بستن
کد خبر: ۱۰۵۳۸۲۸

کوتاه

کوتاه

بیانیه مشترک
مذاکرات چهارجانبه
مذاکرات چهارجانبه وزرای دفاع فدراسیون روسیه، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری عربی سوریه و جمهوری ترکیه 25 آوریل سال جاری در مسکو برگزار شد. درجریان این مذاکرات اقدامات فعلی در زمینه تحکیم امنیت در جمهوری عربی سوریه و عادی سازی روابط جمهوری ترکیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این مذاکرات توجه ویژه‌ای به موضوع مبارزه با تمام اشکال تهدیدات تروریستی، مبارزه با داعش و سایر گروه‌های افراطی در سرزمین سوریه صورت گرفت. در نتیجه مذاکرات طرف‌ها بر تمایل خود در حفظ تمامیت ارضی سوریه و لزوم فعال سازی تشریک مساعی برای بازگشت هر چه سریع‌تر آوارگان سوری به کشور خود تأکید کردند. وزرای دفاع چهار کشور همچنین به طور خاص، لزوم گفت‌وگوهای سازنده درفرصت موجود و لزوم تداوم آن به نفع صلح و ثبات پایدار در جمهوری عربی سوریه و کل منطقه را خاطرنشان ساختند.

امیرعبداللهیان
عازم عمان شد
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با مقامات عمانی، علاوه بر موضوعات روابط دوجانبه، در خصوص مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی نیز به گفت‌وگو و تبادل نظر خواهد پرداخت. پیش از این پایگاه خبری النشره اعلام کرد که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران امروز (چهارشنبه) در سفری رسمی وارد لبنان خواهد شد. این پایگاه خبری اعلام کرد که سفر امیرعبداللهیان دو روزه خواهد بود و با مسئولان لبنانی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. وزیر خارجه ایران قرار است روز پنجشنبه با نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان و نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان و عبدا... بوحبیب، وزیر خارجه این کشور دیدار خواهد کرد.

اقدام جدید آمریکا
علیه ایران
وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه سیاست‌های مداخله‌جویانه این کشور در قبال امور داخلی ایران، به ویژه در چند ماه اخیر، در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تداوم نقض حقوق بشر در ایران» را محکوم می‌کند. وزارت امور خارجه آمریکا در این بیانیه اعلام کرد که علیه ۱۱ تن از مقامات ایرانی محدودیت‌های‌ صدور روادید اعمال کرده است که مدعی است مسئول «سوء رفتار، بازداشت مشارکت‌کنندگان در اعتراضات بوده‌اند یا شریک جرم آن بوده‌اند.» در این بیانیه آمده است که وزارت خزانه‌داری آمریکا هم چهار نفر را در ایران با ادعای «مرتبط بودن با نقض حقوق بشر در ایران» تحریم کرده است. طبق اعلام وزارت امور خارجه آمریکا، وزارت خزانه‌داری این کشور، همچنین شورای عالی فضای مجازی را تحریم کرده است. در این بیانیه اشاره شد که این اقدامات تحریمی جدید علیه ایران در هماهنگی کامل با انگلیس انجام شده است.

روند قانونی تشکیل مجمع «رصتا» طی شده است؟
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس ضمن انتقاد از اقدام جدید ساترا برای تشکیل مجمع «رصتا»، در نامه‌ای به وزیر کشور خواستار توضیح درباره روند شکل گیری این مجمع شد. در نامه مجتبی توانگر آمده است: هنوز جوهر مصوبه مجلس شورای اسلامی، در تصویب قانون نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی- تخصصی خشک نشده، سازمانی که طبق نظریه شورای نگهبان به شماره ۷۹/۲۱/۹۷۹، در صلاحیت آن تردید و ابهام فراوان وجود دارد(سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر- ساترا) و هیچ قانون وظایف و اختیارات مصوبی نیز ندارد در حال تشکیل مجمعی موسوم به رصتا(مجمع رسانه‌های صوت‌ و تصویر فراگیر ایران) متشکل از اشخاص به اصطلاح بخش خصوصی است. از آنجا که مطابق با قانون فوق الذکر صلاحیت صدور مجوز اولیه و پروانه فعالیت و نحوه نظارت بر اینگونه تشکل‌ها به کارگروهی مستقر در وزارت کشور واگذار شده است، صراحتا پاسخ دهید اولاً روند قانونی در خصوص این مجمع طی شده است یا خیر؟ و ثانیاً اگر موضوع سازمان مردم نهاد(موارد استثنا قانون مندرج در ماده ۲۰ آن است) است آیا به این عنوان از وزارت کشور مجوز اخذ کرده است یا خیر؟ و ثالثا اگر پاسخ منفی است صراحتا بفرمایید وزارت کشور برای جلوگیری از نقض آشکار قانون چه کرده است؟

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی