بستن

کـوتـاه حوادثی

کـوتـاه حوادثی

فرمانده انتظامي خنج، گفت: مردي که با ورود به منزل يکي از شهروندان اقدام به سرقت يک کيلو طلا و جواهرات کرده بود با تلاش ماموران دستگير شد. سرهنگ کرامت‌ا... کريمي خبري پليس، بيان کرد: در پي وقوع يک فقره سرقت طلاجات از يک منزل مسکوني و ايجاد رعب و وحشت در مردم، دستگيري سارق يا سارقان احتمالي به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت.وي اظهار کرد: ماموران پليس آگاهي در تحقيقات اوليه به سرنخ‌هايي در اين پرونده دست يافتند و پس از تحقيقات فني، سارق حرفه‌اي را شناسايي و دستگير کردند.اين مقام انتظامي با بيان اينکه متهم تحويل مراجع قضائي و از آن طريق روانه زندان شد، تصريح کرد: در بازرسي از مخفيگاه اين سارق حرفه‌اي، يک کيلو طلاي مسروقه کشف شد.فرمانده انتظامي خنج، خاطرنشان کرد: پليس اين شهرستان به مجرمان اجازه نخواهد داد تا امنيت و آرامش مردم را به مخاطره بيندازند و با آنها برخورد قاطع و قانوني مي‌شود.

فرمانده انتظامي شهرستان قزوين از مرگ 2 تن هنگام بريدن يک اصله درخت کهنسال در بخش الموت شرقي خبر داد.سرهنگ رسول فراهاني اظهارداشت: در پي اعلام مرکز پيام 110 مبني‌بر وقوع سقوط درخت کهن سال روي 2 کارگر مرد و مرگ آنان در يکي از روستا‌هاي بخش الموت شرقي بلافاصله عوامل واحد گشت يگان انتظامي الموت شرقي در محل اعلامي حاضر شدند.وي در ادامه افزود: با حضور ماموران انتظامي و انجام تحقيقات مشخص شد هنگام بريدن يک اصله درخت کهنسال توسط فردي در محل اعلامي با توجه به کهنسال بودن درخت، پس از بريدن درخت، متاسفانه با سقوط درخت بر روي 2 کارگر 52 و 38 ساله باعث مرگ آنها شده است.فرمانده انتظامي شهرستان قزوين در پايان گفت: پيکر 2 متوفي براي بررسي بيشتر توسط عوامل امدادي به پزشکي قانوني منتقل شد.

رئيس پليس راه استان اصفهان، گفت: سواري سمند به‌شدت با 4 عابر پياده در محور تندران - تيران برخورد کرد که متاسفانه يکي از آنها در دم فوت و 3 نفر ديگر نيز مجروح شدند.سرهنگ حسين پورقيصري، اظهارداشت: پس از تماس يکي از شهروندان با سامانه 110 پليس و اعلام تصادف يک سواري با چندين عابرپياده در محور تندران - تيران بلافاصله گشت بررسي صحنه‌هاي تصادفات جاده‌اي پليس راه نجف‌آباد به محل اعزام شد.وي افزود: در اثر اين حادثه رانندگي،‌‌‍ يکي از عابران در دم فوت و 3 عابر ديگر نيز به شدت مجروح و براي اقدامات درماني به بيمارستان منتقل شدند.اين مقام انتظامي بيان داشت: علت وقوع اين حادثه رانندگي توسط کارشناسان تصادفات جاده‌اي، تخطي از سرعت مطمئنه و عدم توانايي راننده در کنترل وسيله نقليه اعلام شده است.رئيس پليس راه اصفهان در پايان به رانندگان توصيه کرد: با سرعت مجاز و مطمئنه رانندگي کنيد و در همه حال به جلو و اطراف توجه داشته باشيد تا انشاءا... شاهد وقوع حوادث جاده‌اي نباشيم.

با تلاش ماموران پليس آگاهي دورود يك سارق محتويات خودرو با 20فقره سرقت دستگير شد.سردار حاجي‌محمد مهديان‌نسب گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت محتويات خودرو در شهرستان دورود، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور كار عوامل انتظامي وپليس آگاهي شهرستان قرارگرفت.وي تصريح كرد: ماموران پليس آگاهي شهرستان با انجام تحقيقات گسترده يك سارق را با هماهنگي مقام قضائي شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه در محل سكونتش دستگير كردند.فرمانده انتظامي استان ادامه داد: متهم در بازجويي فني پليس و مواجهه با دلايل ومستندات به 20فقره سرقت محتويات خودرو اعتراف كه محل‌هاي سرقت بازسازي ومال‌باختگان شناسايي شدند.وي در پايان با توصيه به شهروندان درخصوص رعايت نكات پيشگيرانه اظهارداشت: سارق به مراجع ذي‌صلاح معرفي شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی