بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۰۵۲

اختلاف در هیات‌مدیره استقلال!

اختلاف در هیات‌مدیره استقلال!

آرمان ملی: در روزهای گذشته مبلغ بدهی و وضعیت درآمدی باشگاه استقلال مشخص شد و البته اختلاف نظر در هیات‌مدیره این باشگاه بالا گرفت!
کتمان حقیقت
مدیرعامل باشگاه استقلال از بروز برخی مسائل تحت عنوان «کتمان حقیقت» انتقاد کرد و مدعی شد در مورد مسائل بودجه‌ای اطلاعات درستی به او داده نشده است. علی فتح ا... زاده در خصوص اینکه همزمان با آمدنش به استقلال با 200 میلیارد بدهی مواجه شد، گفت: من زمانی کمپ ناصر حجازی را ساختم و تحویل دادم و الان سازمان خصوصی‌سازی این کمپ را با یک سند 1000 میلیارد قیمت گذاشته است و هنوز سندش کامل نشده است. من در یکی از برنامه‌ها دیدم که دوست عزیزم آقای آشتیانی گفته است که فتح‌ا...‌زاده قبول کرده است که استقلال بدهی دارد. من باید بگویم که اصلا نمی‌دانستم بدهی داریم. به من گفتند که 300 میلیارد پول در حساب است و اسپانسر هم داریم و وضعیت خوب است. من آمدم به باشگاه و گفتم که بدهی میلیاردی استراماچونی را پرداخت کنیم. در حالی که 3 مسئول مهم ورزش ما گفتند که وضع خوب است و پول داریم، ولی وقتی من به باشگاه آمدم و دیدم که پول نداریم. به من گفتند که بدهی استراماچونی را از کجا پرداخت کنیم و من گفتم که از 300 میلیاردی که داریم، در حالی که دیدیم فقط یک ریال در حساب باشگاه بود و 150 میلیارد تومان هم وام گرفته‌اند و قسط آن را پرداخت نکرده بودیم. بعد از آن هم گفتند که 40 درصد از پول بازیکنان را پرداخت کرده‌ایم و بعد از آن دیدم که 17، 18 درصد از قرارداد بازیکنان پرداخت شده است. فتح‌ا...‌زاده افزود: بازیکنی مثل ارسلان مطهری که گل ما در سوپرجام را زده است یک ریال نگرفته است. بازیکن به من می‌گوید پول می‌خواهم و ما هم یک ریال نداریم و اسپانسر هم نداریم. من نمی‌خواهم بگویم که مدیر قبلی کارش ایراد داشته است ولی من الان آمدم نه تنها 300 میلیاردی که گفتند، در حساب باشگاه نبود، بلکه باید در یک هفته 200 میلیارد پول بدهم و اگر ندهیم دوباره تکرار می‌شود. ما تا آخر فصل هم 600 میلیارد تعهد ایجاد کردیم. من هم تقصیرها را گردن آجورلو نمی‌اندازم، اما اگر چیزهایی که می‌گویم اشتباه است بگویند. همه کسانی که به من قول دادند و گفتند پول داریم، می‌گویند تخلف شده است. ما 200 میلیارد تا یک هفته باید پرداخت کنیم و 600 میلیارد هم تا آخر فصل باید پرداخت کنیم. روز گذشته کارت اعتباری سرمربی و مربیان ما را باطل کردند. من پرسیدم گفتند که یک آقایی که کنار تیم بوده او به کادرفنی داده است و قطع کرده است. امروز هم به مربی و بازیکنان ما تذکر و اخطار دادند. ما باید با وزیر برنامه‌ای بگذاریمی و بگوییم که الان کتمان حقیقت شده است. مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه الان با این اوصاف شرایط باشگاه چگونه می‌شود؟ گفت: ما یک ریال از اسپانسر طلبی نداریم. تنها طلبی که داریم این بوده که یک بازیکن در خارج داشتیم و یک مقدار هم از AFC طلب داریم که به ما نمی‌دهند و همه آنها را هم جمع کنیم یک میلیون دلار می‌شود. ما الان بدهی‌های استراماچونی، پادوانی و محبی داریم. برای بدهی محبی 270 هزار دلار قرض کردیم و نتوانستیم پول را بفرستیم و الان یک مقدار از پولمان برگشت خورده و نمی‌دانیم کجاست. ما نمی‌دانیم پول را چطور منتقل کنیم و هر راهی را پرسیده‌ایم قبول نکردند. من آدمی نیستم که در بروم، من اگر نتوانم استقلال را درست کنم هیچ‌کس دیگری هم نمی‌تواند. جالب است که یکی از اعضای هیات‌مدیره گفته که ما پول داریم، خودش هم نمی‌دانست که اینقدر پول خرج شده است. دزدی نشده است، پول‌ها خرج شده اما می‌توانستیم معقول‌تر خرج کنیم.
نظر عضو هیات‌مدیره
حجت کریمی عضو هیات‌مدیره استقلال در مورد صحبت‌های تلویزیونی روز جمعه گذشته علی فتح‌ا...‌زاده مبنی بر احتمال جدایی‌اش از سمت مدیرعامل باشگاه، تصریح کرد: بحثی در مورد استعفا نیست و فتح‌ا...‌زاده در استقلال می‌ماند ولی او وضعیت پولی را می‌دانست و به اصطلاح شرایط مشخص بوده است. وی درباره اینکه فتح‌ا...‌زاده با آگاهی مدیرعامل استقلال شده، گفت: بله او با آگاهی استقلال را انتخاب کرده است. ما همان شب اول به فتح‌ا...‌زاده گفته بودیم که پول نیست. بعد هم قرار نبوده به پول بورس دست زده شود و کسی با این پول باشگاه کاری انجام دهد و خرج کند. کریمی در مورد اینکه چند روز قبل وعده اخذ وام و جذب اسپانسر باشگاه استقلال داده شده بود، اما این وعده عملی نشد، گفت: قرار بر این بود ظرف همین روزها نتیجه مشخص شود و به احتمال بسیار زیاد این هفته نتیجه گرفتن وام و اسپانسر جدید باشگاه روشن خواهد شد.
صحبت مجدد
فتح ا... زاده در خصوص اینکه حجت کریمی مدعی شده وی با آگاهی از وضعیت مدیرعامل باشگاه شده است، گفت: من با آقای کریمی صحبت کردم، او گفت که در صحبت‌هایش به نبودن ۳۰۰ میلیارد تومان اشاره کرده است. وی تاکید کرد: کریمی حرف درستی می‌زند که من از شرایط خبر داشتم ولی او هم در ابتدای فصل نمی‌دانست که این ۳۰۰ میلیارد تومان در حساب باشگاه نیست. من می‌دانستم استقلال بدهی دارد ولی چون گفته بودند ۳۰۰ میلیارد در حساب هست گفتیم وقتی به باشگاه برویم با این پول بدهی‌ها را پرداخت می‌کنیم ولی دیدیم یک ریال هم نداریم.
اصلاحیه
حجت کریمی، عضو هیات‌مدیره باشگاه استقلال در گفت‌وگو با رسانه رسمی این باشگاه، در خصوص مصاحبه‌ای که از جانب او منتشر شده، اظهار کرد: فکر می‌کنم در خصوص این مصاحبه، سوءتفاهم شده و باید توضیحاتی بدهم. وی افزود: من نگفتم فتح‌ا...‌زاده از اول در جریان بوده که پولی در باشگاه نیست. هم ایشان و هم ما می‌دانستیم که باشگاه بدهی دارد، اما برای مدیرعامل باشگاه این ذهنیت را به وجود آورده بودند که مبلغ قابل توجهی یعنی سیصد میلیارد تومان قابل برداشت برای باشگاه وجود دارد، در حالی که اینطور نبود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی