بستن
کد خبر: ۱۵۲۰۰۲۱
«آرمان ملی» از حواشی نشست نمایندگان با قالیباف در حرم حضرت عبدالعظیم گزارش می‌دهد

اقدام ناکام علیه دولت

اقدام ناکام علیه دولت
آرمان ملی- حمید شجاعی: معمول است که در هر شرایطی متناسب با اقتضائات همان زمان تصمیمات و اقداماتی صورت می‌گیرد و طبیعتا تصمیمات و اقداماتی که در شرایط عادی اتخاذ می‌شود در زمان بحران یا شرایط جنگی مورد نظر قرار نمی‌گیرد و بالعکس در شرایط عادی نیز اتخاذ تصمیمات زمان بحران و جنگ محلی از اعراب ندارد.

درک این مساله برای همه بسیار پیش برنده است و باعث می‌شود بسیاری از اتفاقاتی که رخ می‌دهد اعم از حمله، تخریب‌، توهین، اهانت یا ایجاد اختلاف و دوقطبی در جامعه شکل نگیرد. لذا فهم این مساله که امروز کشور در چه وضعیتی قرار دارد و از مسئولان گرفته تا حامعه و مردم عادی باید رویکردی را در پیش بگیرند بسیار خائز اهمیت است. امروز کشور در شرایط نه جنگ، نه صلح قرار دارد و وضعیت خاصی بر کشور حاکم است. دشمن آمریکایی نیز با وضع چنین شرایطی درصدد است تا از طرفی با تشدید تحریم‌ها، محاصره و فشار اقتصادی آستانه تحمل و تاب‌آوری مردم را پایین آورده و با دامن زدن به مشکلات اقتصادی موجبات ایجاد نارضایتی، اعتراض و ایجاد التهاب در جامعه را فراهم آورد. از همین رو است که مسئولان نظام از رهبری شهید، رهبر حاضر انقلاب، روسای قوا و چهره‌های مختلف سیاسی بارها به لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی و پرهیز از هرگونه ایجاد اختلاف و تفرقه و دو قطبی در جامعه تاکید داشته‌اند. با این حال گویی اینکه برخی افراد و جریانات نه تنها درکی از شرایط کنونی کشور ندارند؛ بلکه بر خلاف شرایط کشور که بیش از هر زمان دیگری نیازمند اتحاد و انسجام ملی است سنگ تفرقه می‌اندازند و با حمله و تخریب علیه مسئولان بر خلاف منافع ملی منویات شخصی و جریانی خود را پیش می‌برند. اتفاقی که بارها از سوی مسئولان نظام مذموم و ناپسند شمرده شده بیود و رهبر انقلاب نیز در آخرین بیانیه خود صراحتا گفتند: «ارتکاب هر آنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد ممنوع است». با این حال شاهدیم که جریانی خاص و تندرو با استفاده از برخی چهره‌ها با ادبیاتی وحدت شکن در تجمعات شبانه تلویزیون به تخریب و تهدید مسئولان و چهره‌های سیاسی می‌پردازند و هیچ نشانی از وحدت ملی و انسجام اجتماعی در این تجمعات دیده نمی‌شود. لذا به نظر می‌رسد در شرایط حساس کنونی برای اینکه دشمن نیز از این اختلافات بهره برداری نکند باید نهادهای مسئول برخوردهای قاطع و لازم را با این افراد و جریانات داشته باشند تا هیچ شخص یا جریانی به خود اجازه ندهد از تجمعات مردمی برای اغراضی دیگر و در جهت تخریب مسئولاان نظام سوءاستفاده کند. 

* نشست نمایندگان با قالیباف

شامگاه دوشنبه بیش از 200 نفر از نمایندگان مجلس جلسه غیرعلنی و صمیمانه در حرم حضرت عبدالعظیم با رئیس مجلس برگزار کردند و آنطور که در رسانه‌ها آمده در باب مسائل مختلف کشور به بحث و گفت‌وگو پرداختند. اما آنچه این نشست را مورد توجه قرار داد مواجهه نمایندگان با برخی افرادی بود که حتی در این جلسه هم رویکردی تخریبی علیه دولت را کنار نگذاشتند و این رفتار باعث شد تا سایر نمایندگان به این رفتار وحدت شکن واکنش نشان دهند. در همین راستا مرتضی زارعی، نماینده مجلس، در یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: یک نماینده و جریان سیاسی نزدیک به او با نام اختصاری «ش» در پی طراحی اقدامی علیه دولت پزشکیان بوده‌اند؛ اقدامی که او از آن با عنوان «کودتا علیه دولت مستقر» یاد کرده است. زارعی نوشته این طرح در جلسه اخیر مجلس با واکنش شدید نمایندگان مواجه شده و طراح آن نیز پس از طرح اطلاعاتی از سوی محمدباقر قالیباف، مورد اعتراض و «هو» شدن قرار گرفته است». البته این تنها واکنش نبوده و برخی دیکر از نمایندگان نیز به اتفاقات نشست اخیر نمایندگان واکنش نشان دادند. یک عضو فراکسیون مستقلین ولایی ضمن تشریح جزئیاتی از این با بیان اینکه یکی از نمایندگان تهران به سایر نمایندگان توهین کرده است، به ایسنا گفت: این نماینده تهران در توهینی آشکار، رئیس‌جمهور را با بنی‌صدر مقایسه کرد البته که گفت نمی‌خواهم مقایسه کنم و این دو قابل مقایسه نیستند ولی در نهایت گفت که ایشان نمی‌تواند کشور را اداره کند و باید کشور را رها کند و برود! این نماینده مجلس ادامه داد: این فرد علاوه بر توهین به نمایندگان، ارکان نظام، دولت و رئیس‌جمهور را تخریب می‌کند حال اینکه توصیه امام شهید حمایت از دولت بود. روح‌ا... لک علی‌آبادی اظهار کرد: این نماینده تهران و دوستانش به رئیس‌جمهور توهین می‌کنند و حتی عدم کفایت رئیس‌جمهور را مطرح می‌کنند، رئیس مجلس را تخریب کرده و چهره قوه مقننه را از اعتبار ساقط می‌کنند، رئیس قوه قضاییه را مورد هجوم قرار داده و به دستگاه قضایی و به سپاه پاسداران و فرماندهان سپاه توهین می‌کنند و حتی شورای عالی امنیت ملی و مصوباتش را زیر سؤال می‌برند و می‌گویند که مصوبات شعام را قبول ندارند؛ پس این آقایان چه کسی را قبول دارند؟ همین نهادها و افرادی که شما قبول ندارید، دشمنان هم قبول ندارند». 

* مرزبندی با تندروها

مجلس دوازدهم که طی مقاطع مختلف با انتقاداتی به جهت عملکرد در مسائل مختلف روبرو بود این بار با تشخیص درست شرایط حساس و نیاز کشور به انسجام و وحدت با انتقاد از رویه اقلیت محدود وحدت شکن نشان داد که این عده حتی در شرایط حساس کشور نیز به دنبال اهداف خود هستند و اساسا درکی از شرایط کشور ندارند و گویا اهداف دیگری را از تخریب مسئولان در سر می‌پرورانند. لذا هر چه بیشتر این مرزبندی مشخص گردد معلوم خواهد شد چه کسانی مقابل انسجام و حدت ملی ایستادگی می‌کنند. 

انتشار :
پربازدیدترین اخبار