بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۸۰۹

ظرفیت غنی‌سازی به بیش از دو برابر کل تاریخ رسید

ظرفیت غنی‌سازی 
به بیش از دو برابر کل تاریخ رسید

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: قانون اقدام راهبردی قانون خوبی برای توسعه صنعت هسته‌ای بود و بخوبی اجرا شده است. محمد اسلامی افزود: اجرای این قانون غنی سازی را به سطحی رساند که در حال حاضر ظرفیت غنی سازی کشور به بیش از دو برابر کل تاریخ این صنعت رسیده است. بنا بر گزارش خانه ملت، معاون رئیس‌جمهور گفت: سند جامعی برای پیشرفت صنعت و ایجاد ظرفیت بومی در سطح صنایع کشور تدوین شده است که بر اساس آن برنامه‌های سازمان پیش می‌رود. وی با بیان اینکه انرژی هسته‌ای و تولید برق اتمی صرفه‌جویی اقتصادی زیادی برای کشور داشته و در کاهش مصرف سوخت فسیلی و تجدید ناپذیر و مشکلات محیط زیستی موثر است، گفت: در صورت توجه به این موضوع می‌توان منابع خوبی برای توسعه دانش هسته‌ای و کمک به بخش‌های دیگر نظیر پزشکی و کشاورزی تأمین کرد.

فعال سیاسی گفت: آیین‌نامه برگزاری تجمعات قانونی به زودی نهایی شده و به اجرا در می‌آید. حسین کنعانی‌مقدم درباره نشست اخیر دفتر سیاسی وزارت کشور با نمایندگان خانه احزاب ایران برای بررسی پیش‌نویس آیین‌نامه تجمعات قانونی، اظهار کرد: در این جلسه پیش‌نویس آیین‌نامه‌ای که تهیه شده بود، توسط نمایندگان سه جریان اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل خانه احزاب بررسی شد. من معتقدم اقدام بسیار خوبی از سوی وزارت کشور انجام شد و امیدوارم زودتر این آیین‌نامه اجرایی شود. وی با بیان اینکه در قانون اساسی و قانون احزاب، بحث تجمعات قانونی وجود دارد، خاطرنشان کرد: اکنون وزارت کشور در حال نهایی کردن آیین‌نامه برای اجرای این قانون است. البته این آیین‌نامه با مشورت و بررسی نهادهای نظامی، انتظامی، شورای امنتی کشور و شورای عالی امنیت ملی تهیه شده است. وزارت کشور تاکید دارد این آیین‌نامه سریع‌تر نهایی شود تا بستر برای برگزاری تجمعات قانونی فراهم شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما از روز اول سیاست تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را اشتباه می‌دانستیم نه اینکه ارز به کالاهای اساسی اختصاص پیدا نکند بلکه روش تخصیص اشتباه بود؛ باید در شرایط تورمی کالای ارزان به مردم داده شود. سفره مردم خط قرمز نظام باشد. محمدرضا پورابراهیمی با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۸میلیارد دلار ارز ترجیحی داده شد، افزود: پیش بینی ما این است که امسال در مقایسه با سال گذشته حداقل بین ۴ تا ۵ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در تخصیص ارز برای کالاهای اساسی رخ دهد؛ اینها یعنی اینکه مجلس توانسته کاری برای صرفه‌جویی ارزی انجام دهد. البته سیستم بازتوزیع اشکال داشته و نتوانستیم قیمت‌های دیگر را کنترل کنیم. وی شفافیت اطلاعات اقتصادی را از جمله ثمرات اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان برشمرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی