سعيد مراغهچيان، پيشکسوت استقلال در خصوص عملکرد شاگردان سايپنتو و البته حاشيههاي سرمربي استقلال در ليگبرتر صحبت کرد.
درباره برتري 2 گله استقلال مقابل پيکان چه نظري داريد؟
استقلال به هماهنگي کامل رسيده و بازيکنان بهخوبي يکديگر را پيدا ميکنند و با وجود فقدان بازيساز، آرش رضاوند و سعيد مهري بهخوبي خلق موقعيت ميکنند. خداراشکر از اين 4 هفته 12 امتياز کامل را گرفتيم و به صدرجدول نزديکتر شديم. تيم پيکان خطرناک بازي کرد و با وجود اينکه 2 گل دريافت کرد؛ ميتوان گفت شانس گلزني داشتند و براي استقلال مشکلساز شدند. استقلال به يک بلوغ تاکتيکي رسيده و حريفان کار سختي را مقابل شاگردان ساپينتو خواهند داشت.
در خصوص حواشي مربوط به ريکاردو ساپينتو چه نظري داريد؟
ساپينتو مربي خوبي است، اما اخلاق حرفهاي ندارد. مربي که نياز باشد به او گوشزد کرد که اين کار را نکن آن کار را بکن حرفهاي است؟ بهنظر من ساپينتو بايد کمي آرامش خود را حفظ کند؛ هرچقدر هم حق با او باشد، اما نبايد بهانه دست بقيه دهد. تيمهاي ليگ برتري ديگر او را شناختهاند و ميدانند چگونه بايد او را به حاشيه بکشانند و کارشان را بلد هستند. وقتي ميبينند در زمين بازي حريف استقلال نيستند سريع روي اعصاب ساپينتو راه ميروند و او را عصبي ميکنند تا اينگونه حداقل لذت برد را از او بگيرند. بهنظرم کادرفني استقلال بازهم بايد در اين رابطه گوشزدهايي را به ساپينتو بکند تا ديگر چنين مشکلاتي را نبينيم.
استقلال بايستي مقابل ملوان در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي به ميدان برود!
همهچيز در جام حذفي متفاوت است. ملوان تيمي نيست که بخواهيم آن را دست کم بگيريم، زيرا در آخرين بازي که مقابل استقلال در آزادي انجام دادند؛ نشان دادند که ميتوانند راه گلزني را پيدا کنند.