بستن
کد خبر: ۱۰۵۲۳۹۶

کوتـــاه

کوتـــاه

دستگیری سارق حرفه‌ای
فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری سارق حرفه‌ای و كشف 30 فقره سرقت دوچرخه خبر داد. سرهنگ فرج شجاعی اظهارداشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت دوچرخه در شیراز، شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان به صورت ويژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت. وی افزود: ماموران انتظامي كلانتري 14 مدرس با همکاری پایگاه تجسس شهرستان شيراز با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند در اين خصوص يك سارق حرفه‌اي و 3 خریدار اموال مسروقه را شناسايي و در مخفيگاهشان دستگير كنند. فرمانده انتظامی شیراز ضمن اشاره به اینکه سارق در بازجويي اوليه به 30 فقره سرقت اعتراف كرد، بیان داشت: در بازرسی از مخفيگاه آنها 15دستگاه دوچرخه مسروقه کشف شد. سرهنگ شجاعي با بيان اينكه متهمان تحویل مرجع قضائی شدند، به شهروندان توصیه کرد: هشدارهاي پليس در خصوص پيشگيري از سرقت را جدي گرفته و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک آن را به پليس110 اطلاع دهند.

قاتلان فراری به‌دام افتادند
فرمانده انتظامی شهرستان گناوه گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی قاتلان فراری در حال خروج از کشور در مرزهای غربی دستگیر شدند. سرهنگ حسن غضنفری اظهارکرد: در پی وقوع یک فقره قتل در مورخه ۲۵ بهمن امسال در یکی از روستاهای توابع گناوه، کشف قتل و دستگیری قاتل در دستور کار ماموران پلیس آگاهی گناوه قرار گرفت. وی افزود: با انجام تحقیقات گسترده میدانی و اطلاعاتی پلیس آگاهی و با همکاری مرکز اطلاعات جنایی استان ۲ نفر متهم شناسایی و مشخص شد از شهرستان گناوه به سمت استان‌های مرکزی و شرقی کشور متواری شده‌اند. فرمانده انتظامی شهرستان گناوه تصریح کرد: پس از هماهنگی قضائی و اخذ نیابت برای دو استان مرکزی و شرقی کشور و حضور ماموران به آن استان‌ها مشخص شد متهمان مجددا مسیر خود را تغییر داده و در یکی از استان‌های غربی کشور حضور دارند، لذا بلافاصله تیم‌های دیگری با اخذ نیابت به استان محل حضور و اختفاء متهمان در یکی از شهرهای مرزی اعزام و با هماهنگی فرماندهی انتظامی و هنگ‌مرزی هر دو نفر متهم ساعتی قبل از خروج غیرقانونی به سمت کشور ترکیه در یک عملیات پلیسی هماهنگ دستگیر و به پلیس آگاهی گناوه منتقل شدند. سرهنگ غضنفری با بیان اینکه در تحقیقات به عمل آمده متهمان به بزه‌ارتکابی اعتراف کردند، ادامه داد: در بررسی‌های صورت گرفته علت قتل اختلافات قبلی عنوان شد.

خرید تلفن‌همراه با رسید جعلی
رئیس پلیس فتا گیلان از شناسایی و دستگیری فردی که با استفاده از رسیدجعلی، از فروشنده اینترنتی کلاهبرداری کرد، خبر داد. سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر، گفت: در پي شكايت یکی از شهروندان، مبني بر اينكه پس از درج آگهی فروش تلفن‌همراه خود در سایت دیوار، شخصی ناشناس جهت خرید با وی تماس گرفته و با ارائه رسیدجعلی از وی کلاهبرداری نموده است موضوع به‌صورت ویژه در دستور کارشناسان این پلیس قرار گرفت. وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، موفق شدند متهم 28 ساله پرونده را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر نمایند. این مقام انتظامی بیان داشت: متهم جوان در ابتدا موضوع را انکار نمودنده ولی در بازجویی‌های انجام شده، در مواجهه با قرائن و مدارک لب به اعتراف گشوده و به جرم خود اقرار و هدف خود را کسب منافع مالی عنوان کرد. وی ادامه داد: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد پس از اینکه فروشنده تلفن‌همراه، آگهی خود را در سایت خرید و فروش آنلاین قرار داد، متهم با فروشنده ارتباط برقرار نموده و با کمک نرم‌افزارهای گرافیکی و ارائه رسیدجعلی، کالا را از فروشنده دریافت می‌کرد. سرهنگ نقی‌مهر یادآورشد: برای جلوگیری از به‌دام افتادن در این شیوه کلاهبرداری، پیامک بانکی خود را فعال نموده تا از تراکنش واریز و برداشت بانکی مطلع شوند و قبل از تحویل کالا از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند. وي در پايان از شهروندان خواست: هشدار‌های پلیس را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت سایبری اطلاع‌‌رسانی کنند.

دستگیری متهمان برداشت غیرمجاز
رئیس پلیس فتا کیش از شناسایی و دستگیری متهمان برداشت غیرمجاز از کارت‌بانکی خبر داد و گفت: متهمان این پرونده در کمتر از 24 ساعت شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند. سرگرد بابایی بیان داشت: شاکی با مراجعه به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضائی، درخواست رسیدگی به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌اش را به این پلیس ارائه داد و بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. این مقام مسئول ادامه داد: پس از اخذ اظهارات شاکی و بررسی‌های فنی و پلیسی متهمان که یک خانم و آقا بودند به هویت‌های معلوم مورد شناسایی قرار گرفتند و با هماهنگی مقام قضائی طی یک عملیات غافلگیرانه در کمتر از 24 ساعت دستگیر شدند. این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی اوقات شهروندان در نگهداری از کارت و رمز بانکی خود سهل‌انگاری می‌کنند که منجر به برداشت غیرمجاز وجه از حساب بانکی و سو استفاده‌های بعدی از آنان می‌شود به عموم مردم توصیه کرد: به هیچ عنوان اطلاعات کارت بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و هرگز اطلاعات شخصی ازجمله اطلاعات کارت‌ بانکی خود را در فضای مجازی به اشتراک نگذارند و در صورت مفقودی و یا سرقت کارت ‌بانکی، سریع با پشتیبانی بانک تماس گرفته و یا از طریق دستگاه خود پرداز کارت خود را مسدود نمایند. وی در پایان ، ضمن بیان اینکه آگاهی‌بخشی و پیشگیری از وقوع جرائم در فضای مجازی از اولویت‌های پلیس فتا است، به هموطنان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک ، موضوع را در اولین فرصت به پلیس اطلاع دهند و به‌صورت مستمر برای مطالعه اخبار جرائم سایبری و مصونیت از شگردهای مجرمانه به سایت پلیس فتا www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی