بستن
کد خبر: ۱۰۵۲۸۰۸

اخبـــــــار

اخبـــــــار

آغاز بررسی برقراری پروازهای
ایران و عربستان
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بررسی انجام پروازهای ایران و عربستان خبر داد و گفت:‌ پس از صدور مجوز این پروازها برقرار می‌شود که دراین خصوص جعفر یازرلو در خصوص ازسرگیری پروازهای مسافری بین ایران و عربستان، اظهار کرد:‌سازمان هواپیمایی کشوری در حال بررسی پروازهای بین ایران و عربستان است.وی افزود: پس از بررسی این موضوع، مجوزهای لازم و رسمی برای این پروازها صادر و پروازهای دو کشور برقرار خواهد شد.به گزارش تسنیم، رصد وب‌سایت فروش بلیت هواپیمایی السعودیه هم حاکی از آن است که امکان خرید بلیت مسیر پروازی ریاض-مشهد فراهم شده است.گفته می‌شود یکی از بندهای توافقنامه ایران و عربستان کاهش سختگیری برای شیعیان عربستان و تسهیل شرایط سفر آنان به ایران و انجام سفرهای زیارتی مشهد مقدس است.

خبر جدید سخنگوی وزارت صنعت
برای بازار خودرو
سخنگوی وزارت صمت گفت: زمان بندی متقاضیان خرید خودروهای وارداتی ساعت ۲۱ در سامانه saleauto.ir بارگذاری شده است.به گزارش خبرآنلاین، امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت اعلام کرد: زمان بندی متقاضیان خرید خودروهای وارداتی ساعت ۲۱ در سامانه saleauto.ir بارگذاری می شود.وی عنوان کرد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه saleauto.ir و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور از نوبت خرید خودروی خود مطلع شوند.

جزئیات آخرین تفاهم های اقتصادی
ایران و عراق
وزیر اقتصاد امور اقتصاد و دارایی با اشاره به برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عراق گفت: رفع موانع و مشکلات فعالان اقتصادی هم در حوزه داخلی و هم در ارتباط با طرف عراقی و همچنین افزایش ظرفیت روابط تجاری دو کشور مورد تاکید قرار گرفت.به گزارش همشهری آنلاین، سید احسان خاندوزی با اشاره به برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عراق، افزود: در نتیجه سیاست دیپلماسی همسایگی دولت آیت‌الله رئیسی و گسترش روابط اقتصادی با همسایگان، حجم تجارت ایران و عراق در سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت و در این کمیسیون مشترک زمینه‌های فعال شدن ظرفیت بالای همکاری دو کشور بررسی شد.وی با تشریح جزئیات تفاهمات انجام شده در کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور گفت: در خصوص رفع موانع سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در حوزه برق، صنعت و معدن، پروژه‌های مشترک آبی بین دو کشور، ظرفیت‌های ترانزیتی ایران و عراق، حل و فصل مشکل طولانی مدت راه آهن شلمچه_ بصره و ایجاد سه شهرک صنعتی مشترک در نقاط مرزی دو کشور و رفع برخی مشکلات بانکی و ارزی که بین ایران و عراق وجود داشت، تفاهماتی صورت گرفت که در دیداری که بعد از این جلسه با نخست وزیر عراق داشتم، ایشان بر تسریع در اجرایی کردن این مصوبات تاکید داشتند.به گزارش ایسنا، وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به دیدار با فعالان اقتصادی کشورمان که در عراق با موانع و مشکلاتی مواجه بودند، اظهار کرد: مشکلات این فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف از جمله صادرات خدمات فنی و مهندسی احصا شد و در دیدار با وزیر صنعت عراق که رئیس عراقی کمیسیون مشترک اقتصادی است، این مشکلات مطرح شد و درباره برخی مشکلات که ناظر به شرایط داخلی ایران بود مقرر شد در حوزه مالیاتی و گمرکی رفع این مشکلات پیگیری و انجام برسد.

دلار کاهشی شد
در تابلوی معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران روز سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه قیمت هر اسکناس دلار ۴۰هزار و ۳۰۰ تومان و نرخ حواله دلار ۳۶هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شد که بر اساس معاملات بازار مبادله ارز و طلای ایران قیمت هر اسکناس دلار دیروز سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۴۰ هزار و ۳۰۰ تومان و قیمت حواله دلار ۳۶ هزار و ۷۰۰ تومان کشف شد.به گزارش تسنیم ، از ۸ اسفندماه علاوه بر قیمت‌های اسکناس و حواله دلار، قیمت اسکناس و حواله یورو و درهم نیز در سایت بازار متشکل درج می‌شود؛ بر همین اساس نیز نرخ اسکناس یورو ۴۲ هزار و ۸۶۶ تومان، و نرخ حواله یورو ۳۹ هزار و ۳۶ تومان اعلام شده است همچنین در مرکز مبادله ارز و طلا نرخ اسکناس درهم ۱۰ هزار و ۹۷۳ تومان و نرخ حواله درهم نیز ۹ هزار و ۹۹۳ تومان اعلام شده است.

ضرورت توجه به شرایط بنگاه‌ها
در تعیین مزد
نماینده کارفرمایان در شورای‌عالی کار با بیان «مذاکرات مزدی به آخر هفته موکول شد» گفت: برای تعیین دستمزد باید شرایط کارگاه‌ها و بنگاه‌ها و قدرت خرید کارگران کنار هم لحاظ شود.علی‌اصغر آهنی‌ها، نماینده کارفرمایان در جلسه شورای‌عالی کار در گفت‌وگو با تسنیم؛ با بیان «تعیین حقوق کارگران به آخر هفته موکول شد» گفت: جلسه دیشب جلسه خوبی بود و مذاکرات زیادی انجام دادیم اما به نتیجه نهایی نرسیدیم.وی با بیان اینکه وزیر کار در جلسه به تعیین مزد در چارچوب قانون اشاره کردند گفت: اعداد و ارقامی که درباره سبد معیشت مورد بررسی قرار گرفت نیازمند بررسی مجدد است. وزارت اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت گزارش‌هایی از تهیه سبد معیشت را ارائه کردند که شرکای اجتماعی به‌دنبال بررسی بیشتری برای به نتیجه رسیدن هستند.آهنی‌ها تأکید کرد: دستمزد کارگران باید با تأکید بر اصل سه‌جانبه‌گری و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کارگاه‌ها و بنگاه‌ها و قدرت خرید کارگران تعیین شود.به گزارش تسنیم ، وی با بیان اینکه بخش زیادی از اشتغال در کشور را واحدهای خرد تشکیل می‌دهند اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشتغال واحدهای خرد ضرورت دارد که تورم کنترل شود تا اشتغال و اقتصاد در کشور مدیریت شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار