بستن

دولت قائل به برخورد امنیتی با سمن‌ها نیست

دولت قائل به برخورد امنیتی با سمن‌ها نیست

آرمان ملي: سخنگوي دولت با تاکيد بر اينکه دولت قائل به نگاه امنيتي به سازمان‌هاي مردم نهاد نيست، گفت: دولت ديدگاه خود را در زمينه پرونده بازداشت شدگان محيطي زيستي اعلام کرده است. اما تصميم نهايي با قاضي محترم و قوه قضائيه است که تشخيص بدهند موضوع چگونه است. علي ربيعي در نشست خبري روز چهارشنبه خود در پاسخ به سوالي درباره پرونده بازداشت شدگان محيط زيستي و طولاني شدن روند رسيدگي به آن گفت: اين اقدام با حکم قضايي انجام گرفته است اما قطعا دولت از امنيت سازمان‌هاي مردم نهاد که در حوزه‌هايي چون خيريه و محيط زيست و... حمايت مي‌کند. دولت قائل به نگاه امنيتي به سازمان‌هاي مردم نهاد نيست. وي با بيان اين که يکي از مشکلات ما نگاه سوءظن وار با اين پديده‌هاي جديدي است که شکل مي‌گيرد، گفت:‌ دولت با هر نوع نگاه امنيتي به اين سازمان‌ها مخالف است، اما به هر حال اين اقدام بر اساس حکم قضايي صورت گرفته است. دولت همه تلاش خود را براي اينکه تصميم عادلانه‌اي بر اساس استانداردهايي که از تعريف جاسوس وجود دارد به کار مي‌گيرد. اهم اظهارات سخنگوي دولت را در ادامه مي‌خوانيد:

اعضاي هيات دولت مقرر کردند که کميته‌اي با مسئوليت وزارت کشور تشکيل شود تا کشاورزان به آبياري با آب سالم هدايت شوند و با آن دسته از متخلفاني که نسبت به رهاسازي فاضلاب در مسيل‌هاي منتهي به جنوب شهر اقدام کنند، برخورد قاطع شود.

پرداخت پاداش بازنشستگان فرهنگي قطعي است و طي 2 مرحله اجرا مي‌شود. اجراي طرح رتبه‌بندي معلمان هم با 2هزار ميليارد تومان از مهرماه صورت خواهد گرفت که اين هم قطعي است.

دولت موافق تشکيل وزارت ميراث فرهنگي نبوده و نظر خود را هم قبلا به مجلس اعلام کرده است. تشکيل اين وزارتخانه بار مالي خواهد داشت و باعث گسترش تشکيلات مي‌شود. با اين وجود اگر به تصويب نهايي برسد دولت آن را اجرا خواهد کرد. قطعا بزرگ شدن اندازه دستگاه‌ها مصادف با بهبود کار نيست. تشکيل وزارتخانه جديد در شرايط فعلي نمي‌تواند کمکي کند.

کارخانجات و توليدکنندگان دفاتر دانش‌آموزي مکلف شدند که ميزان توليد دفترچه مشق حاصل از کاغذ وارداتي با ارز 4200 توماني را مشخص کنند و سهميه نيز در اختيار استان‌ها قرار گيرد. اميدواريم بتوانيم نظارت کاملي در اين خصوص انجام دهيم و به خصوص در مدارس دولتي و مدارس مناطق محروم، نوشت افزار با قيمت مناسبت در اختيار دانش آموزان قرار گيرد.

علت برکناري رئيس صندوق بازنشستگي مغايرت مدرک تحصيلي بود. از روزهاي اول سازمان‌هاي نظارتي اعلام کردند که با توجه به ماده قانوني شرايط احراز پست؛ ايشان حائز شرايط نيستند. در دوراني هم که آقاي مرتضوي رئيس سازمان تامين اجتماعي شدند سازمان بازرسي و ديوان محاسبات اين ايراد را به سازگاري مدرک تحصيلي با پست مربوط گرفتند و اين احتمال هميشه وجود دارد که کسي به پستي منصوب شود و دستگاه‌هاي نظارتي اشکال وارد کنند.

روز سه‌شنبه رئيس جمهور محترم آذربايجان با آقاي روحاني تلفني صحبت کردند. علت تعويق نشست سران کشورهاي ايران، روسيه و ‌آذربايجان مسائل فني بوده و هر سه کشور درباره برگزاري نشست در زمان ديگر به توافق رسيدند.

مطلع هستيم که وقتي فروش نفت با مشکل مواجه شده ما با کسري بودجه مواجه هستيم. منتها همه تلاش ما بر اين استوار شده است که کسري بودجه به زندگي روزمره مردم آسيبي وارد نکند. به عنوان نمونه بودجه وزارتخانه‌ها با درصدي تعديل شد ولي برنامه‌ريزي شده که حقوق و مزايا و همينطور حقوق بازنشستگان بدون کم و کاست پرداخت شود.

براي کسري بودجه دو کار را دنبال کرده‌ايم؛ يکي کاهش هزينه‌ها که به دستگاه‌ها ابلاغ شده و دوم ايجاد درآمدهاي جديد است. براي اينکه اين کسري بودجه را جبران کنيم با توجه به کاهشي که شرايط بودجه را همه مي‌دانيم برنامه‌ريزي کرده‌ايم. علاوه بر صرفه جويي که بودجه آموزش و پرورش، بازنشستگان، بخش درمان و سلامت و نيروهاي مسلح حتماً در شرايط کسري به طور کامل پرداخت خواهد شد.

تخصيص ارز و تامين ارز کالاهاي اساسي از ابتداي سال با سرعت صورت گرفته است. به همه ايراني‌ها اعلام مي‌‌کنيم که هيچ نگراني از وجود کالا براي يکسال در انبارها نخواهيم داشت.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی