بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۰۸۹

اخبــــار کوتـــاه

اخبــــار کوتـــاه

خبر جدید درباره
یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی

هشتمین یارانه پس از جراحی اقتصادی دولت در اردیبهشت‌ماه طبق روال هر ماهه بیستم آذرماه پرداخت خواهد شد؛ آن هم با این تفاوت که به یک استان یارانه جدید تعلق نخواهد گرفت. آن‌طور که مقامات دولتی اعلام کرده‌اند، اجرای آزمایشی طرح کالابرگ در استان هرمزگان آغاز شده و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن، طرح کالابرگ در کل کشور اجرا خواهد شد. به نظر می‌رسید یارانه آذرماه و به عبارتی یارانه‌ای با طعم یلدا، آخرین یارانه نقدی باشد که مردم دریافت می‌کنند و بعد از این یارانه، مردم سراسر کشور مجبور به دریافت کالابرگ هستند اگرچه دولت چندان با پرداخت کالابرگ موافق نیست و بیشتر مدافع پرداخت یارانه نقدی است. حتی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم گفته بود که سال آینده دولت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی پرداخت می‌کند اما محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مجلس در گفت‌وگویی اعلام کرده پرداخت یارانه نقدی همچنان ادامه دارد و زمان اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سطح کشور به سال آینده موکول شد. این نماینده مجلس تاکید کرده که علت عدم توزیع کالابرگ یا همان کوپن الکترونیک این است که زیرساخت‌های اجرای کالابرگ الکترونیکی در کشور مهیا نیست و برای همین پرداخت یارانه نقدی ادامه دارد که در این شرایط، بنا به گزارش‌ها از اردیبهشت ماه امسال تاکنون، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به جمع یارانه‌بگیران اضافه شدند البته سازمان هدفمندی یارانه‌ها در اطلاعیه اخیر خود اعلام کرده که کل افراد محذوف اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵ میلیون و ۹۳۰ هزار نفر بودند که از این تعداد ۴میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سامانه حمایت درخواست بازبینی ثبت کردند. از این تعداد ۳ میلیون نفر در دهک‌های درآمدی ١ـ٩ شناخته شدند و مجدداً یارانه ایشان برقرار و معوقات یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز شد. به گزارش خبرآنلاین، در همین رابطه، حسینی، سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه اعلام کرده؛ با توجه به آنکه دهک‌بندی خانوار توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی انجام شده است؛ بنابراین مسئولان این وزارتخانه در جریان موضوع هستند و افرادی که به دهک اعلامی اعتراض دارند، همچنان می‌توانند از طریق سایت وزارت رفاه درخواست بازبینی و بررسی دهند، چنانچه جزو دهک یک تا ۹ قرار گیرند، مشمول یارانه می‌شوند.


وعده معاون وزیر نفت
برای حل مشکل بنزین سوپر

معاون وزیر نفت گفت: تعمیرات پالایشگاه شازند منجر به عرضه کم بنزین سوپر در جایگاه‌ها شده که مشکل تا چند روز آینده برطرف می‌شود و مدتی است که زمزمه کمبود بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت کشور پیچیده و رانندگانی که برای دریافت بنزین سوپر به جایگاه‌های سوخت مراجعه می‌کنند، با کمبود آن مواجه شدند و این موضوع موجب شده تا رانندگان با مشکلات فراوانی روبه‌رو شوند. جلیل سالاری در این زمینه افزود: با توجه به اینکه تمامی سوخت‌های کشور از پالایشگاه شازند تغذیه می‌شود، چند روزی است که تعمیرات پالایشگاه باعث عرضه کم بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت شده است و یکی از واحدهای عملیاتی بنزین سوپر در پالایشگاه شازند نیازمند تعمیرات اضطراری بود و ما مجبور شدیم این واحد را از سرویس خارج کنیم بنابراین چند روزی است که کار تعمیرات اضطراری این واحد آغاز شده و ما به صورت شبانه‌روزی و بدون یک ساعت وقفه در کار در حال انجام کارهای تعمیراتی هستیم. به گفته معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، ۴ الی ۵ هزار بشکه که متعلق به یکی از واحدهای بزرگ این پالایشگاه در حال تعمیر قرار گرفته و قرار است تا هفته آینده این واحدها به مدار تولید سوخت متصل شوند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سالاری گفت: تمامی بنزین‌های عرضه شده در جایگاه دارای کیفیت بالایی هستند و چه بسا از بنزین سوپر هم درجه و کیفیت مطلوبی دارند، به‌طوری که‌ شاخص بنزین‌ها در جایگاه‌های کشور در حد بالاتری قرار دارند.


درآمد ارزی کشور
۱۰ میلیارد دلار زیاد شد

رئیس کمیسیون اقتصاد‌ی مجلس گفت: اجرای طرح ترانزیت شمال‌غرب به جنوب‌شرق، براساس برآورد‌های کارشناسی اولیه در کمیسیون اقتصادی، سبب‌ شده درآمد ارزی کشور سالانه ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد. به گزارش تسنیم، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی در تشریح نشست دیروز (دوشنبه 14 آذرماه) کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور بذرپاش وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی، گفت: اصلی‌ترین موضوعات در خصوص ماموریت‌های وزارت راه و شهرسازی بود که نخستین موضوع آن بحث مسکن است که به شدت برای مردم نگرانی ایجاد کرده است. رئیس کمیسیون اقتصاد‌ی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه به اهداف قانون جهش تولید مسکن به عنوان سند توافقی بین مجلس و دولت و همچنین تعهدات دولت سیزدهم که در برنامه‌های رئیس جمهور ارائه شد، دسترسی پیدا نکرده‌ایم، ادامه داد: افزایش سرسام آور قیمت مسکن و اجاره بها را شاهدیم و در اوضاع کنونی رفع این مشکل از دغدغه‌های اصلی محسوب می‌شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی