پرسپوليس با برتري مقابل ون پارس در ضربات پنالتي راهي مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي شد. مرتضي فنونيزاده پيشکسوت پرسپوليس در اين خصوص صحبت کرد.
درباره پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل ون پارس اصفهان چه نظري داريد؟
به خاطر ثبت نتايج باور نکردني به جام حذفي، جام شگفتيها ميگويند. بازيکنان ون پارس با انگيزه زياد و دو چندان به مصاف پرسپوليس آمده بودند. مدافعان و دروازهبان تيم اصفهاني در مقابل حملات پرسپوليس بسيار عالي کار کردند. پرسپوليس ميتوانست بيشتر از 6 گل به ون پارس بزند، اما ازخودگذشتگي و فداکاري حريف مانع گلزنيهاي بازيکنان پرسپوليس شد. دروازهبان ون پارس روز خوبي را پشت سر گذاشت و فرصتهاي گلزني زيادي را از بازيکنان پرسپوليس را گرفت. بايد به مجتبي توتوني، سرمربي اين تيم تبريک گفت که تيم بسيار خوبي را راهي مسابقات جام حذفي کرده بود و در نهايت با تيم اول ليگ ايران بازي خوب و پاياپايي را هم به نمايش گذاشت. سيستم خوبي را از آنها ديديم که در ضدحملات بسيار خطرناک ظاهر شدند. بازيکنان ون پارس هم انگيزه زيادي براي نشان دادن خود داشتند.
پرسپوليس با اشتباهات داوري دو گل مقابل ون پارس دريافت کرد!
هر دو گلي که تيم فوتبال ون پارس زد، با اشتباهات داوري صورت گرفت. پنالتي که به نفع تيم اصفهاني گرفته شد، اصلاً درست نبود، گل دوم هم آفسايد بود. اگر سيستم VAR در فوتبال ايران راهاندازي ميشد حق به حقدار ميرسيد. بايد مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ هر طور شده اين سيستم را در بازيهاي ليگ برتر بياورند تا هيچ تيمي از اشتباهات داوري متضرر نشود. در نيم فصل دوم که بازيها بسيار حساس و رقابت براي قهرماني و نيفتادن بالا ميرود، نياز به سيستم VAR احساس خواهد شد.
محمد عمري نشان داد بازيکن با کيفيتي است!
عمري بازيکن بسيار با تکنيکي است که در دريبل زدن و شوتزني مهارت بالايي دارد. او ميتوانست زودتر خودش را به سطح بالاتر برساند. سال قبل با اينکه بازيهاي کمتري به او ميرسيد، عملکرد خوبي داشت. عمري اين فصل خودش را به عنوان ستاره پرسپوليس و فوتبال ايران معرفي کرده است. اميدوارم اين روند رو به رشدش ادامه پيدا کند و به فوتباليست ارزندهاي در تيم ملي ايران تبديل شود.