مردم کشورمان نقدهايي دارند اما اجازه سوءاستفاده دشمن را نميدهند. دبيرکل حزب جمهوريت ايران اسلامي گفت: اکثريت مردم، اصل نظام را قبول، اما به عملکرد مسئولان نقد جدي دارند. رسول منتجبنيا با اشاره به ريشههاي اعتراضات مردم، ادامه داد: مردم اعتراض دارند که چرا مشکلات اقتصادي و معيشتي آنها را حل نمي شود؟ ترکيب دولت مخصوصا ستاد اقتصادي دولت بايد تجديدنظر انجام شود. اگر تحول واقعي در اين بخش رخ دهد، مشکلات اقتصادي هم سامان خواهد يافت.
ظاهرا طرح سوال از رئيسجمهور واقعيت ندارد. عضو هياترئيسه مجلس ادعاي يک رسانه مبني بر طرح سوال از رئيسجمهور به نقل از يک منبع نامشخص را بياساس و کذب دانست و گفت: ادعاي مطرح شده به نقل از نمايندهاي موهوم فقط يک کار رسانهاي است و قابل اعتنا نيست. عليرضا سليمي با تکذيب خبر برخي رسانهها درباره سوال از رئيسجمهور اظهارکرد: برخلاف ادعاي منتشر شده، هيچ سوالي در سامانه مجلس در خصوص سوال از رئيسجمهور ثبت نشده است.
معينالدين سعيدي، نماينده چابهار درباره طرح مجلس مبني بر «مجازات افراد معروف و مشهور قبل از اظهارنظر مقامات رسمي» گفت: موضوعي را تعدادي از همکاران ما تحت عنوان الحاق يک ماده به ماده 512 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامي مطرح کردند که در واقع براساس اين پيشنهاد اظهارنظر افراد قبل از اظهارنظر منابع رسمي به نوعي که واقعيت نداشته باشد مشمول 1تا 5 سال زندان ميشود. در شرايط فعلي کشور طبعا ايجاد چنين محدوديتهايي مشکلي را حل نميکند..