دولت راستگراي دموکراسي نوين يونان دوشنبه شب از پارلمان اين کشور رأي اعتماد گرفت. پس از اعلام برنامههاي دولت راستگرا و محافظه کار دموکراسي نوين که برنده انتخابات عمومي دو هفته پيش به رهبري «گريا گوس» شده بود، نمايندگان مخالف و موافق دولت در مدت سه روز با سخنراني در پارلمان اين کشور، ديدگاههاي خود را درباره اين برنامه ارائه کردند. از مجموع 300 نماينده پارلمان يونان 158 نماينده رأي مثبت و 142نماينده به برنامه دولت رأي منفي دادند. نمايندگان احزاب سياسي مخالف، ضمن محافطه کار خواندن برنامه دولت راستگراي دموکراسي نوين، برنامههاي اعلام شده را در راستاي نظام سرمايهداري و مخالف منافع قشر کم درآمد قلمداد کردند.
روسيه و چين نخستين رزمايش مشترک گشتزني هوايي دوربرد در منطقه آسيا و اقيانوسيه را برگزار کردند. وزارت دفاع روسيه سهشنبه اعلام کرد که نيروهاي هوايي روسيه و چين اولين رزمايش مشترک گشتزني هوايي دور برد در منطقه «آسيا و اقيانوسيه» را برگزار کردند.به گزارش «اسپوتنيک» وزارت دفاع روسيه در بيانيهاي بدين منظور اعلام کرد: «نيروي هوايي روسيه و چين اولين گشتزني مشترک خود را در ناحيه آسيا-اقيانوسيه در 23 ژوئن(سه شنبه) انجام دادند. اين تمرين بخشي از تلاش مشترک هر دو کشور براي همکاري نظامي در سال 2019 بود.»وزارت خارجه روسيه در بيانيه خود تصريح کرده که اين رزمايش هوايي عليه هيچ کشوري نبوده است.
در ادامه تنشهاي سياسي و اقتصادي ميان سئول و توکيو، منابع رسانهاي ژاپن اعلام کردند؛ کره جنوبي شش شهروند اين کشور را به اتهام ورود غيرقانوني به يکي از اماکن ديپلماتيک بازداشت کرده است.به گزارش ژاپن تودي، پليس کره جنوبي اعلام کرده است که شهروندان بازداشت شده ژاپني، در حال ورود غير قانوني به يک ساختمان ديپلماتيک در جنوب شرقي کره جنوبي بوده اند. ژاپن و کره جنوبي پيشتر در زمينههاي مختلفي مانند مالکيت بر جزاير دوکدو در درياي شرقي، بردگان جنسي در دوران استعمار و همچنين نحوه پرداخت غرامت به اين افراد داراي اختلافات جدي بودند و بهتازگي ممنوعيت اخير صادرات اقلام فني پيشرفته از سوي ژاپن به کره جنوبي نيز باعث شده است تا زخمهاي کهنه دو کشور سر باز کند.