بستن
کد خبر: ۱۰۵۱۲۵۷

در بحث حقوق عامه عقب‌ماندگی زیادی داریم

در بحث حقوق عامه عقب‌ماندگی زیادی داریم

دادستان کل کشور اظهار داشت: وقتي حقي از شهروندي ضايع مي‌شود و مدعي خاصي ندارد، دادستان‌ها بايد ورود کرده و اين مسائل را دنبال کنند و وظيفه دادستان‌ها در اين راستا سنگين است و بايد کارهاي زيادي صورت بگيرد. حجت‌الاسلام منتظري گفت: متأسفانه براي ترک فعل مديران، قانون جامعي نداريم، مي‌توان يک مواردي در لابه‌لاي قوانين پيدا کرد اما خيلي ناقص هستند. رسيدگي به ترک فعل‌ها يکي از مطالبات جدي مردم است. وي افزود: يکي از راه‌هاي احيا و صيانت از حقوق عامه، انجام کار علمي درباره آن است. مصاديق حقوق عامه بيش از 103 مورد است. در بحث حقوق عامه با اينکه کارهاي زيادي تاکنون صورت گرفته اما عقب ماندگي زيادي داريم. منتظري تصريح کرد: مديون مردم و شرمنده آنها هستيم و بايد قدردان آنها باشيم.

يک نماينده ادوار مجلس با اشاره به سفر رئيس‌جمهور کشورمان به چين گفت: معتقدم يکي از مسائل مهم، جايگاه ايران در طرح يک کمربند يک جاده است که طرحي فرامنطقه‌اي است شايد بتوان گفت جهاني است و با توجه به موقعيت کشورمان و ارتباط با آب‌هاي آزاد در جنوب فرصت بسيار خوبي است که در اين زمينه هم توافق‌هاي لازم صورت گيرد. علا‌ء‌الدين بروجردي افزود: من فکر مي‌کنم غربي‌ها آب در هاون مي‌کوبند. چين مدت‌هاست در مسيري قرار گرفته که آمريکا و غرب نمي‌توانند آن را به زعم خودشان مهار کنند. چين به لحاظ اقتصادي در جايگاه اول جهان قرار دارد و فاصله خود را به لحاظ توليد ناخالص داخلي هر چه بيشتر با آمريکا دارد کم مي‌کند و يکي از حساسيت‌هاي آمريکا هم در همين زمينه است.

يک عضو کميسيون انرژي مجلس درباره سفر رافائل گروسي به تهران اظهار داشت: ما بايد ديدگاه خود را عوض کنيم و دنبال اينکه آقاي گروسي بيايد يا نيايد نباشيم، مديرکل آژانس فقط مي‌تواند يک پيام‌هايي را بياورد و ببرد، او هم نماينده غربي‌هاست در اين قضيه. ما بايد راهبرد خود را در اين زمينه مشخص کنيم که ما يک نقش‌آفرين اساسي در مناسبات جهاني هستيم، قدر منزلت خود را بدانيم و از موضع اقتدار مذاکره کنيم. يعني باب مذاکره را نمي‌بنديم، مذاکره مي‌کنيم چون مي‌خواهيم مساله‌مان را با دنيا از موضع قدرت حل کنيم. فريدون عباسي گفت: قدرت ما هم در علم و فناوري است و آن‌ها نياز دارند که بيايند با ما حرف بزنند و تهديد کنند. اگر هم آقاي گروسي مي‌خواهد بيايد اينجا بايد قبلش اعلام کند که مي‌خواهد بيايد چه بگويد و راجع به چه چيزي مي‌خواهد صحبت کند و بعد هم تضمين بدهد که نتايجي که اينجا گرفته مي‌شود را درست ارائه کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی