6 باند توليد موادمحترقه متلاشي شد
فرمانده انتظامي غرب استان تهران گفت: يکميليون و 750 هزار قلم انواع موادمحترقه پرخطر از يک باند 6 نفره در شهرستان ملارد کشف شد. سردار کيوان ظهيري با حضور در نمايشگاه کشفيات موادمحترقه پرخطر در غرب استان تهران اظهارداشت: با رصد اطلاعاتي چهار کارگاه توليد گسترده موادمحترقه در شهرستان ملارد کشف شد. وي با اشاره به کشف يکميليون و 750 هزار قلم انواع موادمحترقه افزود: يک باند 6 نفره که در توليد و توزيع موادمحترقه پرخطر فعاليت ميکردند، دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شدند. فرمانده انتظامي غرب استان تهران خاطرنشان کرد: يکميليون و 750 هزار موادمحترقه براي ناآرامکردن جامعه در چهارشنبهسوري تدارک ديده شده بود که پليس با چشمان تيز بين خود اين محموله بزرگ را توقيف کرد. ظهيري با بيان اينکه بيش از 9 تن اکليل، سرنج و مواد اوليه ساخت مواد محترقه خطرناک از اين باند کشف شد، اضافه کرد: پنج نفر از توليدکنندگان موادمحترقه از اتباع بيگانه بودند که قطعا با برخورد قاطع قانون مواجه خواهند شد. اين مسئول ادامه داد: خانوادهها بايد مراقبتهاي بيشتري در دسترسي فرزندان خود به موادمحترقه داشته باشند و در صورت اطلاع از محل خريد و فروش مواد پرخطر محترقه، پليس را از طريق سامانه 110 مطلع کنند. فرمانده انتظامي غرب استان تهران در پايان به کشف 55 قبضه سلاح گرم در شهرهاي غرب استان تهران اشاره و يادآوري کرد: يک باند 9 نفره که اقدام به خريدوفروش سلاح گرم ميکردند دستگير و تحويل مراجع قضائي شدند.
کشف 257 فقره سرقت
فرمانده انتظامي استان همدان از کشف 257 فقره سرقت در نتيجه اجراي طرح سراسري تشديد مقابله با سرقت در استان خبر داد. سردار سلمان اميري گفت: طرح سراسري تشديد مقابله با سرقت همزمان با سراسر کشور از 25 بهمنماه با حضور يگانهاي اجرايي و با محوريت پليس آگاهي در سطح استان آغاز شد. وي افزود: در اين طرح تيمهايي از يگانهاي اجرايي؛ پليس آگاهي، کلانتريها، يگان امداد و شهرستانهاي تابعه با هدايت عملياتي پليس آگاهي استان شرکت کردند. سردار اميري با اشاره به تداوم اجراي طرح در استان، به نتايج بهدست آمده تاکنون اشاره کرد و افزود: کشف 257 فقره انواع سرقت، دستگيري 227 سارق و6 خريدار اموال مسروقه بخشي از توفيقات يگانها در طرح است. اين مقام مسئول بيان داشت: در اين طرح156 واحد صنفي توسط ماموران مورد بازرسي قرار گرفت که براي تعدادي از آنها تذکر کتبي صادر و 6 واحد صنفي متخلف نيز پلمب شد.
کلاهبرداري ميلياردي در ساخت مسکن
فرمانده انتظامي استان مازندران از دستگيري فردي که به بهانه ساخت مسکن از 300 شهروند يکهزار ميليارد ريال کلاهبرداري کرده بود، خبر داد. سردار مرتضي ميرزايي اظهارداشت: در پي مرجوعهاي قضائي از استان اصفهان و شکايت تعدادي از شهروندان در شهرستان محمودآباد مبني بر کلاهبرداري از آنها تحتعنوان ساخت مسکن؛ بررسي موضوع در دستور کار ماموران پليس امنيت عمومي محمودآباد قرار گرفت. وي ادامه داد: با اقدامات فني و تحقيقات بهعمل آمده مشخص شد، متهم که از چندين نفر از شهروندان اصفهاني کلاهبرداري کرده بود در اين استان نيز خود را بهعنوان يکي از سازندگان مسکن معرفي و از آن طريق از مردم اين استان نيز کلاهبرداري کرد. فرمانده انتظامي استان مازندران تصريح کرد: در ادامه رسيدگي به پرونده ماموران پليس امنيت عمومي اين استان با همکاري ماموران پليس آگاهي اصفهان با تلاش شبانهروزي مخفيگاه متهم را در شهرستان محمودآباد شناسايي کردند. اين مقام انتظامي در ادامه از دستگيري متهم در عملياتي غافلگيرانه خبر داد و اظهارداشت: متهم در بازجوييهاي به عمل آمده به کلاهبرداري يکهزار ميليارد ريالي از 300 شهروند در استانهاي مازندران و اصفهان اعتراف کرد و پس از تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائي شد. سردار ميرزايي در خاتمه به شهروندان توصيه کرد: براي خريدوفروش خانه و زمين نسبت به استعلام از مبادي مربوطه و دستگاههاي مسئول اقدام کنند تا شاهد بروز چنين کلاهبرداريهايي در اين خصوص نباشيم.