بستن
کد خبر: ۱۰۴۸۲۲۵

خبــــــر

خبــــــر

قيمت خودرو روي مدار صعودي

قيمت خودرو همچنان به روند افزايشي خود ادامه مي‌دهد کارشناسان معتقدند که با عرضه قطره‌چکاني خودرو به بازار، به نظر مي‌رسد روند افزايش قيمت ادامه داشته باشد اين درحالي است که قيمت خودرو صفر داخلي روز شنبه، سوم دي 1401، با توجه به آمار و قيمت روزانه سايت ديوار با تغييراتي همراه شد. قيمت خودرو در سايت‌هاي آگهي و خريد و فروش خودرو همچنان افزايشي است. قيمت خودرو همگام با افزايش نرخ دلار و سقف‌شکني‌هاي پي در پي با افزايش همراه شد و رکوردهاي جديدي را ثبت کرد. البته اين افزايش قيمت و رکوردزني‌ها همچنان ادامه دارد و بازار خودرو را دچار شوک بزرگي کرده است. از ابتداي سال 1401 قيمت پرايد با ثبات نسبي همراه شده بود، اما برخلاف آن ماه‌ها، سقف‌شکني تاريخي دلار اين ثبات را شکست و اين خودرو را با افزايش قيمت همراه کرد. حال پرايد 111 که توليد آن مدت‌هاست متوقف شده، وارد بازه جديد قيمتي شد. اين خودرو در قيمت 245 ميليون تومان به فروش مي‌رسد. پرايد 131 نيز امروز به نرخ 234 ميليون تومان عرضه مي‌شود. پژو 207 اتومات پس از روزها افزايش قيمت، در محدوده قيمتي 713 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود و خودرو دنا معمولي هم که روزها بود که با ثبات قيمت همراه شده بود و مانند روزهاي گذشته، در قيمت 541 ميليون تومان در بازار ثابت ماند همچنين پژو پارس اتوماتيک که در روزهاي گذشته جهش قيمتي زيادي را تجربه کرد، اما ديروز در قيمت 580 ميليون تومان در بازار خودرو کشور ثابت ماند.تارا اتوماتيک هم که در هفته‌هاي گذشته با افزايش قيمت قابل‌توجهي همراه شد، ديروز به نرخ 715 ميليون تومان در بازار عرضه شد، اما خودروهايي که در بازار بيشتر مورد معامله قرار مي‌گيرند و خريدار بيشتري دارند امروز با چه قيمتي به بازار عرضه مي‌شوند و تيبا هاچ‌بک‌ پلاس که از خودروهاي پرطرفدار اين روزهاست، صبح ديروز مجددا در محدوده 278 ميليون تومان قيمت‌گذاري شد و قيمت پژو 206 تيپ دو صفر نيز حالا 425 ميليون تومان ارزش دارد. در اين ميان، تيپ پنج اين مدل پژو در بازار کشور در نرخ 455 ميليون تومان به بازار عرضه شد که در اين ميان، اين مساله مطرح مي‌شود که در بين هياهوي بازار خودرو و نوسان قيمت‌ها، بازار در روزهاي آينده چه روندي را طي مي‌کند.عماد جعفري، کارشناس صنعت خودرو گفت: در حال حاضر هيچ عاملي براي کاهش قيمت خودرو در بازار وجود ندارد و اين روزها حتي ميزان تقاضا در بازار نيز کاهش يافته است، اما نکته قابل توجه اين است که فروشنده‌ها نيز براي فروش خودروهايشان دست نگه داشته‌اند و عملا در بازار خريد و فروشي صورت نمي‌گيرد گرچه خودروسازان به صورت ماهانه آمارهايي مبني بر افزايش توليد محصولات خود منتشر مي‌کنند، اما عرضه خودرو همچنان قطره‌چکاني است و به همين دليل قيمت‌ها افزايش پيدا مي‌کند. با اين روندي که بازار خودرو در کشور طي مي‌کند، به نظر مي‌رسد قيمت خودروهاي خارجي نيز پس از ورود به بازار ايران با جهش زيادي همراه شود.

بخشنامه جديد بانک مرکزي درباره سقف ورود و خروج ريال

براساس بخشنامه بانک مرکزي، ورود و صدور پول رايج کشور توسط هر مسافر اعم از اتباع ايراني و خارجي از حداکثر 500 هزار تومان به پنج ميليون تومان افزايش پيدا کرد. بررسي‌هاي حقوقي بانک مرکزي در بخشنامه‌اي به اداره نشر اسکناس و خزانه اين بانک اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره 01/237350 مورخ 1401/9/22 در خصوص بررسي و اظهارنظر راجع به ورود ريال همراه مسافر بيش از سقف مجاز به اطلاع مي‌رساند دستورالعمل اجرايي ضوابط ناظر بر نحوه ورود و خروج ريال همراه «مسافر» موضوع نامه شماره 01/11903 مورخ 1401/1/22 معاون محترم حقوقي و امور مجلس تاکنون مورد تصويب شوراي پول و اعتبار قرار نگرفته و قابل استناد است. علي ايحال حسب مصوبه جلسه يکهزار و دويست و چهل و يکم شوراي پول و اعتبار مورخ 1396/9/21، ورود و صدور پول رايج کشور توسط هر مسافر اعم از اتباع ايراني و خارجي حداکثر تا مبلغ پنجاه ميليون ريال (50. 000. 000) بلامانع است و به موجب تبصره (5) ماده (2) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز «وارد کردن خارج کردن و يا اقدام به خارج کردن وجه رايج ايران بدون رعايت ضوابط تعييني شوراي پول و اعتبار که در حدود اختيارات قانوني اين شورا تعيين شده است به شرط احراز علم و عمد در مراجع ذي صلاح با استناد به قرائن و امارات موجود نيز مشمول جريمه تخلف اخير مي‌شود.»به گزارش ايسنا، با عنايت به اينکه در مکاتبات گمرک اعلام شده است برخي اتباع خارجي هنگام ورود به کشور حامل مقاديري وجه رايج کشور بيش از ميزان مجاز بوده‌اند عمل ارتکابي در صورت احراز علم و عمد در مراجع ذي صلاح و در صورت تشخيص مراجع ياد شده تخلف بوده و مشمول جريمه مورد اشاره در تبصره مذکور است. بنابراين، طبق اين بخشنامه در حال حاضر سقف مجاز ورود و خروج ريال براي هر مسافر پنج ميليون تومان شده، اين در حالي است که براساس آخرين اعلام بانک مرکزي، پيش از اين، ميزان ورود و خروج ريال توسط هر مسافر حداکثر تا 500 هزار تومان مجاز بوده است.

تنظيم بازار ميوه شب عيد به بخش خصوصي واگذار شد

معاون بازرگاني وزارت جهاد کشاورزي از واگذاري تنظيم بازار ميوه شب عيد به بخش خصوصي خبر داد.به گزارش مهر ، محسن شيراوند، معاون بازرگاني وزارت جهاد کشاورزي با اشاره به اهداف دولت از مشارکت بخش خصوصي در تنظيم بازار ميوه شب عيد گفت: در بحث تأمين ميوه شب عيد به ويژه سيب و پرتقال، دولت به دنبال توزيع ميوه به قيمت مناسب براي مصرف‌کننده و تأمين و حمايت از توليدکننده است.وي افزود: تشخيص وزارت جهاد کشاورزي براي تنظيم بازار ميوه شب عيد اين است که اين اقدام احتياطي است و بايد انجام شود.معاون بازرگاني وزارت جهاد کشاورزي گفت: يکي از اشتباهات سال‌هاي گذشته اين بود که قيمت براي خريد اعلام مي‌شد يعني دولت اين پالس را به بازار مي‌داد که به عنوان مثال قيمت پرتقال 4,500 تومان است، يعني تحت هيچ شرايطي پايين‌تر از اين قيمت نفروشيد و اگر براي کسي هم عرضه پايين‌تر از اين قيمت به صرفه بود، اين کار را نمي‌کرد چرا که سياست دولت بر اين است که با قيمت 4,500 تومان خريد کند و امسال براي نخستين‌بار براي آن که بتوانيم افزايش قيمت‌ها را مديريت کنيم اعلام کرديم، قيمت خريد تعيين نمي‌کنيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی