بستن
کد خبر: ۱۰۵۴۱۸۳

کوتاه

کوتاه

دستگیری اعضای باند سارقان حرفه‌ای خودرو
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از دستگیری 3 سارق حرفه‌ای خودرو و محتویات و لوازم و تجهیزات داخل خودرو در این شهرستان خبر داد. سرهنگ توحید فارسی بیان داشت: در پی چند فقره سرقت خودرو و قطعات و لوازم داخل خودرو درسطح شهرستان موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت. وی افزود: با تلاش بی‌وقفه شبانه‌روزی و تحقیقات فنّی کارآگاهان پلیس آگاهی سرانجام 3 سارق حرفه‌ای را در این خصوص شناسایی و با هماهنگی لازم متهمان را دستگیر و برای بررسی بیشتر به مقرّ انتظامی دلالت داده شدند. وی اضافه کرد: متهمان در بازجویی‌های فنّی به عمل آمده با مشاهده اسناد و مدارک به دست آمده تاکنون به ۳۳ فقره سرقت خودرو و محتویات و لوازم داخل خودرو با همکاری ۵ نفر مالخر اعتراف کردند که ضمن دستگیری مالخران طی چندین عملیات جداگانه از مخفیگاه سارقان و مالخران یکدستگاه خودرو سرقتی پراید به‌همراه بیش از ۱۰۰ قلم وسایل مسروقه لوازم و تجهیزات خودرو کشف شد. سرهنگ فارسی ارزش اقلام مسروقه بیش از ۵ میلیارد ریال اعلام و توصیه کرد: به هشدارهای پلیسی در راستای پیشگیری از سرقت که توسط کارشناسان انتظامی ارائه می‌شود توجه داشته باشند و خودرو و موتورسیکلت خود را در مکان مطمئن پارک کنند. وی همچنین از مردم خواست در جهت پیشگیری از سرقت، خودرو خود را به تجهیزات ایمنی لازم از قبیل قفل مرکزی، دزدگیر، قفل پدال و قفل فرمان مجهز و از گذاشتن هرگونه وسایل قیمتی از قبیل تلفن‌همراه، اسناد و مدارک، شناسنامه، وجه نقد و… بر روی صندلی خودرو خودداری کنند.

زورگیران جاده قدیم مشهد دستگیر شدند
فرمانده انتظامی مشهد گفت: شروران قمه به‌دست جاده قدیم مشهد- نیشابور که با تهدید چاقو زورگیری می‌کردند، دستگیر شدند. سرهنگ احمد نگهبان اظهارکرد: گزارشی مبنی بر زورگیری کیف پول و تلفن‌همراه و دیگر وسایل سرنشینان یکدستگاه خودرو سواری پراید در جاده قدیم مشهد - نیشابور به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ رسید که با توجه به حساسیت موضوع بدون درنگ مأموران وارد عمل شدند. فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: راننده و سرنشین خودرو دقایقی کوتاه در حاشیه جاده برای استراحت توقف کرده بودند که ناگهان چهار دستگاه موتورسیکلت با هشت راکب به قصد زورگیری از آنان متوقف شدند. وی اظهارکرد: هنگامی‌که راننده و سرنشینان خودرو قصد فرار داشتند، افراد شرور شیشه‌های خودرو را شکسته و با تهدید چاقو و قمه ۲ دستگاه تلفن‌همراه، کیف پول و ۳۰ میلیون ریال وجه نقد را به زور گرفته و به سرعت به سمت ارتفاعات منطقه متواری شده بودند. نگهبان بیان کرد: پس از عملیات ۶ ساعته تعقیب و ردزنی، متهمان با چهار دستگاه موتورسیکلت، سه قبضه قمه و ۶ قبضه چاقو دستگیر و اموال مسروقه نیز کشف شد. فرمانده انتظامی مشهد افزود: متهمان در بازجویی‌های اولیه علاوه بر این زورگیری به پنج فقره دیگر زورگیری تلفن‌همراه اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده با هماهنگی مقام قضائی به منظور تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی قرار گرفتند.

سارق طلاجات به‌دام افتاد
فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری یک سارق خانم در منزلی و کشف میلیاردی طلای مسروقه خبر داد. سردار سیدمحمود میرفیضی اظهارداشت: در پی کسب خبری و اعلام آن به مرکز 110 مبنی بر یک فقره سرقت منزل، موضوع در دستور کار ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان قم قرار گرفت. وی افزود: ماموران با اعزام به منزل موصوف، در بررسی‌های اولیه پی بردند از داخل گاوصندوق منزل پدر شاکی یک سرویس کامل طلا شامل گردنبند، دستبند و گوشواره، النگو، انگشتر عقیق طلا، زنجیر طلاو پلاک و 7 عدد سکه به سرقت رفته است. سردار میرفیضی با اشاره به ارزش 5 میلیارد ریالی طلاجات مسروقه، ادامه داد: با تلاش ماموران مشخص شد طلاجات مسروقه توسط یک خانم طی چندین مرحله در یک مغازه طلافروشی خریداری شده است. فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: در تحقیقات گسترده پلیسی و استعلامات به‌عمل آمده خط تلفن‌همراه متعلق به خانمی به هویت معلوم شناسایی شد. وی بیان داشت: در بازجویی‌ها، وی به سرقت و خرید و فروش طلاجات مسروقه طی چندین مرحله اعتراف کرد که مشخص شد متهمه خود را به‌عنوان پرستار در منزل شاکی معرفی کرده است. فرمانده انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: در ادامه متهمه دستگیر و به‌همراه پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی مناسب تحویل مراجع قضائی استان شد. سردار میرفیضی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه گزارشات خود را از طریق سامانه 110 مرکز فوریت‌های پلیسی و یا از طریق سامانه 197 دفتر نظارت همگانی اعلام کنند.

دستگیری قاتلان متواری
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرری از دستگیری 2 قاتل متواری پس از ارتکاب جرم خبر داد. سرهنگ حسینعلی ابن‌علی بیان داشت: در پی اعلام خبر از سوی مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره نزاع و درگیری با سلاح سرد، ما بین راکب و ترک‌نشین یکدستگاه موتور سیکلت با راننده یکدستگاه خودرو سواری بلافاصله ماموران کلانتری 170 این فرماندهی به محل درگیری اعزام شدند. وی خاطرنشان کرد: باحضور ماموران در محل مشخص شد، 2 جوان 20 و 21 ساله سوار بر موتورسیکلت مسیر یکدستگاه خودرو سواری را بسته و پس از پیاده‌شدن راننده خودرو که مردی 30 ساله بود اقدام به واردکردن ضربات متعدد چاقو به گردن و کمر وی می‌کنند و از محل متواری می‌شوند که فرد آسیب‌دیده توسط عوامل اورژانس به بیمارستان هفت‌تیر منتقل و پس از تلاش‌های فراوان تیم پزشکی متاسفانه به علت شدت جراحت وارده فوت می‌کند. سرهنگ ابن‌علی یاد‌آور شد: دستگیری عاملان در دستور کار عوامل انتظامی قرار گرفت که با تحقیقات گسترده اطلاعاتی ماموران توانستند با انجام تحقیقات میدانی و بررسی سرنخ‌های به‌جا مانده در کمتر از 72 ساعت مخفیگاه قاتلان را در یکی از باغات شناسایی و پس از انجام هماهنگی‌های لازم تیم عملیات کلانتری به محل اعزام و در یک عملیات پلیسی متهمان متواری را دستگیر کردند. این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: متهمان پس از دستگیری در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل پس از درگیری با مقتول اعتراف کردند. سرپرست فرماندهی انتظامی شهرری در پایان با بیان اینکه هر 2 متهم جهت رسیدگی و تکمیل پرونده تحویل اداره دهم پلیس آگاهی تهران شدند، افزود: پلیس در برخورد با جرائم خشن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی