دستگيري سارق 11 ميليارد طلا
رئيس پليس آگاهي استان فارس از دستگيري سارق طلا از 2 منزل به ارزش 11 ميليارد و500 ميليون ريال و بازگشت آن به مالباختگان با سرعت عمل پليس خبر داد. سرهنگ حميدرضا ميرحبيبي گفت: در پي وقوع سرقت 10 ميليارد ريال طلا و جواهرات از يک منزل در يکي از نقاط شهر کرمان، تيمي از کارآگاهان پليس آگاهي اقدامات پليسي براي شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان را آغاز کردند. وي افزود: در اين رابطه با بررسي دقيق صحنه جرم و انجام ديگر اقدامهاي اطلاعاتي، خيلي زود هويت متهم دخيل در اين سرقت شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه دستگير و طلاهاي سرقتي نيز از مخفيگاهش وي کشف شد. رئيس پليس آگاهي استان در ادامه بيان داشت: اين متهم پس از واکاوي شيوه و شگردهايش و تطبيق اطلاعات حاصله با پروندههاي تحت بررسي به يک فقره سرقت طلاي ديگر به ارزش يک ميليارد و500 ميليون ريال از منزل يکي ديگر از شکات اعتراف کرد که خوشبختانه با سرعت عمل پليس در کشف اين دو سرقت تمام طلاهاي مسروقه کشف و تحويل مالباختگان شد. سرهنگ ميرحبيبي با اشاره به تکميل پرونده اين سارق و معرفي او به مراجع قضائي به شهروندان توصيه کرد: نسبت به محل نگهداري اموال گرانقيمت خود که به نوعي سرمايه يک عمر تلاش و دورانديشي محسوب ميشوند حساس باشند و آنان را به صندوق امانات بانکها بسپارند.
صندوق وام خانگي؛ ترفند کلاهبرداري
دادستان اسلام آبادغرب، از بازداشت زن کلاهبردار در اسلامآبادغرب خبر داد و گفت: اين کلاهبردار با عنوان تشکيل تعاوني و ارائه وام خانگي در اسلامآبادغرب اقدام به کلاهبرداري کرده که فعلا حکم بازداشت وي صادر شده است. سيدسجاد ملايري، دادستان عمومي و انقلاب شهرستان اسلام آبادغرب در گفتوگو با فارس، از بازداشت زن کلاهبردار در اسلام آبادغرب خبر داد و اظهارکرد: اين کلاهبردار تحت عنوان تشکيل تعاوني و ارائه وام خانگي در اسلامآبادغرب اقدام به کلاهبرداري کرده که فعلا حکم بازداشت وي صادر شده است. دادستان اسلامآباد غرب گفت: احتمال داده ميشود افراد بيشتري بدون بررسي و تحقيق اقدام به پرداخت پول به اين کلاهبردار کردهاند، لذا از مالباختگاني که با اين روش از آنها کلاهبرداري صورت گرفته تقاضا داريم با ارائه مستندات کامل در اسرعوقت(72 ساعت) به دادسراي شهرستان مراجعه و شکايت خود را تسليم کنند يا شکايت خود را از طرق دفاتر خدمات قضائي پيگيري نمايند و پس از اين تاريخ شکايت شکات قابل استماع نيست.
کشف 85 هزار عدد موادمحترقه
فرمانده انتظامي شهرستان ملارد از کشف 85 هزار عدد انواع موادمحترقه در عمليات مشترک با پليس استان البرز خبر داد. سرهنگ منصور خدايي گفت: با اخبار و اطلاعات به دست آمده مبني بر انتقال مقادير زيادي موادمحترقه غيرمجاز در شهرستان فرديس، رسيدگي به موضوع در دستورکار ماموران پليس قرار گرفت و آنان با انجام تحقيقات اوليه از صحت و سقم خبر مطلع شدند. وي با بيان اينکه تيمي از ماموران پليس امنيت عمومي در عملياتي مشترک با پليس استان البرز نسبت به شناسايي محل فعاليت متهم اقدام کردند، با هماهنگي قضائي ماموران به محل حضور اين فرد رفته و او را در عملياتي پليسي دستگير و به مقر انتظامي منتقل کردند. همچنين در بازرسي صورت گرفته از منزل متهم، 85 هزار و 200 عدد مواد محترقه کشف و ضبط شد. بهگفته خدايي براي متهم پروندهاي تشکيل و اين فرد براي ادامه روند رسيدگي به جرم روانه دادسرا شد. فرمانده انتظامي شهرستان ملارد از همچنين از کشف 80 هزار عدد چسب صنعتي قاچاق به ارزش 500 ميليارد ريال خبر داد و بيان داشت: درپي دريافت اخبار از منابع خبري مبني بر نگهداري چسب صنعتي قاچاق در صفادشت ملارد، رسيدگي به موضوع در دستورکار ماموران مبارزه با قاچاق کالا قرار گرفت و آنان پس از انجام بررسيهاي لازم و اطمينان از صحت و سقم موضوع، با هماهنگي مقام قضائي به محل موردنظر اعزام و انبار فوق را مورد بررسي قرار دادند. وي با بيان اينکه در بازرسي از انبار مورد نظر، حدود80 هزار عدد چسب صنعتي قاچاق به ارزش تقريبي 500 ميليارد ريال کشف شد، گفت: در اين خصوص پروندهاي نيز تشکيل و متهم بههمراه کالاي مکشوفه جهت سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شد.
زمينخوار ميلياردي دستگير شد
رئيس پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي آذربايجانغربي گفت: زمينخواري به ارزش 38 ميليارد ريال در اروميه با عمليات ويژه ماموران پليس امنيت اقتصادي کشف و يک نفر در اين ارتباط دستگير شد. سرهنگ بابک فرشباف اظهارکرد: ماموران پليس امنيت اقتصادي در راستاي مقابله جدي و بيامان با جرائم اقتصادي و جلوگيري از هدررفت سرمايههاي ملي با انجام کار اطلاعاتي و گشتزنيهاي هدفمند يک مورد زمينخواري را در اروميه شناسايي و پيگيري موضوع را در دستور کار قرار دادند. وي افزود: در بررسيهاي ميداني به عمل آمده توسط ماموران پليس امنيت اقتصادي مشخص شد فردي با اقدامات غير قانوني و بدون مجوز 148 متر از اراضي دولتي را با ديوارکشي به تصرف خود در آورده است. رئيس پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي آذربايجانغربي ادامه داد: ماموران پس از بررسيهاي فني به عمل آمده و اطمينان از صحت موضوع، ضمن هماهنگي با مرجع قضائي پس از تشکيل پرونده و انعکاس به مراجع ذيربط، نسبت به دستگيري متهم اقدام کردند. وي ارزش تقريبي اين اراضي ملي کشف شده را بنا به نظر کارشناسان اقتصادي 38 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: پس از اقدام سريع و قاطعانه پليس، نسبت به تخريب و خلع يد زمين مذکور اقدام شده است. سرهنگ فرشباف اضافه کرد: حفظ بيتالمال و اراضي ملي از دست سودجويان همواره در دستور کار پليس امنيت اقتصادي قرار دارد و با متخلفان اراضي ملي برابر قانون و با قاطعيت برخورد ميشود.