بستن

خبر

خبر

رئیس گمرک گفت: نزدیک به ۹۰ درصد آنچه در گزارش مجلس در مورد تخلفات گمرک آمده ناشی از پیگیری‌های مجدانه خود گمرک در بحث پیشگیری و مبارزه با قاچاق بوده است. به گزارش مهر، مهدی میراشرفی در مورد وضعیت ترخیص کالاها اظهار کرد: کالاهایی که در محوطه‌ها، بندرها و مناطق آزاد و ویژه بود با هشت پیشنهادی که قبلا از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه شده بود، تعیین تکلیف شد. او افزود: از جمله کالاهایی که در این راستا تعیین تکلیف شد خودروهای دپو شده بود که تا ۱۶ تیرماه تعداد ۶۶۵۳ دستگاه از گمرک ترخیص شده و ۳۴۰ دستگاه نیز اظهار شده‌اند، اما بنا به دلایلی نتوانسته‌اند به مرحله صدور پروانه برسند. میراشرفی با بیان اینکه ترخیص این خودروها دستاورد پیشنهادات گمرک بود، تشریح کرد: مباحث زیادی درباره رسوب کالا در بندرها و گمرکات عنوان می‌شود در حالی که در بیشتر مواقع، بحث مربوط به موجودی با رسوب اشتباه گرفته می‌شود. به عنوان مثال در بندر شهید رجایی نزدیک به 5/3 میلیون TEU کانتینر موجود است در حالی که بخش کمی از این کالاها، به مرحله رسوب رسیده‌اند، اما در اخبار از کلمه رسوب برای تمامی کالاها استفاده می‌شود.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: دولت برای جبران خسارت واحدهای تولیدی در سیل اخیر ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره درنظر گرفته که سهم گلستان از این اعتبار ۱۰۵ میلیارد تومان است. به گزارش وزارت صمت، محسن صالحی‌نیا، به موضوع سیل و خسارات وارده آن به واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: فقط در شهرک صنعتی آق‌قلا بیش از ۸۰ درصد واحدهای تولیدی دچار خسارت شدند و زیرساخت های این شهرک هم آسیب دیده است. صالحی‌نیا اضافه کرد: برای تامین اعتبار برای جبران خسارت به زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مناطق سیل‌زده در حال رسیدگی در ستاد بحران است و هرچند اعداد و ارقامی اعلام شده، اما در حال گفت‌وگو و رایزنی برای تخصیص آن هستیم.

رئیس سازمان استاندارد با اشاره به توقف و ترخیص‌نشدن ذرت‌های آلوده در گمرک بندر امام اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵، حدود ۱۲۰ هزار تن ذرت وارد بندر امام شد که با کنترل و انجام آزمایش‌های متعدد، وجود سم آفلاتوکسین بالای این محموله به اثبات کارشناسان استاندارد رسید و گواهی انطباق برای این محموله صادر نشد. نیره پیروزبخت ادامه داد: پس از سه سال ممانعت و تحمل فشارهای زیاد از سوی افراد سودجو، رئیس‌جمهوری دستور توقف واردات ذرت‌های آلوده به کشور و برخورد قضائی با متخلفان را صادر کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی