بستن
کد خبر: ۱۰۵۳۷۲۹
حسین طیبی:

حضور در بارسا؟ شاید اتفاق بیفتد

حضور در بارسا؟  شاید اتفاق بیفتد

حسین طیبی از آن دسته بازیکنانی است که همیشه صحبت‌های جالب و تازه‌ای دارد؛ کسی‌که وحید شمسایی پس از سرمربیگری تیم ملی فوتسال، بازوبند کاپیتانی را در اختیار او قرار داده و به‌‌عنوان باتجربه‌ترین بازیکن و بهترین بازیکن این روزهای ایران، در لالیگا اسپانیا به میدان می‌رود.
حضور اتفاقی در فوتسال؟
اصلا فوتسال را دوست نداشتم و به زور من را به سالن‌های مشهد می‌بُردنند تا بازی کنم! یک زمان که آقای شمس همزمان سرمربی تیم‌ملی و علم و ادب مشهد بودند، مربی من در فوتبال که آقای بی‌غم بودند و مدیون ایشان هستم، قرار شد با تیم فوتسال امید علم و ادب مشهد بازی کنیم و تیم ما چمنی بود. پس از ما تیم بزرگسالان علم و ادب بازی داشت که همان زمان با وجود اینکه چمنی بازی می‌کردم، آقای شمس گفتند بیا فوتسال. برادر من هم ابومسلم بازی می‌کرد و آقای بی‌غم خیلی نقش داشت تا من به فوتسال بیایم. خیلی جالب بود که یک هفته با تیم امید علم و ادب مشهد تمرین کردم، آقای شمس گفت که به تیم بزرگسالان بروم. برای یک مسابقه بعد در لیگ برتر بزرگسالان، همان سال در تیم‌های ملی جوانان، امید و بزرگسالان بازی کردم که تمام این اتفاقات در یک ماه افتاد. شرایط خیلی خوب بود که بعد هم آقای علی افضلی کمک زیادی به من داشت تا با بازی‌های زیاد در تیم ملی بمانم.
نقطه عطف با انتقال به «غیرت»
من خیلی مصاحبه نمی‌کنم و شاید اولین‌بار باشد. یک زمان که فوتسال را شروع کردم و یک دفتری دارم که هنوز هم نگه داشتم، نوشتم که دوست دارم. «غیرت» پرافتخارترین تیم اروپا بود که همه بازیکنان تاپ برزیلی بودند و فقط دو بازیکن قزاق داشتند. وقتی پیشنهاد رسید اصلا فکر نکردم و واقعا خوشحال بودم. خیلی انگیزه داشتم. وقتی در روسیه بودیم، بازیکنان ایرانی ستاره‌های آنجا بودیم ولی به رختکن غیرت که رفتم 14 بازیکن از نظر اسمی و فوتسالی در دنیا بزرگ بودند. اولین تمرین که تمام شد به مدیر برنامه‌ام گفتم یک کاری کن برگردم چون جو خیلی سنگین بود و نگاه آنها فقط به بازیکنان برزیلی و اسپانیایی بود و زیاد به دیگر بازیکنان توجهی نداشتند. روزهای خیلی سختی داشتم و سه، چهار ماه این شرایط بود. خودم این موضوع را حس کردم و به مرور زمان خیلی بهتر شد و اتفاقات خوبی افتاد.
با «غیرت» آقای گل
یک جام اروپا، فوتسال به من بدهکار هست. چهارمی، دو بار سومی و یک نایب‌قهرمانی را تجربه کردم و امیدوارم با پالما به قهرمانی برسم. آرزوی من است و دوست دارم این اتفاق بیفتد. آنقدر در غیرت برای من اتفاق خوب فردی و تیمی افتاد. با غیرت آقای گل، بهترین خارجی، جزو 10 بازیکن تاریخ این باشگاه و جزو بهترین‌های اروپا و جهان شدم و تنها افسوس من نرسیدن به جام بود، با اینکه به جام دست زدم.
چرا حضور در بنفیکا
آدمی هستم که چالش را دوست دارم. در غیرت راحت بودم و جا افتادم و می‌خواستم اتفاق جدیدی برای من بیفتد. من باید زبان پرتغالی یاد می‌گرفتم و از صفر شروع می‌کردم. از نظر افتخار تیمی، جامی با بنفیکا کسب نکردیم و سوم اروپا شدیم ولی از نظر فردی خیلی شرایط برای من خوب بود. فقط بدشانسی ما، ناکامی در کسب جام بود.
حضور در بارسا؟
از آینده خبر ندارم ولی تلاش کردم و در تیم‌های مطرح و قدرتمند دنیا بازی کردم و همیشه مقابل بارسلونا خیلی روز خوبی داشتم و دارم. با مصدومیت و روز عادی هم نمایش خوبی داشتم و شاید اتفاق بیفتد ولی نمی‌توانم درباره آینده صحبت کنم. همیشه از انتخاب‌‌هایم راضی بودم ولی واقعا نمی‌توانم پیش‌بینی کنم
شمسایی خیلی از ستاره‌های تیم ملی را کنار گذاشت
بازیکنان نسل قبل بهترین‌های دنیا بودند و پرکردن جای آنها خیلی سخت است که واقعا من افتخار داشتم کنارشان بازی کردم ولی بازیکنان جوان نیاز دارند با تجربه شوند و در یک رقابت بین‌المللی قرار بگیرند. من آدم روک‌وواضحی هستم و شاید خیلی‌ها ناراحت شوند ولی باید بگویم که متاسفانه خانواده فوتسال باهم خوب نیستند و این بزرگ‌ترین مشکل است. همین پیشکسوتان و خانواده فوتسال انقدر بعد از جام جهانی فشار بیش از حد به تغییر نسل گذاشتند، حالا فشار را روی این تیم هم گذاشتند. ما بزرگ‌تر از اسپانیا و برزیل و ایتالیا نیستیم که حتی نتوانست به جام جهانی برسد یا دو قهرمانی را از دست بدهد. بازیکن جوان باید تجربه کسب کند. نمی‌شود که با یک سال بازی به فینال جام جهانی برسد. وقتی تیم را جوان می‌کنید، نمی‌توانید هم جوان کنید و هم نتیجه بگیرید. کادر فنی تصمیم به جوان‌گرایی و تغییر نسل گرفته و این اتفاق افتاده و باید حمایت کنند. رسانه‌ها و جامعه فوتسال نباید فشار مضاعف بگذارند. من به آینده خیلی امیدوار هستم ولی این بازیکنان باید بازی کنند و با تجربه شوند. بازی با برزیل، اندازه 20 مسابقه تدارکاتی با آسیایی‌هاست. برای من سوال است الان که تغییر نسل اتفاق افتاده، باید حمایت شویم. فشار گذاشتن روی این تیم، منطقی نیست. در یک سال با تغییر نسل نمی‌شود به جام جهانی بروید. ما در جام جهانی برزیل را در شرایطی شکست دادیم که فیفا پس از آن مسابقه برای ما بلیت برگشت گرفته بود و هیچکس فکر نمی‌کرد آن برد بزرگ رقم بخورد. مشکل اصلی تیم ملی، خوب نبودن خانواده فوتسال باهم هستند و این شرایط ضربه می‌زند. اینکه نمایش الکی بدهیم که با یکدیگر خوب هستیم، به تیم ملی ضربه می‌زند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی