بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۱۴۷

کوتـــــاه

کوتـــــاه

سارقان مسلح دستگير شدند
فرمانده انتظامي دزفول از دستگيري سارقان مسلح در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ روح‌ا... گراوندي بيان داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت مسلحانه و بروز نارضايتي عمومي در سطح شهرستان دزفول، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت. وي افزود: در جهت کنترل و ايجاد امنيت پايدار، کارآگاهان پليس آگاهي با انجام اقدامات فني و اطلاعاتي محل اختفا 2 سارق مسلح را شناسايي و پس از هماهنگي با مرجع قضائي، طي يک عمليات ضربتي آنها دستگير کردند. فرمانده انتظامي شهرستان دزفول ضمن اشاره به اينکه کشف سلاح به‌کار رفته در سرقت‌ها در دستور کار پليس قرار دارد، تصريح کرد: در بازرسي از مخفيگاه متهمان مقاديري آلات سرقت، وسايل سرقتي و وجه نقد خارجي کشف شد. سرهنگ گراوندي در خاتمه با اشاره به اينکه متهمان پس از تشکيل پرونده مقدماتي به مرجع قضايي معرفي شدند، اظهارداشت: تامين امنيت مردم شريف دزفول خط‌قرمز پليس بوده و برخورد قاطع با مجرمان و برهم‌زنندگان امنيت عمومي صورت مي‌گيرد.

اعتراف متهمان به 35 فقره سرقت
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار محتویات خودرو در جنوب تهران خبر داد و گفت: متهمان به 35 فقره سرقت مشابه اعتراف کردند. سرهنگ جلیل موقوفه‌ای بیان داشت: تیم عملیات کلانتری 171 مصطفی‌خمینی(ره) در حال گشت‌زنی در محله مرتضی‌گرد به یکدستگاه خودرو سواری مشکی رنگ با راننده و 2 سرنشین که در حال تردد و زاغ‌زنی خودروهای پارک شده بودند مشکوک می‌شوند و متهمان را زیرنظر می‌گیرند. وی با بیان اینکه در همین حین یکی از متهمان از خودرو پیاده و قصد بازکردن درب خودرویی را داشت، افزود: ماموران سریعا وارد عمل شده و متهمان به محض رویت خودروی پلیس با سرعت از محل متواری شدند. این مقام انتظامی ادامه داد: با اعلام مشخصات خودرو به سایر واحد‌های گشتی در یک تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار خودرو متوقف و متهمان به‌صورت پیاده متواری که 2 متهم دستگیر و یکی از آنها متواری شد. رئیس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: در این عملیات 2 متهم دستگیر و در بازرسی اولیه از خودرو آلات و ادوات سرقت کشف شد و متهمان 23 و 30 ساله در تحقیقات اولیه به 35 فقره بزه‌انتسابی و سرقت محتویات خودرو در محله مرتضی‌گرد با همدستی یکدیگر و متهم متواری اعتراف که تعدادی از مالباختگان شناسایی شدند. سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی و دستگیری متهم متواری خاطرنشان کرد: متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند.

30 فقره سرقت کابل برق
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری سارق حرفه‌ای کابل وسیم برق در شهر کرمانشاه و اعتراف وی به ارتکاب 30 فقره سرقت خبر داد. سردار علی‌اکبر جاویدان اظهارداشت: پس از وقوع چند فقره سرقت کابل وسیم برق در شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت. وی ادامه داد: ماموران کلانتری 17 بعثت در تحقیقات گسترده خود موفق به شناسایی یک سارق حرفه‌ای شده و در عملیاتی وی را دستگیر کردند. سردار جاویدان تصریح کرد: متهم در بازجویی‌ها به ارتکاب 30 فقره سرقت کابل برق در کرمانشاه اعتراف و برای صدور حکم لازم تحویل مراجع قضائی شد. فرمانده انتظامی استان در پایان مبارزه با پدیده سرقت و دستگیری سارقان در سریعترین زمان ممکن را جزو مهم‌ترین برنامه‌های پلیس کرمانشاه عنوان کرد.

قاچاق شیشه با نیسان یخچالدار
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان کرمان از توقیف یکدستگاه نیسان یخچالدار حامل 75 کیلو شیشه هنگام عبور از محور زاهدان- کرمان خبر داد. سرهنگ علیرضا سوری گفت: ماموران ایستگاه بازرسی سه‌راهی راین هنگام بررسی خودروهای عبوری محور زاهدان- کرمان به یکدستگاه نیسان یخچالدار مشکوک و آن را به پارکینگ منتقل کردند. وی افزود: ماموران با بررسی چندین ساعته قسمت‌های مختلف این خودرو موفق شدند از برخی قسمت‌های درونی یخچال این خودرو 75 کیلو شیشه که به شکل بسیار ماهرانه‌ای جاساز شده بود را کشف کنند. رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: در این رابطه متهم که قصد داشت این محموله را به استان‌های مرکزی کشور منتقل کند دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی