شهردار شهريار دستگير شد
يک منبع آگاه از دستگيري شهردار شهريار توسط دستگاههاي امنيتي با حکم قضائي خبر داد. فارس نوشت؛ يک منبع آگاه از دستگيري شهردار شهريار خبر داد و اظهار کرد: اين فرد توسط دستگاههاي امنيتي با حکم مقام قضائي دستگير شد. پيش از اين نورا... طاهري فرماندار شهرستان شهريار از دستگيري يک عضو شوراي شهر و دو مسئول شهرداري شهريار خبر داده و گفته بود: در هفتههاي اخير تعدادي از افراد شاغل در شهرداري شهريار دستگيرشده بودند که در ادامه اين دستگيريها يک عضو شوراي شهر شهريار نيز دستگير شد. وي افزود: به همراه اين عضو شوراي شهر، يک مدير منطقه و يکي از معاونان شهرداري شهريار نيز دستگيرشده است.
تجمع اعضاي تعاوني مسکن برق تهران
اعضاي تعاوني مسکن کارگران برق تهران در اعتراض به نحوه اجراي ماده 12 «قانون ايجاد شهرهاي جديد» مقابل فرمانداري ساوجبلاغ واقع در بخش قديمي شهر هشتگرد تجمع کردند. ايلنا نوشت؛ معترضان با اشاره به انتظار بيستوهفتساله خود براي تحويل زمينهايشان در فاز پنج هشتگرد، ميگويند: علاوه بر اين انتظار طولاني، آنچه ما را آزار ميدهد، نحوه اجراي ماده 12 قانون ايجاد شهرهاي جديد است. بر اساس آن وزارت مسکن و شهرسازي مکلف است پس از اطمينان از اسکان حداقل 10هزار نفر جمعيت در «شهر جديد» مراتب را به وزارت کشور اعلام کند تا شوراي شهر و شهرداري تشکيل شود. آنها افزودند: پس از ايجاد شهرداري، شرکت عمران شهر جديد موظف است فضاهاي عمومي پيشبينيشده در طرح و تاسيسات زيربنايي را پس از تکميل و آمادهشدن نقشهها و اسناد و مدارک مربوط به مجوزها و گواهيهاي صادرشده و نقشههاي مرحلهبندي ساخت را به صورت بلاعوض به شهرداري تحويل دهد.
عبور زميني هواپيما از کمربندي جهرم؟
سرپرست فرمانداري جهرم درباره انتشار خبر عبور زميني يک هواپيما از کمربندي جهرم در فضاي مجازي گفت: اين هواپيما اسقاطي بوده است. تابناک نوشت؛ در برخي از کانالهاي خبري تصويري از عبور يک هواپيماي فوکر مسافربري در کمربندي جهرم منتشر شده که بهوسيله يک يدککش حمل ميشده است. مهدي شفيعيان سرپرست فرمانداري جهرم درباره اين مطلب اظهار داشت: هواپيما اسقاطي بوده و بالهايش جدا شده بود، تنها اتاقک مسافربري هواپيما با يدککش منتقل شده است. وي درباره ديگر جزئيات مربوط به اين موضوع اظهار بياطلاعي کرد و گفت: اينکه توسط چه کسي اين موضوع رخ داده و با چه هدفي اطلاعي ندارم، اما موضوعي نيست که مشکلساز باشد. سرپرست فرمانداري جهرم افزود: اين موضوع از سوي فرمانداري بررسي ميشود.
مغز متفکر 11سپتامبر
خالد شيخ محمد که از او بهعنوان مغز متفکر حملات 11سپتامبر ياد ميشود، گفته که حاضر است در صورتي که دولت آمريکا از اعدام او صرفنظر کند، به خانواده قربانيان اين حادثه و براي تحت پيگرد قانوني قراردادن عربستان کمک کند. تابناک نوشت؛ شبکه خبري الجزيره به نقل از روزنامه وال استريت ژورنال اعلام کرد، پيشنهادي که شيخ محمد اظهار داشته در شکايتي که جمعه گذشته، خانوادههاي قربانيان حملات 11سپتامبر در دادگاهي در نيويورک ارائه کردند، مطرح شده است.
تجمع مالکان خودروهاي اروندي
بيش از 50نفر از مالکان خودروهاي اروندي که خودروي آنها از گمرک خرمشهر ترخيص نشده ديروز براي چندمينبار مقابل در ورودي اداره کل بندر و دريانوردي، گمرک خرمشهر، سازمان منطقه آزاد اروند تجمع کردند. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ مالکان خودروهاي مذکور در اعتراض به ترخيصنشدن 18ماهه خودروهاي خود دست به تجمع زدند. در اين راستا مدير کل گمرک خرمشهر و مدير گمرک منطقه آزاد اروند براي آرامکردن مالکان خودروهاي مذکور جلسهاي برگزار کردند و بر پيگيري ترخيص خودروهاي اروندي دپوشده در گمرک قولهاي مساعد دادند. 227 دستگاه خودروي وارداتي به منطقه آزاد اروند مدت 18ماه است که در گمرک اين منطقه متوقف شده و اجازه ترخيص به آنها داده نميشود.