بستن
کد خبر: ۱۰۵۰۵۴۹

گدام فيلمسازان جوان براي سيمرغ رقابت مي‌کنند؟

گدام فيلمسازان جوان براي سيمرغ رقابت مي‌کنند؟

11 فيلمساز انجمن سينماي جوانان ايران در بخش رقابتي چهل‌ويکمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر براي کسب سيمرغ حضور دارند. دوازدهم بهمن 1401، تنور رقابت فيلمسازهاي کشور که سوداي سيمرغ چهل‌ويکمين جشنواره بين‌المللي فجر را دارند، روشن مي‌شود، جشنواره‌اي که با حضور 24 فيلم بلند سينمايي قرار است، برپا شود. در اين بين يک نکته بسيار مهم در بين فيلم‌هاي اين دوره از جشنواره و کارگردان‌هاي آنها قابل ملاحظه‌ است، آن هم حضور پررنگ کارگردان‌هايي که سينما را به‌عنوان هنرجوي انجمن سينماي جوانان ايران و يا با توليد فيلم کوتاه در انجمن سينماي جوانان ايران آغاز کرده‌اند و به نوعي کارگردان‌هايي هستند که انجمن سينماي جوانان ايران طي سه دهه گذشته به سينماي کشور معرفي کرده است. چهل‌ويکمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر از بين 24 فيلم راه يافته به بخش رقابتي، شاهد حضور 11 کارگردان است که دانش آموخته انجمن سينماي جوانان ايران هستند و يا با انجمن فيلم کوتاه توليد کرده‌اند که اسامي اين کارگردان‌ها به شرح زير است: فيلم سينمايي «آنها مرا دوست داشتند» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي محمدرضا رحماني. فيلم سينمايي «بعد از رفتن» به کارگرداني رضا نجاتي و تهيه‌کنندگي محمود بابايي. فيلم سينمايي «جنگل پرتقال» به کارگرداني آرمان خوانساريان و تهيه‌کنندگي رسول صدرعاملي. فيلم سينمايي «سرهنگ ثريا» به کارگرداني ليلي عاج و تهيه‌کنندگي جليل شعباني. فيلم سينمايي «عطرآلود» به کارگرداني هادي مقدم‌دوست و تهيه‌کنندگي يوسف منصوري. فيلم سينمايي «کت چرمي» به کارگرداني حسين ميرزامحمدي و تهيه‌کنندگي کامران حجازي. فيلم سينمايي «کاپيتان» به کارگرداني محمد حمزه‌اي و تهيه‌کنندگي سيدصابر امامي. فيلم سينمايي «گل‌هاي باوارده» به کارگرداني مهرداد خوشبخت و تهيه‌کنندگي سعيد سعدي. فيلم سينمايي «وابل» به کارگرداني تورج اصلاني و تهيه‌کنندگي سپهر سيفي. فيلم سينمايي «هوک» به کارگرداني حسين ريگي و تهيه‌کنندگي علي آشتياني‌پور. فيلم سينمايي «يادگار جنوب» به کارگرداني پدرام پوراميري و حسين دوماري و تهيه‌کنندگي مجتبي رشوند. همچنين فيلم سينمايي «48 ساعت» به کارگرداني ابوذر حيدري و تهيه‌کنندگي حسين رضوي نيز در بخش فيلم‌هاي رزرو چهل‌ويکمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر حضور دارد. رضا نجاتي، آرمان خوانساريان، ليلي عاج و ابوذر حيدري جزو کارگردان‌هاي فيلم اولي جشنواره هستند. سال گذشته هم در چهلمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر هم کاظم دانشي کارگردان «علفزار»، اميد شمس کارگردان «ملاقات خصوصي» و آرين وزيردفتري کارگردان «بي‌رويا» به عنوان کارگردان‌هاي فيلم اولي و البته موفق جشنواره که در بخش‌هاي مختلفي صاحب سيمرغ و نامزد شده بودند، که در کارنامه آن‌ها هنرجويي در انجمن سينماي جوانان ايران، توليد فيلم کوتاه، تدريس و حضور در جشنواره بين‌المللي فيلم کوتاه تهران ديده مي‌شود.

تمديد فراخوان جشنواره «نوجوونيم»

حسين شکيب‌راد، دبير رسانه‌اي جشنواره «نوجوونيم» از تمديد مهلت ارسال اطلاعات و مدارک به دبيرخانه جشنواره «نوجوونيم» خبر داد. حسين شکيب‌راد افزود: با توجه به درخواست و استقبال علاقه‌مندان براي شرکت در جشنواره «نوجوونيم»، مهلت دريافت اطلاعات و مدارک از سوي دبيرخانه اين جشنواره تا روز يکشنبه 16 بهمن تمديد شد. وي بيان کرد: جشنواره «نوجوونيم» با هدف کشف استعدادهاي نوجوانان در عرصه‌هاي هنري، رسانه‌اي، فرهنگي، ادبي و... ويژه نوجوانان متولد 1383 تا 1389 شهر تهران، در مناطق 22 گانه طراحي شده است و رويکرد ما در اين جشنواره اين است که در ايام دهه فجر، رويش‌هاي انقلاب را کشف کنيم. دبير رسانه­اي جشنواره «نوجوونيم» تصريح کرد: نوجوانان تهراني مي‌توانند تا 16 بهمن‌ماه با ارسال عدد 1 به سامانه پيامکي 20001837 و دريافت لينک فرم ثبت‌نام، با تکميل اطلاعات درخواستي در اين جشنواره شرکت کنندو براي دريافت اطلاعات بيشتر با 1837 تماس بگيرند.

بازگشت «سلمان فارسي» به ايران

سريال الف ويژه «سلمان‌فارسي» به کارگرداني داوود ميرباقري اين روزها در شهرک سينمايي غزالي در حال تصويربرداري است. گروه سازنده «سلمان‌فارسي» پروژه الف‌ ويژه سيمافيلم به کارگرداني داوود ميرباقري که در چند ماه اخير در ارمنستان در حال تصويربرداري بود، به ايران بازگشته است. پيش از اين آخرين سکانس‌هاي فصل بيزانس سريال «سلمان‌فارسي» در ارمنستان فيلمبرداري شد. سريال «سلمان‌فارسي» در ژانر درام تاريخي در حال ساخت است که تصويربرداري آن از 11 ديماه 1398 آغاز شده‌ است. اين مجموعه قرار است در 60 قسمت ساخته شود. اين سريال داستان سلمان‌فارسي، صحابه ايراني پيامبر اسلام را به تصوير مي‌کشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی