مهدي تاج رئيس فدراسيون فوتبال اعلام کرد سرمربي جديد تيمملي فوتبال ايران تا قبل از بيستوهشت اسفند سالجاري معرفي خواهد شد.
انصراف برخي گزينهها
مهدي تاج درباره اينکه برخي از گزينههاي داخلي از قبول مسئوليت تيمملي فوتبال ايران انصراف دادهاند، اظهار داشت: شرايط فدراسيون اين بود که از بهترين ظرفيتهاي خودش استفاده کند، به همين دليل از مربيان باتوان که ميتوانستند اداره تيمملي را بهعهده بگيرند، دعوت شد، اگر برخي سرمربيان خودشان را آماده نميبينند، فدراسيون حتما از ديگران استفاده خواهد کرد.
داخلي يا خارجي
وي در مورد اينکه فدراسيون ترجيح ميدهد سراغ گزينه خارجي برود يا داخلي، تصريح کرد: در نظرسنجي چيزي که به فدراسيون رسيده بود، رفتن مردم بهسمت گزينه خارجي بود. در کشورمان مربيان خوبي داريم که اگر انتخاب شدند بسما...، در غير اين صورت بهسمت گزينه خارجي ميرويم.
جلسه با مخبر
رئيس فدراسيون فوتبال راجع به جلسهاش با محمد مخبر معاون اول رئيسجمهور خاطرنشان کرد: اعتقادمان اين است که بايد از همه ظرفيتها از جمله دولت استفاده شود، درخواستکننده جلسه با مخبر ما بوديم و دنبال اين موضوع هستيم.
گزينه خاص؟!
تاج در پاسخ به اين سؤال که آيا فدراسيون به گزينه خاصي رسيده است يا نه، گفت: اگر رسيده بوديم، اعلام ميکرديم. اگر همين امروز اردوي تيمملي را تشکيل دهيم بازيکني نميتوانيم در اختيار تيمملي قرار دهيم، چون ليگ را در پيش داريم و مليپوشان تنها در فيفادي ميتوانند به تيمملي ملحق شوند. ما در فيفادي دو بازي تدارکاتي در فروردين ماه سال آينده خواهيم داشت. اردوي تيمملي از 28 اسفند سالجاري آغاز ميشود و حتما تا قبل از آن سرمربي تيمملي معرفي خواهد شد.
سرمربي سابق قطر؟
وي در مورد اينکه گفته ميشود فيلکس سانچس سرمربي سابق قطر از بين گزينههاي خارجي و امير قلعهنويي در داخليها، در اولويت هستند، تأکيد کرد: گزينههاي ايراني همينهايي بودند که اعلام شد و يکي دو نفر ديگر نيز پيشنهاد شدهاند. فوتباليها ظرفيت کشور را ميدانند. در مورد مربي خارجي، اما گزينههايي هستند که يکي از آنها سرمربي قطر است. سعي ميکنيم از بهترين گزينه براي تيمملي استفاده کنيم.
وضعيت دلار و مربي خارجي
رئيس فدراسيون فوتبال در واکنش به اينکه با بالا رفتن قيمت دلار نگران جذب سرمربي خارجي نيست، يادآور شد: اگر مربي خارجي بياوريم و نتوانيم پول بدهيم به مشکل ميخوريم. براي انتخاب سرمربي خارجي دو مشکل داريم؛ يکي انتقال پول است، مثل پرونده ويلموتس که نتوانستيم پول او را انتقال دهيم، بنابراين نميخواهيم پرونده جديدي تشکيل شود. اگر دو ماه پول مربي را ندهيم ميتوانند طبق قوانين فيفا يکطرفه قراردادشان را فسخ کنند. هر کسي در کشوري قراردادي ببندد که مغاير با فيفا باشد، فيفا از قوانين خودش براي جريمه کردن استفاده ميکند، مثل ماجراي استراماچوني، کالدرون، برانکو و ويلموتس، آنها از اين بند استفاده و قراردادشان را فسخ کردند، ما نميخواهيم دچار اين مشکل شويم و از طرف دولت و خودمان قصد داريم مطمئن شويم که مشکلي پيش نيايد، اگر اين اتفاق نيفتد سراغ گزينه داخلي ميرويم.