه صنعتي واقع در يکي از شهرک‌هاي صنعتي اطراف شهر اراک را به پليس اعلام کرد.وي افزود: در بررسي‌هاي اوليه پليس مشخص شد، سارقان با تخريب قفل درب ورودي و بريدن درب سوله‌ها مقدار قابل‌توجهي از اموال موجود در کارگاه را که برابر اعلام نماينده حقوقي بانک حدود 40 ميليارد ريال برآورد قيمت شده است، سرقت کرده‌اند.اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان مرکزي با انجام اقدامات اطلاعاتي و تخصصي دريافتند اموال سرقت شده توسط 2 دستگاه جرثقيل و يک دستگاه کاميون بارگيري و از طريق يک جاده فرعي از اين شهرک صنعتي انتقال داده شده است.سرهنگ مخفمي شهرستاني خاطرنشان کرد: با اقدامات تخصصي کارآگاهان پليس، دو نفر از عاملان اين سرقت شناسايي و در عمليات ضربتي دستگير شدند؛ متهمان در بازجويي‌هاي تخصصي اعتراف کردند اموال مسروقه در گاراژي در تهران تخليه شده است.وي گفت: پس از اعترافات متهمان، کارآگاهان پليس استان ضمن کسب مجوز قضائي، مالک گاراژ را شناسايي و دستگير کردند که در بازرسي از گاراژ، کليه اموال مسروقه کشف و به نماينده حقوقي بانک تحويل داده شد.فرمانده انتظامي استان مرکزي خاطرنشان کرد: متهمان دستگير شده در اين عمليات بعد از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي و با صدور وثيقه قانوني روانه زندان شدند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی