بستن
کد خبر: ۱۰۵۲۴۵۵

اخبــــار

اخبــــار

درخواست جدید دبیر انجمن موبایل از بانک مرکزی
دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی گفت: در حال حاضر مقرر شده همه موبایل‌های زیر ۶۰۰ دلار با ارز تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا وارد شود، اما هنوز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار با ارز حاصل از صادرات خود وارد می‌شوند.مهدی عبقری با بیان اینکه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا مقرر شد موبایل‌های زیر ۳۰۰ دلار با ارز نیمایی، ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار با ارز تالار دوم مرکز مبادله و بالای ۶۰۰ دلار با ارز حاصل از صادرات خود وارد شود، گفت: اما انجمن موبایل طی نامه‌ای از بانک مرکزی خواست همه موبایل‌ها با ارز تالار دوم مرکز مبادله وارد شود که فعلا موافقت شد همه موبایل‌های زیر ۶۰۰ دلار با ارز تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا وارد شود، اما هنوز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار با ارز حاصل از صادرات خود وارد می‌شوند و در این رابطه تصمیم جدید گرفته نشده است.وی با اشاره به اختلاف قیمت بیش از ۱۰ هزار تومانی نرخ ارز تالار دوم مرکز مبادله با ارز نیما، تصریح کرد: ما این وعده را می‌دهیم که اگر سه تقاضای انجمن از بانک مرکزی شامل تخصیص ارز تالار دوم مرکز مبادله به تمام موبایل‌ها، حذف ارز حاصل از صادرات خود برای موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار و تسهیل در تخصیص و تامین ارز در تالار دوم مرکز مبادله اجرا شود، بازار رقابتی ایجاد می‌شود و قیمت موبایل در بازار با تغییر ارز نیمایی به ارز مرکز مبادله، افزایش نخواهد یافت.

وام فرزندآوری
به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات فرزندآوری را برای فرزند اول ۳۰ میلیون، برای فرزند دوم ۶۰ میلیون، برای فرزند سوم ۹۰ میلیون و برای فرزند چهارم ۱۲۰ میلیون و برای فرزند پنجم به بعد ۱۵۰ میلیون تومان تعیین کردند.نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح روز(دوشنبه) و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، جزء ۲ بند الف تبصره ۱۶ را به تصویب رساندند.به گزارش ایسنا، بر اساس جزء ۲ بند الف تبصره ۱۶ ، تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده(۱۰) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به بعد به دنیا آمده‌اند تسهیلات قرض‌ الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می‌شود؛
۱-۲ - ‌ به ازای فرزند اول سیصد میلیون (۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
۲-۲ -به ازای فرزند دوم ششصد میلیون (۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
۲-۳ -به ازای فرزند سوم نهصد میلیون (۹۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
۲-۴ -به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و دویست میلیون (۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
۲-۵ -به ازای فرزند پنجم و به بعد یک میلیارد و پانصد میلیون (۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال

دلار به سمت ۵۰ هزار تومان
سُر خورد
قیمت انواع ارز در بازار دیروز، هم در مرکز مبادله و هم در بازار غیررسمی مانند دیروز کاهش پیدا کرد. در بازار غیر رسمی هر دلار آمریکا با کاهش حدود هزار تومانی نسبت به روز گذشته به حدود ۵۱ هزار تومان رسیده است.در بازار دیروز انواع ارز با کاهش قیمت نسبت به روز گذشته مواجه شد که به نظر می‌رسد روند کاهشی در این بازار مانند دیروز تا آخرین ساعات معاملات امروز ادامه داشته باشد.هر دلار آمریکا در بازار غیر رسمی میدان فردوسی هزار تومان نسبت به دیروز کاهش قیمت داشت و به حدود ۵۱ هزار تومان رسید. در مرکز مبادله ارز و طلای ایران هم دلار اسکناس و حواله با کاهش نسبی مواجه شده و به ترتیب به ۴۳ هزار و ۴۴۲ تومان و ۳۸ هزار و ۷۸۷ تومان رسید.به گزارش ایسنا، یورو نیز با کاهشی حدود دو هزار تومان مواجه و در محدوده قیمت ۵۴ هزار تومان قیمت گذاری شد. نرخ هر یورو به صورت اسکناس و حواله در مرکز مبادله ایران نیز به ترتیب ۴۶ هزار و ۱۸۶ تومان و ۴۱ هزار و ۲۳۷ تومان تعیین شد.

رئیس کل گمرک:صادرات ۳۷ میلیون دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان
رئیس کل گمرک با بیان اینکه ۷۰ درصد اظهارنامه شرکت‌های دانش بنیان از مسیر سبز گمرکی ترخیص می‌شود، گفت: این شرکت‌ها امسال ۳۷ میلیون دلار صادرات و ۳۰۸ میلیون دلار واردات داشته‌اند.به گزارش مهر، محمد رضوانی‌فر در یازدهمین جلسه پیگیری رفع موانع سرمایه‌گذاری و تولید با موضوع درخواست‌های پارک‌های علم و فناوری اظهار کرد: طبق لایحه بودجه سال آینده ورود ماشین‌آلات و تجهیزات خطوط تولید مشمول حقوق و عوارض گمرکی می‌شوند، اما نرخ عوارض از ۴ درصد به یک درصد کاهش پیدا می‌کند و ۷۰ درصد اظهارنامه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان از مسیر سبز گمرکی ترخیص می‌شود.وی ادامه داد: در ۱۱ ماه سال جاری به مبلغ ۳,۵۰۲ میلیارد ریال ضمانت‌نامه بانکی برای ۶۰ شرکت دانش‌بنیان اخذ شده است همچنین طی این مدت پرونده ۶۳ شرکت دانش‌بنیان در هیأت‌های حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفته است.وی به وضعیت تجارت شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و با بیان اینکه تراز تجاری ۶۰ شرکت دانش‌بنیان کشور در سال جاری منفی بوده است، گفت: حجم صادرات این شرکت‌ها ۳۷ میلیون دلار و حجم وارداتشان ۳۷۵ میلیون دلار بوده است که ۳۰۸ میلیون دلار دارای تراز منفی هستند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی